Plastický chirurg

ahoj, mne sa tiez pred 2 a pol mes. vyhadzali vyrazky na hrudi, a stale nemiznu. uz som bola u koznej, a masticky nepomohli. tak som dala antibiotika, zacina to byt konecne trochu lepsie, aj ked nie uplne pricina v hormonal.testoch sa nenasla. a zevraj skin rash je celkom bezne po operacii. ako komplikacia. tak stale cakam.

ahoj mima,
ja mam 325 ml, pod sval, anatomicke. Bola som v Posonium clinic, Mudr. Fabry. Som velmi spokojna, vyzeraju prirodzene, papa

Juj Pegy, to by bolo super, keby si poslala…mne sice hovorila, ze to bude dost vysoko, tak som bola na to pripravena…ale rada by som videla, ako sa Ti potom usadili…s jazvami maximalna spokojnost aj so vsetkym ostatnym. moj mail je ruzena83@yahoo.com dakujem vopred;-)

Vladimira, a prsia su v pohode?myslim tym, ci si nezbadala ci nahodou jeden nie je tvrdsi a vacsi ako druhy?A da si Ti s nimi ako v pohode hybat hore dole doprava dolava?

Ahoj, zalezi na tom, kto Ti ho bude robit.U mna to trvalo cca 1 a pol hodky aj s odbermi a so vsetkym.

vsetko je na vzhlad fajn. kazdy 2.den chodim do posilovne cvicit. bola som aj na ultrazvuk-ten je tiez fajn. len mam cudne ine zdravot. symptomy. ty mas kolko cc? a preco si uvazovala o explantacii ked ich mas len tak kratko? to je tvoja 2.operacia?

A co ti predtym Guba spravil nejake skarede jazvy? No ja aj odpadnem,ked uvidim zo seba trcat tie stehy:D Uz sa fakt tesim nato…
A co ako prsia? Si spokojna s velkostou?:slight_smile:

Ahoj Rosy

Ma na teba otazku…som si presla diskusiami a tak som akosi pochopila ze si mala pred op tubularny tvar prs? ak hej, mozes mi povedat kto ti nakoniec urobil op? uz som to tu spomynala,ale este raz…Trska mi odmietol,vraj kvoli komplikaciam…a nevie mi povedat kto by to na Slovensku robil…no neviem…som uz akasi zmatena…keby si mi mohla pomoct prosim. Dakujem

No pekne urcite neboli:P, vobec neboli tenke, mala som na nich rebriky od stehov a boli roztiahnute;-(.
Ale neboj, budu Ti trcat iba 2 stehy z kazdej jazvy, to rozdychas. Prsia som uz omrkavala a velmi som spokojna zatial, aj s velkostou…ale tu definitivnu velkost podprdy budem vediet asi az tak za 2-3 mesiace, ked sa usadia. A potom idem na nakupy:D

Tak ked je vsetko na vzhlad fajn, aj ultrazvuk je fajn, tak implantaty by mali byt ok. Preto sa Ta pytam, lebo som som studovala tie pribehy, tie baby mali vacsinou take priznaky, ked mali poskodene implantaty…len to please nezober, ze Ta tu chcem nejak strasit. Ja som mala tiez po prvej op 7 mesiacov problems s pravym prsom, preto uplne chapem ako sa musis citit, ale zas ja som nemala ziadne ine symptomy, okrem mojho bolaveho praveho prsa bolo so mnou vsetko po zdravotnej stranke ok. Ja som explantaciu nechcela, chcel ma k tomu prinutit prvy dr., ale som isla k druhej dr. sa opytat na jej nazor a ta to hned poriesila, lebo vedela, kde sa stala chyba. Toto je moja 2.augmentacia, lebo po korekciach uz moj pravy nebol uplne rovnaky, a chcela som aj prelozit implose pod sval a opravit jazvy a chcela som aj vacsie, tak mam teraz 500 cc pod sval.

A co obsahuje interme predoperacne vysetrenie? okrem odberu krvi? dík

Ivka, môj mail je ingridbediova@azet.sk

Ahoj Vladimira, mám 300 cc okrúhle pod sval. Bola som v Novamede. Ja stále ešte trochu dúfam, že sa to upraví, aj keď v to už len málo verím. On tvrdí, že na jednej strane mi to sval popustil a na druhej nie a že sa to ešte upraví, ale mne sa to zatiaľ nevidí. A ani sa to nijak nemení. No som už z toho zúfalá. Ak budem musieť zase podstúpiť po isté, tak to spravím, ale neviem si to ani predstaviť.

Ahoj Eni, normálne si ma vystrašila,ja som ešte len vo fáze hľadania lekára, preto ťa prosím, napíš, kto ťa operoval, aby som vedela kam neísť. Držím ti palce, by to bolo rýchlo v poriadku. Dík, ahoj
melroma1@zoznam.sk

Ahojte, veľa čítam Vaše príspevky, lebo sa snažím nájsť si dobrého lekára. Rozhodujem sa medzi dr. Minarovjechom, dr. Ježovitovou a ešte dr. Trškom. Až tu som sa dozvedela, že dr. Trška operuje aj v Prievidzi. Ak ste boli operované v Prievidzi, tak sa mi prosím ozvite, rada by som vedela, ako to tam funguje. Som vdačná za každú radu, vopred dakujem. melroma1@zoznam.sk

Rosy, poslala som ti tie fotky, tak daj vediet ,ci prisli.

Ahoj ENI…
A teraz som uplne v pr…lebo ked pises ze si bola v Novamede…Mna to tam caka zajtra.A kto ta operoval?Dufam ze nie Dr.Cerven.Ak hej tak to uz ani nezaspim.Ale ak to bol on tak si nato mozno nabuduce bude davat vecsi pozor a nestane sa to uz nikdy.No v kazdom pripade si treba uvedomit ze je to operacia pri ktorej nemusi vzdy vsetko dopadnut dobre.Modlime sa aby tych preslapov bolo minimum a radsej ziadne.Vela stastia.

Ahojte píšete najnovšie o interných vyšetreniach,tak by som vás rada upozornila na jednu Mudr.Šubertovú.Robí interné v BA,zaplatíte 4000 Sk,urobí odbery a pod.,ale Sono/ktoré máte mimochodom v cene/nespraví.Vypíše Vám odporúčanie,v ktorom uvedie,že máte boľavý prsník a potom začne obvolávať napr.Milosrdných bratov v BA.Mimochodom nie vždy vás vyšetria.Ona má drahý prístroj,kt.podľa nej má na druhej strane BA a ten kôli trom nebude prevážať-jej citácia.Len toľko!

AHOJTE
Bola niektora z vas na predoperacnom vysetreni u dr. Ogurčaka? Kolko sa u neho platí?

prosim posli foto chcela by som vidiet ako 500cc vyzera. tak mozno by mi pomohla 2.op. ale urcite u ineho dr. napis prosim kde si bola na 2.op. a kolko vyska a vaha. a foto prosim> extra.class@yahoo.com. dik