ahojte vsetky babyzne!!!ja som velmi spokojna ze uz to mam za sebou,aj ze su take ake som chcela,fakt super.mam 2.tyz.po op a prsia su nadherne ake som chcela…ta bolest stala za to.teraz dokazem uz vsetko robyt,a pritom mam 3.male deti,a uz som bola aj na diskoteke fakt super,som u mamini ktora mi pomaha,takze uz aj pomali ideme domou citim sa na to ze mozem vsetko sama robyt,fakt STOJI TO ZATO
no gratulujem baby
inak radka myslim si,ze 400 ml budu urcite viac ako mensie cecka…ja mam 325 ml a nosim ceckovu podprdu… takze rataj s plnymi ceckami rozhodne…nie s mensimi :))
zachvilku us budete v pohode bude boliet stale menej… talk us ako citam ustupuje… este vas moze kazdy den boliet nieco ine a inak… aj o mesiac viac menej…ale to us budete zit ako predtym… teraz odpocivajte… ale zas nie moc… lebo mne to po 2 dnoch pekne liezlo na nervy ze nemozem nic robit…
potom poslite ftecky,ze ako ste dopadli 
Ahoj Erika,ako si sa mala vonku?Je to smiešne,že je to par dni po op.,a ja si už na byvale prsia ani nespomeniem,akokeby som sa s tymito aj narodila.Ako si si Ty zvykla?
No veru aj ja mám ten pocit.Je to super,že?Vonku fajn,mala som ráno bundu,tak v pohode.Horšie bude asi leto,to už tie tričká nezakryjem,ale bude mi to zrejme fuk.Dnes som skúšala pekné tielko,je to 100 a 1 pred a po fakt som rada,že som do toho išla!!
baby prosim vas,staci 300ml na plne trojky ak momentalne ma baba 1tky???dakujeeem
Ahoj ANDREA…
A ake velke mas tie 3 deti???Ja mam 2 a mladsia ma za 3tyzdne rok.Este nechodi a tak mam strach ze kedy to budem zvladat sama.Teraz u nas byva moja mama ale dlho nemoze.Myslis ze po 3-ch tyzdnoch to uz bude v pohode???
Ahojte…Dnes je to 4den po OP a je to podstatne lepsie.Boli sme s detmi vonku uz 3hodinky.Som sice unavena ale tie tlaky chvalabohu ustupili a to pichanie polavuje tiez.Citim ich uz prevazne len pri vstavani z postele ked dlhsie lezim.Aj chrbat si uz pomaly zvyka.Spodok prs je strpnuty a reaguju na zmenu tepla.Ked mi je zima tak nesmierne stvrdnu.Ako ked sa mi nalievali pri kojeni.Ale co je sranda: pri urcitych pohyboch citim take pukanie alebo co (neviem to popisat)Take nieco ako keby sa ma niekto dotkol bradavky a postupuje to kusok dovnutra.Take jemne klopkanie:-)Vobec neviem co to moze byt…Trochu to stekli:-)
Ahojte, čítam si vaše maily a čím to tu dlhšie čítam, tým som viac presvedčená, že sa treba do toho pustiť…čím som staršia, tým mám väčší problém…leto sa blíži a zase budem rozmýšľať, aké plavky,aby som maskovala nedostatok…ale človek sa bojí a navyše ani neviem, odkiaľ začať so zisťovaaním info a čo je to najlepšie …poradí mi niekto pls…
Ahojte baby,
kolko tyzdnou sa nosi ta podprsenka po OP? Je fakt taka hrozna ako to tu pisete? :o(
Ahoj. Ja ju musím mať 2 mesiace. Teraz ju mám 6 týždňov a už som z nej na nervy, lebo sa nemôžem poriadne obliecť. Nech si dám čokolvek, vidno tie sprosté švíky a ja vyzerám jak chudera, čo si nevie kúpiť poriadnu podprdu. Výstrih sa tiež nedá, lodičkový výstrih tiež nie, lebo vidno tie úchvatné ramienka, no ide ma poraziť. Už aby bolo 19.mája!
ahoj ajka…no neviem ako kosi,ale ja som ju nosila 2 tyzdne…a potom som nosila na noc nic a cez den sportovu co som si kupila v skiny… a povedala mi to dr. tak neviem…
ahoj luci… mala by si obist par doktorov, ist na konzultacie… nieje spravna otazka odkial zacat…treba si povedat ci to chces a ak ano…pustit sa do toho… ist k lekarom… nechat si poradit…
Ahoj Karla,
tak to si ma potesila, takze vlastne to zavisi od dr.
dík
bola si u dr. Jezovitovej? totiz to ja neviem ci si ju mam kupit sama alebo je to v cene operacie :o(
Ahoj Rosy, neviem,ci vies…ale ved asi si citala niekde medzi riadkami,ze uz mam po:)))
ktora ste isla hned po operacii domov ako ste zvaladali bolesti ?
Ahoj Radka, ano citala som ;-))GRATULUJEMMMM;-D a zelam Ti skore zahojenie.Ja idem vo stvrtok na vyberanie stehov a uz sa tesim, ze sa zbavim tejto krasnej podprdy…teda aspon dufam, ze mi uz dovoli aspon cez den nosit sportovu 
Ahoj…Mna operovali poobede o 15.00 a vobec si neviem predstavit ze by som mala ist domov.Vecer mi dali antibiotika arano tiez.Kazdy problem som mohla riesit na mieste.Doma ti kto podari???A ledva som sa o 20.00 posadila.Motala sa mi hlava…Rano to bolo podstatne lepsie.Neviem, ja by som ti v kazdom pripade nedoporucovala ist po zakroku domov.Je to podla mna velmi rizkantne.Dobre pouvazuj.Pa
Dakujem… taka som rada:))A to az teraz Ti bude vyberat stehy? Teda, ani sa mi nechce verit,ze sa chces taketo totalne sexualneho pradla vobec zbavit:D
ja byť tebou, sa moc neteším, Karla je asi výnimka, čo viem, tak doktori nechávajú podprdu minimálne 6 týždňov. Po vybraní stehov? Veď by ti cez jazvy vypadli tie prsiská bez podprdy. Ja ju nesmiem dávať ani dolu, max. na opranie.