Plastický chirurg

ja som bola u Mládeka a dobre ti radím, nechoď k nemu!!! Je hrozný, mne posral nos a kamarátke prsia… Stačí to ako odpoveď?
jenny_k@azet.sk

ja som tiež bola u Mládeka a jeho výzor je na ňom najlepší, pretože moju operáciu pokazil!!! asi tak, vyzerám teraz horšie než predtým…

ja som nespokojná!!!

REBEKA, dakujem krasne za odpoved. Mozes mi este povedat kolko ta to stalo a ak mas prsia? Neposlala by si mi prosim fotky?? VELKA VDAKA
moj email consuelka@yahoo.com

Ahojte,
ja som bola pred tromi mesiacmi na plastike nosa u primara Mladeka v Nitre a vyzeram horsie ako predtym! Vobec si nedal zalezat a dokonca ma na druhy den ani neprisiel pozriet v ramci vizity… Nos vyzera tak isto ako predtym, dokonca je este vacsi­ a vobec sa nezmensuje. Minula som na zakrok celu vyplatu z brigady a ostali mi len oci pre plac (a to doslovne!!)Trvalo mi 3 tyzdne, kym som si vyprosila opravny­ termi­n, lebo nemienim chodiť po svete ako obluda!!! Caka ma to v maji a uz teraz sa toho desi­m :(( Nie kvoli zakroku, ale kvoli vysledku, pretoze mu uz neveri­m!! Kamaratke robil prsia a mala zdravotne komlikacie. Nie je spokojna ani s ni­m ani s prsiami. Da si ich spravit znova, ale u ineho doktora. Mladek si­ce ma v meste dobre meno, ale nie kvoli svojej praci, ale kvoli tomu, ako vyzera… Z vlastnej skusenosti viem, ze pacientkam sa venuje, len vtedy ak mu daju viac penazi­ ako som mu dala ja! Priatelska rada na zaver, ak chcete pekny nos, do Nitry radsej nechodte. P.S.: nenechajte sa oblbnut jeho peknym vyzorom a sladkymi recickami, budete to lutovat!!!

kde je doktor kostala - nazov kliniky, mesto?

Margaret,
Vyšlo ma to okolo (do) 80 000,-. Ja som sa pred OP S nikým neradila (namala som s kým, túto stránku som objavila nedávno), takže som sa na 100% vložila do jeho rúk a dôvarovala som mu.Poradil mi 240-ky, ale priznám sa že teraz by som sa určite spýtala aj na väščie. Ale na druhej strane si hovorím, dobré to je takako to je, hlavne, že bez komplikácií. Možno po pôrode…:o).Mám v PC iba 1 foto…,tak aspoň to ti pošlem.Daj vedieť ako si sa rozhodla.Pa

To si urobila dobre,casom by ti klesli a teraz mas aspon istotu.Daj vediet ako sa mas a kedy si tam bola??

Jenny, mňa operoval primár Mládek 1.2.08 a som spokojná, zvačšoval mi prsia, nedala som mu žiadne peniaze naviac a bol a je vždy ochotný, a čo sa týka jeho výzoru tak s tým s tebou súhlasím, je to fakt pekný chlap.

Vladimira, a tie problémy sa ti objavili kedy? Hneď po operácii? A postupne alebo ako?

Ahojte, mám dva týždne po oprácii a zatiaľ žiaľ niesom spokojná. Viem, že ešte je to krátko, ale bojím sa, že sa to už nezmení. Doktor mi uložil jeden implantát nižšie ako ten druhý. Vidno to dosť. Skúšal mi to ešte na kontrole opraviť, ale nešlo to, akurát som mala bolesti. Máte niekto skúsenosť, prípadne ste boli na reoperácii? Poradte mi. Ďakujem

Ahojte baby,
kolko času trvá interné vyšetrenie?

