Ahojte dievcata, najde sa medzi Vami nejaka, ktora bola alebo pozna babu, ktora bola operovana v Nitre? Aky je postup, ked sa chcem k niekomu objednat na konzultaciu? Treba sa niekde najprv registrovat a oni sa mi potom ozvu?
Ahoj Kati, ja by som chcela ist k Dr. Mladkovi v Nitre a ty si sa na neho pytala v diskusii.Bola si u neho? Vies mi o nom nieco povedat?
Ahojte, kto z Vas bol u Dr. Mladka v Nitre? Najviac sa pise o Dr. Cervenovi a Dr. Trskovi,vie mi niektora z Vas pochvalit aj Dr. Mladka?
A Ty si bola u koho? Si spokojná, napíš čo-to, zbieram ozaj všetky informácie,najobjektívnejšie názory majú určite baby, čo to majú už za sebou. Ďakujem a ak môžeš, pošli aj foto.
ak chceš ísť na konzultáciu, zavolaj a dohodni si termím. to je najrýchlejšie
Ivka, ja som bola u dr.Mládka. Operoval ma 1.2.2008 a som veľmi spokojná. Je super človek a odborník a je to veľmi pekný muž. Som z okresu Nitra a neľutujem že som neišla do Bratislavy. Dr. Mládek je šikovný.
Ivka, môžem ti poslať na dr.Mládka mobilné číslo a možeš mu zavolať a objednať sa na konzultáciu, mňa operoval na Jednodňovej chirurgii v Nitre.
Ahojte babenky,
tak uz to mam za sebou… Najhorsie bolo prebratie z narkozy, bolo mi trochu zle a mala som bolesti. No na druhy den to bolo ovela lepsie, sama som mohla ist na toaletu. Od bolesti beriem kvapky Tralgit, tie mi pomahaju, uzivam aj Vobenzym. Chcem sa opytat, nemam zvysenu teplotu, no napriek tomu sa v noci potim, je to normalne?
Ahojte, ma tu niekto skusenosti s Dr.V.Pikulom?Som u neho objednana a nikde na nete neviem najst nieco o nom.Ak je tu niekto, koho operoval, bola by som rada, keby sa podelil o svoje skusenosti a cenu.Kazda rada stoji zato.Dakujem
Ahoj Ingridka, dakujem za odpoved, poprosim Ta o to cislo. Som rada, ze si s nim bola spokojna, lebo mne by kvoli vzdialenosti vyhovoval najviac.
Ingrid, ake prsia si si dala urobit u Dr. Mladka? Poradil Ti dobre?
Ivka, ja má 168cm a 49kg, prsia som nemala žiadne, najprv mi chcel dať 250!, ale ja som si dala 300ml okrúhle pod sval, myslím, že k mojej postave sú akurát, ani príliš veľké ani malé, ale manžel ma prehováral na 350. Ale ja som spokojná, po 2 mesiacoch vyzerajú super.
Ivka, takže ešte to číslo:0905450381 alebo 0911450381.
ahojte baby.ja mam
3.dni po operacii,a neni mi dobre,strasne to boli ,myslim tie svaly.ja mam 250anatom,som spokojna ake mam,lebo nemala som tam nic.ale chvala bohu ze to mam uz za sebou.mam ich este dost tvrde je to normalne?kedy zacnu meknut?ja mam kontrolu az v stredu,poradte mi dakujem
Ja mam 174 cm a 60 kg, som vychudnuta, mam po druhom porode a akurat som dokojila. Babo ma uplne vycicalo, takze operacia je pre mna nevyhnutna. Po tom, co vsetko som na tejto stranke citala, som tiez premyslala nad 300 ml, avsak chcela by som rez pod pazuchou.
Andrea
Ahoj,neboj je to o.k.Aj ja som tak panikarila,ked nemas horucku tak je dobre a to ze su tvrde to pomalicky prejde su opuchnute po operacii…som 3 tyzdne po a kazdym dnom su makksie.chce to cas,predsa je to tam citlive.Ja mam este aj teraz rano mierny tlak,ale len malinky,po minutke to prejde.drz sa a nebojkaj.
Ivka, rez pod pazuchou to si neviem predstaviť. Ja mám jazvy pod prsiami a nemohla som dlho dvíhať ruky ešte aj teraz mám niekedy problém niečo dočiahnuť, a keby som mala rez pod pazuchou tak asi by som nemohla s rukami hýbať vôbec. Prečo chceš rez pod pazuchou?
ahoj nika.nemam teploty,len prvy den som bola horuca,ale teraz ok,po kolkatich dnoch ta presli tlaky?alebo kedy si normalne zdvihala ruky?bolel aj chrbat?ja mam opuch aj na lopatkach je to normalne?
Ahoj Rosy… a teraz ti Jezovitova robila este aj nejaku modelaciu,alebo uz len implantaty? Ja k nej idem buduci tyzden v piatok… mame podobnu vysku aj vahu dost, ja mam 164cm a vahu 68 a chce mi dat 400vky… ale teraz sa mi to zda dost vela,ked tak zrazu z nicoho nic, z nulky na vacise trojky… Nemohla by si mi prosim prosim poslat tvoje fotky,ako vyzera ta velkost asi?
Ahoj nikaoo, chcela by som T apoprosi o info ja chcem tiez silikonove prsia a chcem sa spytat ci budem moct ist do prace po 2 tyzdnoch, skus mi poradit podla teba. dakujem moc Lea