Dievcence, ako dlho po OP treba spavat vylucne na chrbte.Ja z toho asi zosaliem.Rano sa budim taka stuhnuta ze sa ani sama nepostavim.Musia ma z nej doslovne vybrat.
jeeeejda, nestras :o(
Ja spávam na chrbte už 6 týždňov. A spíš v leže? Mala by si byť podopretá vankúšmi pod lopatkami a aj pod hlavou, čiže taký polosed. Mne to nerobí problém, aj keď teraz už mám viac podopretú len hlavu.
prepacte ze otravujem zijem v zahranici a chcela by som vediet viac informacii o plastyke silikony prsnikov no uz neviem kde ako co zohnat pomohli by ste my prosim vas napryklad v banskej bystrici vopred dakujem
Ahojte neviete nahodou reoperacia sa nerobi v celkovej anestezii ale len v ciastocnej ? bolo mi tak povedane a bojim sa toho lebo mam vysoky prah bolesti.
som prekvapeny ze v dvôchdkovom veku neveris
tak spickovemu odbornikovi ako je Prof.Brozman je erudovany na vysokej urovni a mal som to docineniie zazit,je hotovy macher ,prial by som aby takyto odbornici zili vecne ale bohu zial to nie je mozne,.s pozdravom vas pacient/môzem vam ho vrele doporucit/
Ozaj baby, je normalne,ze 4.den po operacii sa nedokazem este poriadne vystriet? Ked citam,kolke chodite uz von, ja vyzeram ako Kvasidomo teraz…
Radka, to je normalne. Vydrz a hlavne sa nenamahaj a nevymyslaj.Nestoji to za to sposobit si zbytocne nejake komplikacie. Ten prvy tyzden je taky vselijaky. Kazda sme ina. papa, vela stastia
ahoj Petra, mne doktor povedal, ze prve 2 mesiace, nemam spavat na bruchu. Ja spavam na boku. papa
ahoj matilda,
ja som isla domov hned v den operacie. Bolo to v pohode. Bola som sice stiahnuta v obvazoch, ale to je normalne. Ked som sa zobudila po narkoze, citila som sa dobre. Este som si tam hodinku polezala. Potom prisiel manzel pre mna a isla som domov. Vies, ale kazda sme ina. Kazda to znasame inak. Je to individulane. Papa, vela stastia
Veru to teda je Radka…ja som po prvej opke chodila zhrbena ako raneny boxerista aspon tyzden :D, s druhou to uz bolo lahsie;-)telo si musi privyknut na vahu implosov
Jo jo uz budem mat 3 tyzdne po op, tak konecne aj stehy von a toto total sexi pradlo dufam uvidim uz len pred spanim 
Ahoj apple, zalezi ako sa doktor rozhodne…ja som jednu korekciu mala len v ciastocnej, boliet to sice nebolelo, ale vnimala som a uz by som to este raz nechcela absolvovat a to mam nizky prah bolestivosti.A aku reoperaciu Ti budu robit?
Ahoj Radka.To je normalne,kazda to znasame inak.Ja som sla von az 10 den a 14 som uz lietala po obchodoch.neboj ono sa to fakt kazdym dnom meni.
Rosy
vymena implantatov
Ahojte baby,je to normalne??Som po operacii,mam to cez dvorce a hnisa mi to tam.Sa bojim.Mala z vas niektora nieco podobne??Uz som 5 tyzdnov PO.
aj mne robili vymenu ale len jedneho v ciastocnej.ak sa da, radsej ukecaj operatera na uplnu narkozu, v ciastocnej to sice neboli, ale ja som citila vsetky tie tahania a tlacenia, no nic prijemne.
ahoj nika00, radsej s tym chod k svojmu chirurgovi, mozno sa Ti vyhadzuje nejaky zabudnuty steh tam…ja som to mala s prvou op, iba mi to vycistili a vybrali steh a vsetko bolo ok.
ahoj Peta.ja mam po operacii 16.dni a vsetko robym sama uz od prveho tyzdna po Op.najstarsia ma 5rokov a dvojicky maju 17.mesiacov.moje uz behaju,ale je to oto horsie ze sa pytaju stale na ruky,mama mi tiez pomohla len prvy tyz.a potom uz ja sama,nicoho sa neboj je to v poriadku ja som sama s detmi doma a zvladam.mam este nejake tie v pichy aj tlak,ale to fakt malicko,takze to zvladnes.ako sa citis?
Ja som bola u Dr.Tršku v BA, ale hovoril mi,že chodieva operovať aj do Prievidze-neviem či by Ti to vyhovovalo. MA aj svoju internetovú stránku www.plastickychirurg.sk