Plastický chirurg

ahoj radka…ja osobne si myslim,ze 400 ml ti bude urcite akurat…ak nie dost…
ale ja osobne nemam rada velke prsia… bola som u dr. Jezovitovej teraz 7.2. je skvela…to musim uznat s jej oňpracou sok nadmieru spokojna… mam 177 cm 58 kg… obvod pod prsami 78… a vypytala som si “len” 325 ml… mam teray plne becka mensie cecka… a nemala som takmer ziadne prsia…ani acka som nemala… neviem si predstavit,zeby mali byt vacsie :))
teda budu… ale as po porode…aj preto som si endala vacsie… mam 20 rokov… ked budem mat mimino,urcite budem mat viac koze… tak si dam trosku vacsie…ale viac ako na 375 urcite nepojdem…nepacia sa mi velke prsia…ale je to vec vkusu… dr. Jezovitova povie vzdy na zaciatok velkost ktoru mozes mat tak najviac… ze viac by us nebolo az tak dobre… aj mne povedala 400… ale to som odmietla,lebo ked mi vlozila tie umele “kozy” do podprsenky…skoro som odpadla…ze co s takymi prsiami… :)) potom ze 375… aj tp sa mi zdalo vela… potom ze 350… a som si povedala to s tymui detmi… a hned boli na svete 325… tak ak mozem poradit…neviem ci mas us deticky alebo ako… ale menej je niekedy viac…a hlavne zvol podla mna anatomy…ja mam anatomy a vyzeraju duper…lebo nie kazdy sval vie az tak spracovat gulaty implantat a potom to vidno … moje vobec nevyzeraju ako silikony…

Ahoj Karla…Este nemam deturence,aspon teda neviem o ziadnych zatial:) Ja mam 22rokov. No aj mne sa zda tych 400 moc. Teda,ked som tam bola na konzultacii,aj som suhlasila,ale potom som si este doma skusala vypchat podprsenku a pripadala som si ako s dvoma nafukovacimi balonmi. Tak teraz jej chcem povedat,ze urcite nechcem viac ako 350. A ani mn e sa nejak nepacia velke prsia, mne sa vzdy pacili take akuratne. Keby mi teraz dorastli na take mensie B,tak ani nejdem na operaciu:) A potrebujem aj modelaciu,a tiez chcem anatomy pod sval potom,tak uvidime,co z toho vznikne nakoniec. Ale uz mam dost stresy

Tvoria sa mi keloidne jazvy - take velke. Bojim sa, ze keby som mala rez pod prsiami, nevyzeralo by to dobre. Este to preberiem s doktorom.

nemaj bude to v pohode… ak ces mozem ti poslat foto…ak napises mail… aby si si vedela predstavit 325 ml… a kedze som vyssia na tebe budu o cosi vacsie…
aby si sa potom nezlakla takych velkych prs…ked hovoris,ze keby ti narastli mensie becka nesla by si… tak nechci take velke… mne by stacili aj pekne plne acka :slight_smile: a jednu podprdu mam aj ceckovu teraz…su uplne akurat… do takej vacsiej chlapskej ruky :))) a ked si tak mlada…tak si nedavaj take velke… budes ako dojka :)))

aha… je pod clankom :slight_smile:

Radka,… mala by si mat fotky… :slight_smile:
kuk maila

mirna…vracaju sa mi maily… nechapem… asi su to vacsie subory… zeti to nejde :frowning:

us sa to tusim poslalo :slight_smile:

baby… tlak na prsiach… a ked vas bolia svaly je uplne normalny… mozete to mat aj 2 tyzdne…sval sa natahuje, je to prirodzene.treba pomalinky vstavat,nenamahat tie svaly ani seba…

prsia zacinaju maknut cca po 3 tyzdnoch aj neskor. a uplne zmaknu tak po 3 meisacoch… ale vzdy budu pevne.nemylte si tvrde s pevnymi. treba si uvedomit,ze ich mame pod svalom tie implantaty.ja som teraz 10 tyzdnou po… a su us ako prirodzene… ale pekne pevne :slight_smile:

