Plastický chirurg

Ahoj. Ja mám 171 a 53 a mám 300ml, guľaté. K hrudníku sú pekné akurát, len ja mám širšie boky, tak len kvôli tomu by som možno prijala viac. Záleží aj od toho, kolko máš pod prsiami obvod. Ja mám 71cm.

LUCKAAAA drziiim palceky.hadam uz budes ochvilku po ,ze???tak nech ta nic nebolka a ked aj tak len trosiiilinku…ach jaj aj mne sa to kraaati…uz len 21 dniiiiiiiii

ahojte ja mam pod prsiami 76cm tak dufam ze na tu moju vysku 172 a 52 kg nebudu 300ml male…mate niekto podobne???

ahoj Hanka,
myslim si ze nie, ja mam 168 cm a 60kg a mam 325 anatomicke, a su pekne asymetricke k mojej postave, kedze nie su nejak velmi velke, nevyzeraju na mne neprirodzene. Ty si ovela stihlejsia odomna, kedze mas 52 kg a vysku 172, papa vela stastia

Baby,pozerali ste vcera Crepiny o 23hod.?Ja som na to zabudla.Davali tam pokracovanie o tej babe co ju minule operovali?Bola spokojna a ukazali aj jej prsia?dik

Baby,pozerali ste vcera Crepiny o 23hod.?Ja som na to zabudla.Davali tam pokracovanie o tej babe co ju minule operovali?Bola spokojna a ukazali aj jej prsia?dik

Bebulky chcem sa este spytat,je tu niektora z vas,ktora uz ma spravene prsia a mala tubularny tvar prsnikov predtym???

Ahojte. Ma niekto skusenosti s korekciou prsnikov? potrebujem ich vytiahnut, som ako africka zena zo stranok National Geography… Z clankov zistujem, ze je to zlozitejsie ako zvacsenie. Citala som clanky na fore, zvycajne sa mena doktorov/odbornikov opakuju, ale ak by mala niektora skusenost osobnu, uvitam.

ahoj 325 ml…

ahoj, bola nejaka odozva na Tvoj dotaz? tiez to chcem podstupit. kocky tu na fore si zvacsuju, a my chceme opak. Ak mas info,napis.dik. musi

misucka,
tebe to robili, alebo si to len videla?
U mna pojde asi o celkovu modelaciu, to co som nastudovala z webov. Zatial by mi pomohla info, kto je v tomto naozaj dobry a za kym ist. Dobre referencie mala jezovitova. musi

Ahojte babenky,mohla by mi niektorá prosím poslať fotky,chcela by som vedieť ako to vyzerá po OP,ja som skoro 3týždne po,a chcela by som vidieť,porovnať ako to vyzerá aj na iných hrudníkoch:))Ja mám 300ml pod sval.Ďakujem

Ahojte,som rozhodnutá ísť na operáciu a dať si spraviť väčšie prsia, len absolútne neviem na koho sa obrátiť,prosím poradte

Ja som absolvovala niekoľko konzultácii a potom som sa rozhodla. Najlepšie urobíš ak si aj Ty vyberieš 2-3 plastických chirurgov a potom sa rozhodneš. Na mňa najlepší dojem urobil Dr.Trška, takže som sa rozhodla pre neho urobila som myslím dobre.Aj viacero báb tu o ňom píše v superlatívoch. Skús pozrieť na diskusiu na www.zdravie.sk

ahoj, mala by si čas mi niečo napísať o dz. jezovitovej, hľadám niehoko, komu by som sa zverila do rúk, mám aj obavy,tak sa snažím zbierať informácie. dík

ahoj, ak ťa to nebude obťažovať,pošli mi prosím foto pred aj po, kde a kto ťa operoval?

ahojte. je tu aj taká ktorá nie je spokojná s výsledkom operácie?

Ahoj Radka, ja som mala pred op tubularny tvar prsnikov

Určite choď aspoň na 3 konzultácie, v Bratislave majú dobré meno napr. Trška, Ježovitová, Fábry.

Ved áno, tak nejak som uvažovala, len som chcela poradiť od niekoho, kto to má už za sebou.Meno dr. Trška sa opakuje niekoľko krát, tak asi je dobrý, nebol by problém, keby si mi napísala viac, poprípade poslaa aj foto? Ďakujem, ahoj