barborka, to je super, aj ja mam 28. idem zajtra na konzultaciu. no aj ja dostanem asi pod sval, inac to nevidim. a ake je to spod pazuchy? ta rana sa dobre hoji? nepoti sa to? kym sa to nezahoji asi sa nemoze davat gulicka, ze?
KIKA
To je super ze uz ta nic neboli,no mne sa to uz krati,uz sa bojim ako ty si sa bala pred tym.Tak drz palce moja:}Uz normalne spis na bruchu?Kolko si vlastne po operacii?
Koho vybrať? MUDr. Gubu alebo MUDr. Fábryho?
Lenka
na bruhu trosku skorej zaspávam na boku a zobudím sa na bruchu:-))) ale je to ok, na kontrolu mám ist o týžden, už som za sexicu s výstrihom:-)))) neboj držím palce, kedy ideš presne?
BM
Ja som bola u Fábryho a som spokojná
KIKA
A ako dlho si vlastne po?Uz sa nepamatam ktory den si tam presne isla.
Ja mam operaciu 30.3.Sa tesim ze sa nebudem musiet vypchavat,lebo ja nemam ziadne prsia:}
bm;
chod sa pozriet k obom, dr Fabry, aj primar Guba maju dobre vysledky, aj pristup . porovnas, uvidis. Guba viem ze prsa nechava na klinike cez noc, Fabry, neviem.
Som po asi mesiac, isla som 9.,
videla si foto?
kika
ano,videla,poslala som ti aj spravu,ze uplne super vyzeraju,ako tvoje vlastne.:}
aj ja uz mam termin u gubu :-). a tiez mi povedal, ze ostanem cez noc
aj ja uz mam termin u gubu :-). a tiez mi povedal, ze ostanem cez noc
guba moze byt, na jeho nazor sa da spolahnut.nie je prehnany. aj ja som pocula (aj videla), ze robi dobre nosy.mam nieco u neho za sebou, a je to ok.
aj ja som zvazovala ku komu ist. u mudr jezovitovej som bola asi pred 10rokmi, mi vyberala znamienka. ale nakoniec som sa rozhodla pre mudr gubu
aj ja som zvazovala ku komu ist. u mudr jezovitovej som bola asi pred 10rokmi, mi vyberala znamienka. ale nakoniec som sa rozhodla pre mudr gubu
pre Kuki
A akú si mala skúsenosť s Dr. Ježovitovou s tými znamienkami? Koľko, ako veľkých a na akych miestach Ti vyberala? Inak ako dlho sa to hojí a zostane jazva?
Ja by som si chcela dať vybrať znamienko, ale ma asi 1 cm v priemere, ale neviem či mi nezostane jazva. Ďakujem za odpoveď.
Pre Žofku
Ahoj, aj ja idem tento týžden na korekciu nosa ku Gubovi, už mám trošku stresy, fotky som nevidela, ale počula som a čítala, že je dobrý. Dosť sa píše aj o dr. Fábrym, ale neviem, ja som išla priamo ku Gubovi.S nosom to mám podobne ako ty.pa
pre Lucia,
no bolo to fakt asi pred 10 rokmi, ked este robila v statnom v Ruzinove. Skusenost v pohodke, vybrala mi ich asi 10 a islo jej to od ruky :-).rychlovka :-). vyberala mi na chrbte a 2 na hrudi. hojili sa dobre rychlo, vpodstate ma to ani nebolelo, mozno trosku stipkalo prvy den. na hrudi, teda priamo na hrudnej kosti som mala jedno take vacsie, tak to sa mi trosku horsie hojilo, asi koli tomu, ze tam nemam ziadne maso. ale ked mi vyberala stehy mi to potrela nejakou vodickou a bolo to vpoho. jazvicky trosku vidno. ale len trosicku. mojej mame vyberala take plasticke na tvari pri ustach,a to jej urobila uplne super, ani nevidno. na jesen si dam este zopar vybrat, bo som dost znamienkova :-(. neboj je to vpohodke.
ja by som sa chcela informovať ohladom modelácie (zdvihnutie prsníkov)a následnom vložení implantátov.Mate stým niekto skúsenosť , prosím o informácie.
pre adku
Dakujem adka za prispevok. Velmi Ti drzim palce a prosim Ta ozvi sa ako si dopadla. Ja som fotky videla, vsetky boli super, a preto sa asi aj ja rozhodnem pre Gubu. Musim si vsak najst termin, je hrozne obsadeny, najblizsi termin mi daval az na koniec maja a neviem,ci sa mi chce cez leto byt 2-3 tyzdne zavreta doma mozno to necham na jesen. Plus mavam sennu nadchu, tak leto asi nie je nic moc. Este raz drzim palce, bude to ok, uvidis.
PRE KUKI A LIV
Dakujem pekne za prispevky. Zatial sa stale rozhodujem ku komu pojdem, ale Guba zatial vedie. Bola som na konzultacii aj u Jezovitovej, urobila dobry dojem, ale zatial som nikoho nenasla komu by robila nos. Tak sa trosku bojim. I ked jej pristup sa mi zdal milsi ako Gubov. Ale samozrejme podla toho neposudzujeme kvalitu chirurga pekny den