Ahoj Madina… A kedy si si davala robit prsia? A aku vekost mas? Prosimta, neposlala by si mi svoje fotos, ak by si bola taka dobra… dik moc
Ahoj Zdenka. Všetko to záleží od proporcií tela. Prosím ťa koľko máš ml a aké si mala miery predtým. Implantáty anatomické alebo guľaté?
ahoj mima,
ja som si musela dat urobit sonografiu - zeny do 40 rokov. A u zien nad 40 rokov vyzaduju mamografiu
Na požiadanie robí aj Inamed (bývalý McGhan)
musim suhlasit… ja som vyse dvoch mesiacov po operacii u dr.Jezovitovej…
prsia su naozaj prirodzene, jedine co poukazuje na silikony su zatial male jazvy,ktore postupne miznu…
Ahoj MIRKA…
Dakujem aj tebe za povzbudive slova…Nemam ani nejak cas mysliet na OP lebo manzel si vymyslel este pred nou lyzovacku do Rakuska tak teraz sa zamestnavam detmi ako to podelim po rodine,…Tak som aj rada ze si pred tou OP este aj uzijem a oddychnem.Len si asi budem musiet davat pozor aby som si nevyrobila nejaku svalovku na hrudniku, co sa moze stat.
Ja mam 58kg a 170cm.Pod prsiami mam 75cm.Myslim ze je to taka priama umera medzi nami.Som trosku vecsia takze ten vysledok bude podobny ako u teba.Budem mat 280ml gulate pod sval z podpazusia.Mirka, mozes mi poslat fotky ak mas?Potom poslem aj ja.
artepetra@zoznam.sk
Este raz dakujem.Pekny den.
Ahojky SISI,
chcela by som Ta velmi pekne poprosit ci by si mi neposlala nejake fotocky. Velmi by mi to pomohlo.
A aj baby ktore uz maju po op, bola by som velmi rada. Ja by som chcela 300ml. Teraz mam take male B-cka. Ale co tu tak citam, tak si baby zacali davat vacsie, tak by som chcela vidiet ako to vyzera na fotkach. Tak baby prosim Vas poslite mi fotocky na adresu:
ivi.samko@yahoo.co.uk
Bola som u primara z ustavu lek. kozmetiky, dr. Guba. Co som si citala v diskusii o nom, bolo ok, aj ked som potom videla dost pozitivneho na doktorku Jezovitovu a aj na inych doktorov, ale uz to nechcem menit… A hlavne cena implantatov by mala byt vsade rovnaka, nie?
Ahojte dievčatá,
tak zajtra o 15.00 ma caka opka u dr.Cervena v BB, mam trosku zmiesane pocity, dufam, ze vsetko bude ok…
Ahoj Lucka tak teda drzim palce.Neboj neni to take hrozne,Cerven je odbornik urobi ti krastne prsia.Ja to vidim kazdy den v zrkadle.Ak chces potom sa ozvi ze ako si dopadla.Drzim palceky ahojky papa
Ja mam prsia odfotene len v mobile preposlem si to na svoj maila preposlem ti ich.kedy mas operaciu a ko komu ides.
Uzi si teda lyzovacku.Ahooooojky
Mirkaa84@centrum.sk
Ahoj LUCI…
Drzim palce.Mna to caka tiez v BB o 10 dni.Preco az o 15.00hod?Mas tiez predtermin?Tak sa drz a potom sa ozvi.Myslim na teba.Pa
Ahoj Mirka.Idem k Cervenovi 24.4.Ja mam zatial fotky len pred tak potom ti poslem tie moje 280ml nove prsicka.Uz sa neviem dockat kedy vypnem hrud a nebudem sa hrbit koli komplexom.Nezabudni namna s tymi fotkami.Pa
drzim ti palce. neboj zvladnes to. predstav si ako sa budes citit potom. fakt je to moje jedno z najlepsich rozhodnuti v zivote.
Ajka tak ti drzim palce,ja uz budem mat dobou po,tak som zvedava ako to vsetko dopadne…uf
Snad dobre…drzim palce
urcite sa potom ozvi…
Ahoj Karla a aku velkost si si ty davala u Jezovitovej???
Lucka drz sa a neboj,fakt to nieje az take strasne.drzim palce,nech vsetko dopadne dobre.
ahojte chcem sa opytat ci 300ml nieje malo na vysku 172 a 52kg???
Ahoj. Ja mám 174 cm a 53 kg, pod prsiami 74 a budem mať 360 anatomické. Aké budeš mať ty a koľko máš pod prsiami?