tie problemy uz prvu noc po mi trpli ruky, bala som sa ze ked zaspim, tak sa nebudem moct nadychnut, a na 11.den som mala ten cudny pocit v prstoch pravej ruky, potom sa mi triasli niekdy ruky a tak, no a po 8tyz. sa mi niekedy zahmlievalo pred okom, to pominulo, a po 12tyz. sa mi zacalo tazko dychat, som myslela, ze je jar a tak, a ze to bude tym, ale mam to uz od marca a nemizne to. tak som bola najnovsie na plucnom a tam ma objednali na special. vysetrenie. tak neviem. ale necitim to dychanie v klude. ani sa citim tak jak predtym. uz 5mes. je peklo. obavam sa ze ked ich nevyberem sa toho nezbavim. neviem…

ja som nebola na reoperacii, ale mozem ti povedat, ze ked to uz teraz vidno, ze to lepsie nebude, iba sa ti prsia zmensia o cislo, ked totalne odpuchnu a zmenia tvar, ale jedno bude stale nizsie ako druhe. ani podprsenka ti to nespravi. maju vyzerat rovnako opuchnuto, a v ku vyske. nie up and down. mala by si ziadat reoperaciu, ak mas na to pravo. bo doktor ta bude len natahovat… tyzdne ale uvidis sama ze 6-8tyz. po odpuchu sa to asi nezmeni. alebo ti povie ze ti urobi reoperaciu az o pol roka. skor by sa do toho sparat nemalo. ale ty si uplatni svoje prava.vela stastia!! aky doktor to bol, a kolko cc si isla, a pod sval?

No hej, ved zacali klesat a brutalne mi to vadilo…ved naco som isla pod noz potom. Op bola 10.aprila a mam sa dobre…ani ako keby ma neoperovali;-)A este mam na Teba otazku, myslim, ze aj Ty mas 500vky ze?Ako dlho to trvalo, kym sa usadili a vyformovali?

Pane Boze, to som ani netusila ze sa take nieco moze stat…Ja idem na OP pozajtra a zacinam mat strach.Tak nech sa ti to nejak podari vyriesit.Ja by som tam asi narobila riadny curbes.Ved je to chyba toho doktora.A nech by sa z toho pokusal vykrucat…Je to neprijemne hlavne ked si predstavim ze dalsia OP a vsetko to odzaciatku (bolest, obmedzenie,narkoza…)No drzim ti palce.Petra

Myslim tak do 4 mesiacov to uz bolo ok ak chces poslem ti foto.Mala som ich inac dost vysoko ale som na 100%spokojna a citala som ze aj ty si spokojna z jazvami -ona ich robi skvele fakt ciarky.Ano mam 500ml

Tak aj ja som dúfala, že to dopadne dobre a budem spokojná, ale ja mám nejak smolu… Ale každopádne sa nemusíš báť, to čo sa stalo mne nech Ťa neodstraší. Asi som jedna z mála, lebo som nikde nenašla niečo podobné. Som z toho síce nešťastná, ale v podprsenke to nevidno a o nápravu budem určite žiadať. No horšie je len, že mám malé dieťa a dosť som teraz hotová, že ju nemôžem zobrať na ruky a ešte raz to budeme zažívať spolu a zase nebude zaručené či sa to napraví. no uvidíme, každopádne napíšem čo mi povie doktor ked prídem na kontrolu. Dosť som mala mindrák predtým, ked som mala malé prsia a teraz je to tiež nie na radosť…

Ingrid, mozes mi dat na seba mail? Uz som bola na konzultacii, OP mozem mat v maji, musim vsak skoncit s laktaciou, lebo sa mi este stale tvori mlieko.

ahoj Vladimira,
ja som 2,5 mesiaca po operacii. Prvy tyzden mi tiez nejak opuchali prsty na rukach, dostala som koznu alergiu na nohach zihlavku, a na ruke, na nohe sa mi spravil tvrdy opuch ktory na druhy alebo treti den zmizol. Zhorsila sa mi plet. Potom to chvalabohu preslo. Ja som si myslela, ze je to nejaka reakcia na narkozu. Teraz som zatial v pohode. Ale podla toho co tu citam,
dufam, ze nebudem mat nejake zdravotne problemy. papa