Plastický chirurg

Hehe Radka, to poznam po opke u mna nastala totalna shopping mania, co sa tyka podprd,plaviek,triciek s vystrihom atd atd, konecne som si mohla dovolit vsetko, co som predtym nemohla nosit…aj teraz sa uz tesim, ked sa zahojim a pojdem na nakupy;-)Jaj a inac moja sestra ma tiez 350 pod sval a je vyssia a chudsia ako ja a jej to urobilo take dobre plne Bcka, v niektorych podprdach dokonca Ccka a robila jej ich Jezovitova takisto.

Eeeee, on robil moju prvu op…nespokojna,nespokojna a este raz nespokojna!!!Uz nikdy viac by som k nemu nesla…ale to je moja osobna skusenost, ine mozu mat iny nazor.

mozem vediet preco si bola u Gubu nespokojna? Ja uz k nemu mam dohodnuty termin operacie a dost ma to teraz zaskocilo.

Ahoj, ja mam uz davno po konzultacii. Operaciu mame dohodnutu zaciatkom Juna.

Ahoj cica, z mojho pohladu netreba sudit lekarov podla ich spravania. Samozrejme aj ja som z neho mala zmiesane pocity ale dr.Jezovitova bola omnoho omnoho arogantnejsia a odmeranejsia aspon teda ku mne v porovnani s Gubom. Hlavne nech zakrok odvedie dobre. Boze teraz sa budem bat k nemu ist :frowning:

Rosy tak vy uz mate u Jezovitovej pomaly rodinnu tradiciu:) A sestra je spokojna?
Ja uz sa fakt neviem dockat, este si uzivam posledne dni s mini prsiami a spanok na bruchu:) A ako sa ti to teraz hoji po tej druhej operacii?Mas vsetko v poriadku?Snad hej;)

ahojte

chcela by som ist na op tak zaciatkom alebo v polke maja…este len tento tyzden obvolam kliniky a objednam sa na konzultacie…ale neviem ci je to vsetko mozne uskutocnit v takom kratkom case?? mohli by ste mi povedat ako dlho to priblizne trva? dakujem moc…
tato stranka je mimochodom uplne super…
a este, som zo zapadneho slovenska a do BA sa mi moc nechce ale tam su vraj naj…nemohli by ste mi niekto poradit blizsie ku T?

Baby čo odporúčate na jazvy? Ako sa o ne starať? A ešte to fakt tie prsia odpuchú? Ja nechcem mať menšie!!! Sú prípady že sa ešte zväčšia? Nepoznáte náhodou niekoho nech mám nejakú nádej že sa mi nezmenšia. Dik

Ahojte kocky!!! Som 5 dni po operácii a chcem sa opýtať kedy si môžem začať prsia krémovať a masírovať a či sa to vôbec môže ďakujem moc a čo z jazvami ako sa o ne starať?

Ahoj Dendaa. Ja som po operácii 9 deň. Operáciu som mala u Mudr. Minarovjecha ale po všetkých stránkach som spokojná samozrejme to nechcem zakríknuť ale zatiaľ to išlo a ide všetko hladko. Ja som sa nerozhodovala pre doktora ktorý robí najlacenjšie alebo podla lokality bývania. Je to predsa moje telo na ktorom mi záleží tak som zvážila silnejšie stránky…a klobúk dole. Ja keď som si vyberala pred operáciou doktora a keď som čítala na niekoho chváli vždy som mala tendenciu nie celkom tomu veriť skôr som tam videla nejakú osobnú zaangažovanosť ale ja to píšem úplne úprimne tak ako to bolo a ako to je u mna. Veľa šťastia

tiez nad nim uvazujem lebo o nom sa tu dost pise…co sa tyka sumy na tom mi nezalezi…ale najdolezitejsi je cas…zijem mimo slovenska a za 2tyzdne koncim v praci tak mam idlny cas ist domov…len nechcem byt dlhsie ako 2 mesiace a hlavne chcem mat op co najskor kvoli letu samozrejme :slight_smile: kolko ti trvalo dostat termin na konzultaciu a potom na op? dakujem

Baby nehovorte mi ze nie ste s dr.Gubom spokojne. Ja som rada ze som objednana a uz teda pekne dlho…nechcem to zas prekladat k inemu lekarovi. Ale zas na druhej strane je dobre vediet aj to zle. Prosim ak s nim mate niektora skusenost, napiste mi. Dakujem

ahoj REBEKA, ja som ti pisala uz na predchadzajucej stranke, ale asi to zaniklo medzi ostatnymi prispevkami, ci by si bola taka laskava a napisala mi co najviac o OP u dr. Kostala, uz sa mi to blizi a este stale zvazujem, DAKUJEM

ahoj Kika želam skoré zahojenie, ja som bola u Minaroviecha pred rokom…akú veľkosť máš nakoniec? nedočítala som sa…

Ahoj. Krémovať prsia, samozrejme môžeš, ja som ich mala opuchnuté, tak som používala krém Ibu-hepa, asi 4 dni, a potom Elasti-q, to je proti striám, ale môžeš hocijaké telové mlieko. Či môžeš masírovať, to sa spýtaj lekára, lebo nie všetci môžu. A na jazvy ti neodporučím nič, mne všetko robilo zle, tak som ich nechala len tak a konečne sa hoja.

ahoj kika, a ake si mala bolesti po operacii, dakujem

wewe, z viacerych dovodov som bola s jeho pracou a pristupom nespokojna, ale nechcem tu nanho kydat a strasit jeho buduce pacientky, lebo nie kazdej sa zarucene musi stat, to co mne.Okrem toho to je kazdej slobodna volba, kt. lekara si vyberie. Ak na Teba urobil dobry dojem a veris mu, tak nie je o com. Ja som sa iba vyjadrila, ze som s jeho pristupom aj pracou nebola spokojna, ale netvrdim, ze je zas nejaky barbar;-)

Aho Tina!!! Mám 395 veľkosť a dal mi to pod žľazu ale fakt je to neuveriteľné ale som veľmi spokojná samozrejme nechcem to zakríknuť. pa

Ahoj Lea!!! Čo sa bolesti týka som mala iba ak som sa prebrala z narkózy a doviezli ma na izbu ale hneď ako mi dali infúzku tak už to ustupovalo a na druhý deň ráno som sa sama poumývala poobliekala úplne v pohode sem tam to zabolelo ale vôbec som nemala nejakú intenzívnu bolesť. Môže to byť aj tým že pod žľazou to tak nebolí. Teraz som už úplne v pohode a veľmi spokojná.

Radka jasneee;-D. Sestra je velmi spokojna, ona je uz 2 a pol roka po opke a vsetko super, ale akurat minule zas mrncala, ze aj ona chce vacsie…ale to ju prejde. Este si uzi ten spanok na bruchu, potom bude par tyzdnov iba chrbat;-)Po tejto op sa hojim nejak zazracne rychlo, vcera som sa konecne mohla osprchovat cela ,jazvy mam uzavrete, bolesti ziadne, len opuch este dost velky, ale to prejde. Kedy to ides na op?