Krasne ti ich spravila Karla.Fakt musim uznat,aj velkost je super! A ta posledna fotka s tym pradlom,nemam slov…:slight_smile: Take nieco by som aj ja prijala,volala som jej,ze mala by mat este 350 na sklade,tak nebude problem. No a ak nie,tak skoncim zrejme s tymi vacsimi,to teda fakt neviem,ako budem vyzerat:/
Ozaj a ake to bolo s tou podrpsenkou,nepresvitala ti pod trickami a tak?

no…vadila…lebo mala velmi vysoko vystrih a rameienak blizko k sebe…ale za tyzden som si an nu tak zvykla,ze potom som us ani nechcela bez nej chodit,teda chcela, ale ked si ju das doel,citis ako sa ti prsia tlacia dole :(( je to velmi zly a neprijemny pocit… prsia si museli zvyknut,ze ich nieco nedrzi… prva noc bez nej bola peklo…aj druha…ale kazdym razom to bolo lepsie. :slight_smile:

neboj sa urcite budu mat aj menise… :slight_smile: a kedy ides?ale vies ze ich budes mat vacsie ako ja…hej? :slight_smile:

ahojte,
este som si nestihla precitat vsetky prispevky len som postrehla sem-tam nejake mena chirurgov… mam 25 a tiez chcem ist na op. chem sa spytat na vase skusenoti a odporucania… som z BA a hladam dobreho chirurga… ako kazda… myslite ze je lepsie podstupit op na jesen alebo v lete nevidite problem… co sa tyka hojenia ran… po akom case ste sa vratili do zamestnania? kedze som este nebola na konzultacii asi kladiem hlupe otazky… vdaka

ahoj Karla,
chcela by som Ta pekne poprosi o tvoje fotky s novymi prsiami. ja tiez chcem ist na operaciu a chcela by som vidie ake to mas. A po operacii mozem ist za 2 tyzdne do roboty, podla teba? Ak sa da tak mi ich posli na adresu lea4001@azet.sk. dakujem

No viem,aj ked ma tomoc netesi…ved uvidime, duuufam,ze ma aj mensie a da mi tie,ja si fakt neviem samu seba predstavit s takym velkymi prsiami…mozno neskor,ale pre zaciatok stacia ako mas ty… Idem buduci piatok, sa tesim ako sa v nasom velkom meste nebude hovorit o nicom inom:D

Rosy dakujem za fotky, mas pekne prsia…alebo teda mala si:) Ked mas teraz uz preoperovane:) Aj velkost sa ti hodi a seknu ti…A navyse,vyzeraju fakt prirodzene!!!Len samu seba si nejako neviem predstavit s takymi velkymi prsiami…na inych sa mi to aj paci,ale na mne,to neviem…mozno neskor,ked mi budu vymienat,to hej,ale teraz na zaciatok by som chcela mensie…

ahojte ja mam termin 24.4…a velmi sa bojim mam 172cm 52 kg a mam mat 300ml…ale mne sa to zda malo…poradi mi niekto dakujem

ahoj baby, chcela by som Vas poprosit ak mate fotky po operacii prsnikov tak mi poslite aj s menom lekara. na adresu lea4001@azet.sk, dakujem Vam pekne,

Nemas za co Radka;-)neboj sa, na dobre sa rychlo zvyka, aj ja som mala zo zaciatku stresy, ze z plocheho letiska zrazu velke prsia, ale na to si rychlo adaptujes…hlavne ta radost z nakupovania podprseniek stoji za to.

Rosy
Citala som,ze mas uz vymienane implantaty.Chcela som sa ta opytat po akej dobe si si ich dala vymenit?Aku velkost mas teraz?Ja mam 325 a tiez nie som spokojna s velkostou.Chcela by som si dat vacsie implantaty.

ahojte,nepozna niekto mudr.petera sisku ?mam ist k nemu na operaciu viecok a nic o nom neviem.prosim.dik.milada