Plastický chirurg

Ahoj Adka,ako sa máš?Ja sa už celkom fajn,ešte nevystriem hore ruky,manžel mi pomáha s upratovaním,ale inak sa dá.Kedy ideš na výber štichov?Mne povedal okolo 30.4.,ale chcem sa s ním dohodnúť skôr na víkende alebo ked´bude v Pd.

ahoj,ja stále uvažujem hlavne o nom, rada by som vedela, ako to u neho prebieha, kedy ho mám osloviť, ked chcem ísť na operáciu v oktobri. Ak by to pre teba nebol problém, pošli mi aj fotky, a hlavne napíš ako si spokojná.
melroma1@zoznam.sk

Ahoj, dík za informáciu,predpokladám, že si už po operácií, ako to dopadlo? Je všetko ok?

Ahoj,Erika,som rada že si v pohode,aj u mna to celkom ujde,len ta cesta domov bola hrozna,s malym som doma sama,ale da sa,musim sa vyhybať jeho naletom na mna,na kontrolu by som chcela ist 29. do BA

Ahoj erika, ak som správne pochopila, bola si operovaná v Pd. Bola si spokojná? Ako to tam funguje, veľa o tej klinike neviem, ale mám to najbližšie, napíš prosím pár info, budem Ti vdačná. Kedy si bola na operácii? dik, ahoj melroma1@zoznam.sk

Neboj usadia a budu super,aj ty si si dala 500ml??Tak potom posli foto.A dakujem za kompliment.Aj ja som rada ,ze to dobre dopadlo a su super.

nie som z Nitry a MUDr. Mladeka a ni nepoznam, len chcem dodat, ze ak sa vskytli komplikacie, tak to nie je len a len neschopnostou lekara. jednoducho kazdy operacny vykon nesie rizika a ma svoje potencialne komplikacie. zial ty si jedna z tych, ktorym to nevyslo…
…ak plasticky chirurg, alebo aj obycajny chirurg povie, ze jeho operacie su rad radom bez komplikacii, tak bud klame, alebo vobec neoperuje…akykolvek zasah do organizmu ma riziko komplikacie.

Ahoj, ja som mu tiez nedavala nic navyse, ale to ze si nikto nevsimol ze mam “novy” nos a ani ja sama tam nevidim ziadnu zmenu ma fakt nasralo. Uz mu ako doktorovi neverim a z toho, ze je pekny ja nic nemam (okrem estetickeho zazitku :)Ale pocula som o nom rozne veci v suvislosi s pacientkami, tak neviem, co si mam o nom mysliet… A aj kamoske robil prsia je velmi nespokojna…

ides k mladekovi?

Ahoj Mirna,operoval ma síce Mudr.Trška,ale nie v PD.Tiež som chcela
skôr v PD,bývam nedaleko,ale nechcel,nepýtala som sa prečo.Operácia
bola v BA v Snope/www.snop.sk/ je to pekná súkromná klinika.Operoval
ma v piatok 18.4 a domov na vlastnú žiadosť som išla až v
nedelu.Priplatila som si 800Sk za izbu.Mala som isť už v sobotu,ale
kôli drénám som tam zostala,vyberajú sa až na 3.deň a nechcela som
sa trepať v nedeľu naspäť do BA. Myslím,že bolo aj lepšie,že som
zostala dlhšie,kľudový režim dodržíš najlepšie keď si v
nemocnici.S operáciou som veľmi spokojná,mala som jeden prsník
menší ako druhy,tak mi dal do jedného 285ml a do druhého
320ml,vyzerajú teraz super,ešte sú tvrdé,ale už to vôbec
nebolí.Len ešte nezdvihnem ruky a neudržím nič ťažšie.Pán
doktor je úžasný,milý,ľudský,no fakt odporúčam.AK máš nejaké
otázky kľudne sa pýtaj,pá Erika.

Ahoj neprešiel mi mail,tak píšem sem,Erika.

Ahoj Erika,aj ja som bola operovana v BA.Musim s tebou len suhlasit,pan doktor je super!!!

Daria,pytala si sa na jazvy okolo dvorca,či sa časom neroztiahne,aj mna to zaujma,čo si nove zistila?

Ahoj peti… asi ta operuju us… :slight_smile: drzim palce…
no ja beriem diane 35,ked som si prvy raz nasadzovala antikoncepciu bolo to v den ako som dostala menzes…ked som dobrala 21 tabletiek, tak zvycajne do 4 dni som dostala menzes…mozno ti dal zlu antikoncepciu… teda urcite…mal ti ju vymenut,ak ti to este viac rozhadzalo cyklus… asi by s mala zmenit gynekologa,neviem…je vela tabletiek, mal vyskusat ine. nema sa kravcat vtedy ked beries tabletky,jedine ak mas take ze ich je 28…vtedy ano…su aj take tabletky,tie ma moja kamaratka. ale musis to mat pravidelne,ak nemas,treba zmenit.
neviem si us ani predstavit,zeby som mala nepravidelny menzes.
no v kazdom pripade, drzim velmi palce…potom sa ozvy,ze ako si dopadla… :))

Ahoj, som rada,že si napísala. Naozaj som vdačná za každú infošku, mám samozrejme trošku aj obavy, takže ked budem mať dobré informácie, budem sa asi cítiť istejšie. Som prekvapená, ked píšeš, že ťa už nič nebolí, to je super. V prvý den to bolo veľmi zlé? Myslím, že s tým predlženým pobytom v nemocnici je to výborný nápad, doma naozaj nemáš toľko kľudu. Ak Ti navadí, skús mi napísať e-mail, melroma1@zoznam.sk, budem sa tešiť, držím palec, papa

Ahoj Adka,myslím,že si ešte nikto nič nevšimol.Aj keď muž mi hovorí,že keď si dám obtiahnutejšiu mikinu,tak sú viditeľnejšie.Ešte som nebola mimo domu,ani v obchode,tak potom sa uvidí.Ja idem na kontrolu asi v piatok poobede.
Včera som si skúšala nové plavky bikiny,vyzerá to skvele s novými prsiami!

A ty ako sa cítiš?Už sa chystáš do práce?Ja dnes už upratujem,ale opatrne.Ozaj máš prsia ešte prelepené?Ja som si nechala prelepené iba jazvy,ostatné som dala dolu.

tak sa tešim aj za teba,je to super pocit,že?no ja chodim každy den von s malym,a asi si to všimly,ja som tam nemala skoro nič.Nevieš,kolko dni po op. si možem oprať podprdu?Teraz by som sa ešte bala ju dať dolu,ale už to tu baby pysali,že ju prali.

Adka ja som ju si prala už v utorok,vonku bolo pekne,fúkal vetrík,tak zachvíľku bola suchá,ešte som ju prefúkala fénom na vlasy a za 2 hodinky som ju mala na sebe.Trška povedal,že je to v pohode,môžme si prať.

prsia mam prelepene,ale neskutočne ma svrbia obväzy,inak sa to da,akurat reraz som prisla na chvilu do roboty,len na par hodin,tak Ty si si ich aj vydela?ja ešte nemam odvahu,len by som sa rada zbavila tej podprdy,aj ked neni až taka hrozna,len ma všetko hryzie