Termín na operáciu bol asi mesiac po konzultácii ale len preto že doktor bol odcestovaný ale inak by to bolo aj skôr.Fakt bol ochotný mi najsť čo najbližší termín. A samozrejme zaleži aj kedy máš dostať menzes lebo najlepšie je zákrok robiť až po.pa
Tina ešte sa ťa chcem spýtať akú veľkosť máš ty a kde vložené? dik Kika
Kosi a ty máš akú veľkosť a kde vložené? Kto ti ich robil? Kika
ahoj ja mám pod žľazu 305… som bola po dvoch kojeniach…
A si spokojná?? Vraví sa že pod žľazu ak vkladajú že tie prsia spadnú a ovisnú. Ale ja tomu až tak neverím.
Ahoj kika, a po zlazou to bo;i ako tak ako po svalom? Prosim daj mi vediet. dakujem moc
kika este ta poprosim,podla teba kedy by som mohla ist do prace po operacii,robim kancelarii.
U mna bola kancelárska práca možná po 4 dnoch ale vravím ja som mala vkladané implantáty pod žlazu a to bolí menej ako pod sval tak mi vravel aj doktor a sama môžem potvrdiť že ma to nebolelo. pa
Kika ja som mala cca 2 roky pod zlazou 350tky a zacali padat, ale ked budes nosit kvalitnu podprdu a cvicit, tak by to malo byt ok;-)
nepošleš link ak máš nejaký dobrý?
papa
Veronika,ja s nim osobne skusenost nemam ale viem o 2 kockach co unho boli operovane v jeden den a uz ani jedna nema impl.pretoze im ich museli vybrat a dr. sa od nich distancovat a pri problemoch sa na nich vykaslal,takze im zostala po silikonoch iba trauma a prsia este horsie ako mali,ale vela dievcat tu aj na inom fore si ho velmi chvali takze nazor si musis urobit sama.Viem ze stat sa moze hocico,ale kazdy je zodpovedny za svoju pracu a mal by sa k tomu aj tak postavit a nie zhrabnut prachy a hotovo.
ahoj KIKA napíš mail na Teba…
ahojte baby ja mam termi 24.4 a bojim sa mozem mi niaka kocka poslat foto 325ml ako vyzera ich velkost budem velmi rada dakujem vam
Kika, ja mám 300 a 275 ml, guľaté, pod sval. Robil mi ich Mudr. Marsal z Euroclinic.
ahojte,bol teraz niekto na zmenseni prsnikov??
Ja planujem ist niekedy v oktobri na tuto operaciu.Este nemam vybrateho konkretneho doktora.Budem rada ak sa niekto ozve.
Nikol
Ahoj Tina. Môj mail je kristinka26@post.sk pa
Kosi a podľa teba ta tvoja velkosť je ok si s nou spokojná nedala by si si väčšie. Po akej dobe môže byť reoperácia resp. zväčšenie dik
Ha, takze velky pan chirurg nedodrbkal prsia len mne ako vidim. Po mne chcel, aby som pol roka chodila bez jedneho implosa…este stastie, ze som od neho vcas zdupkala k Jezovitovej.
ahoj mima,
ja som 2,5 mesiaca po operacii. Pouzivam na jazvy Contractubex. Som s nim spokojna. Ale doktor mi hovoril, ze niektore zeny su na neho alergicke. Stoji okolo 250,–. Potom je druhy silikonovy Dermatix gel stoji okolo 1200,-- /tak sa mi zda/. Hovori sa, ze prsia ti nadobudnu taky normalny tvar do 3 mesiacov. Ale je to tiez individualne. Kazda sme ina. Neboj sa, prsia sa ti nezmensia, ked ti to odpuchne, budu iba vyzerat prirodzenejsie. To sa len na prvy pohlad zda da su mensie. Ale ked su opuchnute vyzera to neprirodzene a umelo.Ja som si skusala na konzultacii implantat do podprsenky, videla som ho aj z predu aj profilu. A teraz mam prsia podobne. Jedno je pravda, niektore baby, ked prsia odpuchnu by dali vacsie. Ja mam symetricke k mojej postave. Vyzeraju velmi pekne a hlavne prirodzene, co som aj chcela. Mam anatomicke, pod sval. Vysku 168 a 60 kg.
Papa, vela stastia
Ahoj Vicky. Ďakuje mc za odpoveď. A ty máš akú veľkosť implantátov?