Plastický chirurg

:slight_smile: jaj teba us budu operovat o tyzden… fuu… uplne si pamatam ake to bolo pred… :)))

teraz us ani neviem ze som mala male prsia :)urcite to dobre dopadne…tes sa na prsicka…a presne tak… na zaciatok staci dat mensie…a potom vymenit za vacsie…

jasne…kuk maila… :slight_smile:

urcite… ja som isla po 10 dnoch do prace a uplne v pohode…akurat ze nemozes dvihat nejake veci,krabice a tak… nemozes soferovat…mne robilo problem preniest 2 litre mlieka :slight_smile: som citila ten sval velmi…
drzim palec

ahoj hani…zavisi to od toho ake mas teraz velke prsia…ja som nemala ziadne… dali mi 325 ml a nosim teraz vacsinou ceckovu podprdu…a tak isto zavisi,ake ich chces mat velke… ja som o 6 sm vyssia…takze jr to skoro to iste…

a hlavne sa neboj :slight_smile: pokial to tam nemas,vsetko sa da zmenit…

Lea
ahoj,no kazdy to zvlada inak.Ja som uz na 7 den umyla trosku riad,nieco uvarila,vysavala aj ked to trvalo.14 den som uz lietala po meste ako fretka.Zalezi od toho aku mas pracu,Pri Pc nieje problem,ja som dosla z nemocnice a uz som sadla pri PC,kedze mna to menej bolelo v sede.

ahoj darja… rozhodne by som to nechala na jesen…ked bude chladnejsie… v lete bude predpokladam teplo :)…budes sa chciet chodit kupat… ale nebudes moct,lebo by sa ti mohla dostat infekcia do ran… a budes musiet nosit tu podprsenku ktora ma vystrih az ku krku :)) a je v nej dost teplo…mna operovali vo februari…a riadne som sa v nej potila.a to niesom prave potavy typ cloveka…

podla mna je vhodne nechat sa operovat tak do aprila…potom us vidim problem s tym telom…a tou podprdou… to sa snad este da… ale rany musia byt uplne zahojene,ked sa chces opalovata a kupat…

mna operovala dr. Jezovitova… musim pochvalit… je naozaj velmi sikovna…ma mily pristup… a dobre ti poradi…povie ti co by si si tak najviac mohla dat k svojej postave… ale ty sa samozrejme mozes rozhodnut pre mensie…ona nema proble urobit velke prsia… mne odporucila 400 ml a vybrala som si 325 :slight_smile: som velmi spokojna…jazvy su krasne… us ich takmer nevidno… a to ma operovlai 7.2. samozrejme…este tam mam ciarky,ale je vidno,ze rez bol spraveny super…
drzim palec…ak mas este nejake otazky…kludne sa pytaj :))

Ahoj.
opuch na lopatkach som nemala,chrbat ma nebolel vobec,spavala som v polosede.menej to vtedy boli,lahsie sa posadis.tlaky?som 3 tyzdne po a tlaky su minimalne,aj to len rano minutku a je dobre.Neboj aj mna to hrozne bolelo a bol to des lebo nevies kedy to prejde,dokedy to trva,od 4 dna do 7 to stalo na mieste,no uz lepsie mi bolo na 7 den a vyrazne sa to zlepsilo na 10…aj ked vecer som este bola unavena.teraz uz fungujem normalne aj ked prsia su este take,nie moje.ale uz aj makknu.kazdy den su ine.a hlavne kazdy to znasa inak,moze ti byt lepsie aj skor.1 den som lutovala,ako kon,ale teraz by som do toho sla znova.su krasne a stoji to zato.Pocit uzasny!!!drz sa!

ahoj karla dakuje za radu…no mam take mensie jednotky…takze nic moc ale myslim si ze tie 320ml budu lepsie ako 300ml…a ako ti bolo po operacii???/toho sa naj bojim ked sa zobudim tych bolesti budem mat pod sval…

no…ja som strasne kricala ked som sa zobudila…ze to boli…a pomoc… :slight_smile: dokonca tusim som aj mami kricala :))))
ale je to taka zvlastna tupa bolest…jak keby ti islo vytrhnut sval z hrude,…je strasne natiahnuty…a enni zvyknuty… ved je nalepepeni k druhemu svalu a zrazu ho odlepia a natiahnu pod nieco… velke…ale to prejde tak po 3 dnoch…a potom us len malo…samozrejme pohyb je obmedzeny… nemozes dvihnut ani liter mlieka prvy tyzden…mne teraz ten sval ochabol,ako som ho nepouzivala tak ako predtym…ja som aj cvicila a tak… ale us osm znova zacala…takze je to fajn :))mam skvely pocit us si ani nepamatam,ze som mala male kozy,resp. skoro ziadne.lekar ti poradil 300? posli mi foto pred… ak ces…tak budem si vedet skor predstavit… a ja ti mozem poslat moje…aby si si ty vedela ako to je s 325… a ake som mala prsia si porovnas…

Ahoj Karla,
prosím ťa pekne,mohla by si sa aj mne “pochváliť”??? Budem rada ak mi pošleš nejaké foto. Monda17@centrum.sk Ďakujem pekne. Pa

ajoj karla no pekne tak to aj ja budem kricat…to ti nedali od bolesti nic???

karla aj mozes poslels mi foto??ja ti mozem len cez vikend musim si ich odfotit a fotak ma brat…

karla chcem sa opytat ty mas rez pod prsiami??/ja budem mat cez prsny dvorec…tak uvidim co a ako…ma tu niaka kocka tak robene prsia??dakujem

Nooo tak tie podprsenky,to je to naco sa tesim najviac…uz mam vybranych asi 5 a troje plavky,co si chcem objednat,hned ako budem vediet,co mi to vlastne vykuzlila za velkost:)) To uz bude iny pocit na dovolenke tento rok,mat v plavkach nieco a nie vyzerat vedla kamosiek ako ich jedenast rocna sestra,ktora este len caka,kym jej zacnu rast:)

Rosy,tak tie podprsenky,to je to naco sa tesim najviac…uz mam vybranych asi 5 a k tomu este troje plavky,co si chcem objednat,hned ako budem vediet,co mi to vlastne vykuzlila za velkost:)) To uz bude iny pocit na dovolenke tento rok,mat v plavkach nieco,co sa aj da volat prsia a nie vyzerat vedla kamosiek ako ich jedenast rocna sestra,ktora este len caka,kym jej zacnu rast:)

No veru takto o sedem dni,uz budem mat po,budem lezat na izbe,zmierat o bolesti,plakat a nadavat si,naco som to robila. Bodaj by to uz bolo:D
Sa inak tesim,ked pridem do skoly taka nafuknuta zrazu…To ani skusky asi teraz nedostanem tak lahko,ked by videli profaci vystih tej sexy podprsenky,tak mi zrejme moc nepolepsili:D

ahojte, nebola niektora z vas na operacii v ULK u dr.Gubu?

Ahoj, ja este len k nemu idem. Mam termin koncom maja. Uz si bola na konzultacii?

Osobne s ním skúsenosť nemá,ale bola u neho moja kamoška a bola sklamná údajne dosť arogantným spôsobom jednania. Ja sa rozhodujem medzi Fábrym a Trškom.Asi skúsim obidvoch a uvidíme, kto na na mňa lepšie zapôsobí.

mozem odporucit fabryho…je sikovny a super clovek…poznam