Plastický chirurg

007 Ada, ahoj, chcem sa ta spytat, ze kedy ta operovali ked si uz v robote, lebo toto je moj jediny problem ja nemozem byt dlho doma a da sa to aj zamaskovat aby si nevsimli, ze si po operacii, dakujem za odpoved.papa

ahojte baby…uz to mam za sebou…nieje to nic hrozne …da sa to prezit…len ked mi vyberali hadicky bolo to neprijemne…ale uz sa tesim na moje prsia

Adka myslím,že v pohode si ju na chvíľku vyzleč,je to trochu zvláštny pocit,ale zvládneš to.Aj mňa svrbia jazvy,dobré znamenie-hoja sa!!Tak nech nám to rýchlo ubehne do kontroly!!

Ahoj Lea,operovali ma v piatok 18.4,maskovať sa to da,trpla som,ake budu reakcie,par pohladov som citila na sebe,ako mi premeriavaju hrudnik,ale tvarila som sa akoby nič,najhorši je ten prvy den

Normalne Ta Erika obdivujam,že si sa odvažila tak skoro ju dať dole,mysliš si,že si aj ja možem dať dolu tie obväzy?

007 ada, dakujem za odpoved a kde Ta operovali a kto? a este toto boli moc?

ahoj a kde ta operovali, a kde ti vkladali implantat, boli to, dakujem za info.

Lea,operoval ma dr.Trška na SNOP-Zahradnicka ul.,a mna to už skoro neboli,da sa to,a Ty sa maš ako?

ja by som este len mala ist MUDr.minarovjechovi ale strasne sa bojim. A ze vraj pod mliecnou zlazou to tak neboli ako pod svalom a ty mas kde?

mam pod sval,pod žlazu by som nechcela,ta bolesť neni taka hrozna toho sa neboj.Ja som sa velmi bala predoperačnych vyš.,že nebudu v poriadku,a moj sen sa nesplni,ale ked som mala po vyš.,tak som sa len tešila,ja som dr. uplne verila,že to urobi dobre,potom som sa v duchu podakovala prsiam,že odkojili dve deti a poprosila telo,nech sa teši na nove-možno blbosť,ale mne to velmi pomohlo

Ahojte, neviem ci sa mam plasit alebo je to normalna vec, ale som 4 mesiace po a na vnutornej strane prsnika si nahmatam silikon a ked to stlacim ako keby mal volu a preskakoval, nie cely silikon, len taky kusok na vnutornej strane a citim si tam aj take hrbolky ci co, neboli to ale zlakla som sa, mam volat lekarovi? neviete co to je?

samika vôbec sa nemusiš plašiť.Aj sa si na jednom nahmatam presne to čo ty.Pytala som sa na to dr.,vraj to zaleži od vrstvy podkožneho tuku,pokial ho maš menej,môže sa stať,že si to nahmataš.Ked ti to nieje vidieť volnym okom,nieje to problem.

Adka mne Trška povedal,ža ak mi navadia môžem ich dať dolu,no vadia mi,svrbia.Myslím,že tie okolo pŕs môžeš dať kľudne aj z drén už mám len malé bodky po vpichoch.Tie čo ti zakrývajú jazvy si nechaj pre istotu.Hovoríš,že po tebe pozerali?No mňa to čaká od zajtra,idem do obchodu,na poštu,do škôlky,no som zvedavá!

Ahojte kočky, som mesiac po operácii a či bola niektorá takto skoro po operácii v soláriu.Či nemôže uškodiť. Dík…

Ahoj Erika,tak ja som sa ich večer zbavila,to sa už nedalo,cele som si to rozškrabala,tak sa to pomaly ukludnuje.Dala si mi červika do hlavy,aj ja som si teraz skušala bikiny,je to krasa.Tak zajtra sa drž,horšie sa baby,tie si všimaju taketo veci.

mas cerstve jazvy, ktore sa neodporuca opalovat ci uz v solarku alebo na slnku. jazvy dozrievaju aj 6 mesiacov a treba ich chranit od slnka a solarka dokladnym prelepenim

ZUZU
Dakujem, ukludnila si ma…zlakla som sa ze to je ta kapsula a pozerala som, ze to moze by aj vlnenie implosu, to vlnenie je nebezpecne nevies? ci je to len vec estetiky? mne to nevidno vobec a neboli, manzel to nenahmatal, len ja si to viem najst.
Asi by som mala prestat sa kontrolovat stale ako hypochonder…niekto mi raz povedal, nic na sebe nehladaj pokial nemas bolesti…asi nieco na tom bude, lebo inak by som sa z toho zblaznila. Tie svoje prsicka novucke zboznujem a strasne sa bojim, ze sa “im” nieco stane, ze miich budu musiet vybrat alebo daco…aj soferujem pomalsie od operacie ;)) proste citim za ne strasnu zodpovednost, som asi sialena ;D

ahoj ja som po mesiaci bola v solarku a uplne v poriadku.Jazvy som mala v podpazusi.Komplikacie som nemala ziadne ani nemam a chodim pravidelne ale zacala som zo 4 minutami a maximalne tak 6 min.Bojim sa aby mi neostalo spatne takze opatrnost.Ahoj

Petra ahoj

prosiiiim prosiiim mozes mi poslat email …surne sa potrebujem poradit…dakujem

ajoj radka a ake mas miery??dakujem…