ahoj Mirna,
ja som bola v Posonium clinic, Mudr. Fabry
Velmi som spokojna. Skus ist na konzultaciu a uvidis. Chodia k nemu aj zeny zo zahranicia www.posoniumclinic.sk
papa, vela stastia
Ahoj Adi, ja mám dnes tiež 3 den po OP, bolí ma to viac ako prvý den, dokonca mám pocit, že lavý prsník mám bolestivejší ako pravý, snád to prejde, mám v nom takú pichavú bolesť. Sem tam mám pocit, akoby ma oblievalo teplo, ale horúčku nemá. Tiž som si hovorila, že som blbá, načo som toto všetko absolvovala,ale verím, že o pár dní bude OK.Držkaj sa a hlavne teš sa na výsledok. pa
Ahoj LUcka, ja mám teraz 3 dni po OP, tiež mám pocit akoby som sa stále potila a je mi teplo, ale teplotu nemám. Le mám hrozný tlak v prsiach a tými opuchmi ma dosť reže tá podprda. Najradšej by som si ju dala dole…nedá sa mi poriadne nadýchnuť, ale dúfam, že to prejde. A ako to zvládaš? Už ti je lepšie ako prvé dni?pa
Ahoj…Mala som v plane ist do Prievidze ale nakoniec som dostala skorsi termin v BB (ale musela som si priplatit 10 000).Od konzultacie po OP 3 tyzdne.Do Prievidze chodi Dr.Trska raz za mesiac.Cize jeden mesiac konzultacia a druhy mesiac OP.Ja som to tak pochopila.Inak som sa zmienila na tomto fore ze chcem ist k nemu lebo to mam najblizsie a ze ma dobre odporucania a on sa mi ozval sam na moj mail.Myslim ze ma niekoho kto to tu cita.Skus si tam zavolat a oni ti povedia kedy tam bude.Konzultacie ma poobede okolo 14.00hod. www.cibamed.sk
Tak vela stastia.Pa
A este som zabudla.Stoji to tam zhruba 70 000,-.Aspon podla toho co tu pisali dievcata co boli unho.U Dr.Cervena v BB okolo 60 000,- Plus priplatok za skorsi termin.Ale je to len orientacne.Podla toho co si vyberies.Petra
Ajka, ja som bola unho teraz v aprili platila som 1830 alebo 1860,-- Sk, neviem uz presne.
Ahoj Peta, no nechcem Ta v žiadnom prípade odstrašiť, bol to doktor ku ktorému ideš aj Ty, ale myslím, že sa nemusíš báť, ja som sa tu o ňom dočítala iba v dobrom, veľa žien ho chváli. Možno má on skutočne pravdu a problém je v genetike a telo mi to neprijalo ako má. Mám len dva týždne po operácii a možno sa to bude ešte meniť. Nechcem tu nikoho v žiadnom prípade odradiť, viem, že ani mne by pred operáciou strach nepomohol. a je pravda, že vždy si treba uvedomiť aj to, že je tam určité riziko. To som si pred OP dobre uvedomovala, len som dúfala, že to dobre dopadne, asi ako každá čo sa rozhodla to podstúpiť.ja som dúfala, že sa mi ozve niekto kto mal tento problém, lebo sa mi nechce veriť, že som jediná.
Ahoj Pegy, ano prisli mi, dakujem.Naaaadherneee prsia mas, fakt,velmi sa mi pacia ;-))Dufam, ze aj moje sa tak pekne usadia;-)).
Ahoj Rosy,
aj si sa u neho telefonicky objednávala? Okrem odberu krvi ake vysetrenie este robi?
On pracuje v budove priamo v Esteicu?
babenky chcem sa opytat.V january som bola v novamede na zvacseni prsnikou.Na pohlad je lavi vacsi ako pravi a je tvrdi a ten mansi je makky.Je to normalne??za zie peniaze to teda nieje vobec v poriadku.Poradte co mam robit???Prosííím
Este nemam nafotene zatial, tento tyzden sa uz chystam nejak to pofotit, ale som kratko po op tak su este dost vysoko, ale potom Ti poslem 
Ano telefonicky sa objednava, okrem odberov mi este zmerali tlak, odvazili, potom sa Ta budu pytat, ake choroby si prekonala, urobia Ti EKG, prehmataju brucho, zbezne Ti pozrie oci,hrdlo,usi a to je asi tak vsetko. Kukni na www.provitae.sk , je to nedaleko Estethicu, maju aj mapku na stranke.
Ahoj Mirka, chod za doktorom, kt. Ta operoval a spytaj sa ho, co si o tom mysli on. Nech Ta vysetri a povie Ti svoj nazor, ked si tolko penazi do toho investovala, mas pravo aj na pooperacne prehliadky.
ok prave som si to precitala. ked to bude tak posli. s 500cc to musi byt riadne vela.
to viem no urcite mi povie ze to je v poriadku,casom sa to ustali.No podla mna uz ubehlo dost casu.Nemala som ani ziadne komplikacie len mi dnes sestra povedala ze jeden je vyditel.vacsi.A na dotyk maksi.
Ahoj mirna. Ak dovolíš ja ti úplne nenútene môžem odporučiť pána primára Minarovjecha. JE TO PROSTE ODBORNÍK!!!Ja osobne som viac ako veľmi spokojná!!!
dik Rosy :o)si supeeer
babenky, ktore ste boli v Novamede, co si treba vziat so sebou na OP, aby som nevlacila zbytocne vela veci?
Ahoj vsetky papiere ohladne operacie,hygienicke veci,papuce ,zupan a vcom pojdes domou oblecena,hlavne nech sa to neoblieka natahovanim cez hlavu to by ta boleli rany.
Daku mineralku a prstene dole,odlakovat odmalovat a tak.Drzim palce
ja som si zobrala so sebou namiesto pižama dom. ubor,velmi mi to pomohlo,mikina bola na zips,a ked som chcela vstat,tak dreny som si dala do vačkov,župan nepotebuješ,skor nejaky svetrik