Plastický chirurg

mozno je to tym ze sa baby boja… ja som skusala…ked sa dalo,trochu som sa pootocila a na 3 tyzden som spavala normalne aj chvilu na boku …a po mesiaci us na chrbat ani nemyslim,ze spat na nom… musis skusat…a ked ta troska zaboli,nic si z toho nerob… skusaj dalej…

ahoj…no neviem,ale mne sa zda,ze dr jezovitova,pokial niesu komplikacie tak kazdej povie ze po 3 tyzdnoch moze nosit sportovu… neviem… myslim si to… ale je pravda,ze mna us nic nebolelo viac menej…6 tyzdnou je vela podla mna…mne povedala,ze ich mam krasne,tak ich treba aspon troska ukazat… :slight_smile: skus sa poradut s lekarom…ale urcite ti cez jazvy kozicky nevypadnu :smiley: je to us viac menej zahojene ten rez… ale urcite sa porad s lekarom, ze ci mozes nosit inu… ja som po 3 tyzdnoch an noc nenosila nic… bolo to 3 noci narocne…zle sa mi spalo…ale to je tym,ze tie prsia si proste musia zvyknut zit bez tej podprdy uzasnej…

…a ta podprsenka je dufam v cene. Ach este 2 tyzdne a idem, uz sa neviem dockat :o)

Karla, to bolo obrazne povedané:) Samozrejme, že nevypadnú, ale tým tlakom sa jej môžu rozchádzať jazvy. Mne sa tak jedna otvorila a to som aj podprdu nosila.

ahojte baby mozete mi poradit?ja som po op 6den…chcem sa opyatat za kolko si ju mozem dat dole tu uzasnu podprdu aspon na 5min???/dakujem vam…chcem sa popozerat na prsia

ved ja viem ze zosrandy…preto som dala smilika :slight_smile: jasne mozu sa roztrhnut, preto sa prvy tyzden nemoze vobec davat dole… ale 3 tyzdne…to us je zahojene…len to vyzera este trocha strasidelne…

samozrejme ta podprsenka je v cene ajka nemusis sa bat :slight_smile:
a kam to ides?

jasne…na 5 minut si ju mozes dat dole… :slight_smile: mozes si kludne aj oprat podprsenku a v sede pockat kym uschne… 6 dne je uz v pohodicke :slight_smile:

este sa ta chcem opytat je to normalne lebo sa mi zda ze 1prsnik mam trosku vacsi…

ahojte.ja som sa dnes konecne objednala 8.7.mam konzultaciu.prosim vas ako dlho po prvej konzul.trva kym si lahnem na oper.stol?zijem v zahranici a na svk pridem iba na mesiac.da sa to vsetko stihnut???

ahoj aya,
zalezi ku komu ides,ja mam za sebou tri konzultacie,kazdu u ineho doktora,jeden mi chcel dat termin uz za 10 dni,a dalsi dvaja za tri tyzdne,cize zalezi ku komu ides:)

dr.Jezovitovej…vraj je dobra.
uz len nech to mam za sebou…

A ja naivna som si myslela,ze mi stehy vyberie uz teraz…desiaty den:D mozem snivat… To ma tesi,ze som neni sama jak taka korytnacka ztocena:D

Super:)Takze uz iba 2tyzdne a dva dni a zbavim sa tohoto skafandru aspon na den:D Tak ti zavidim,ze to mas uz za sebou:))

ahoj ja tiez letim v sobotu na sk a vybavila som si termin konz na 5teho maja a hned aj operaciu na 13eho ku pani doc jezovitovej… bola fakt zlata po telefone aj cez maily…obvolala som aj inych a viacmenej sa do ta behom tyzdna ale asi sa treba dohodnut vopred…vraj ked sa chce tak sa da vsetko…samozrejme asi aj s priplatkami v niektorych pripadoch…

ta sprava pred tym je odo mna :slight_smile:

ahoj manon,idem do chirmedu ale neviem ku komu na mail mi odpisal Dr.Magdo a na ich stranke je len Dr.Kacmar a Dr.Guzanin a telefon mi zdvihla zasa zenska asi sestricka.a ty ides kam?

ahoj neviem aku mas prezivku ale pisala si mi ze letis v sobotu domov.ja ani nemozem uverit ze som sa na to dala dufam ze si to nerozmyslim:)ja som sa rozhodla iba pre chirmed lebo je to v kosiciach a to mi vyhovuje.mimochodom nebojis sa tej 13tky:)

aha prepac denisa nevsimla som si:)

ahojte baby som po operacii 7 dni citim sa super mozem uz pomaly upratovat???dakujem vam za odpoved

AYA
ahoj,posli mail a mapisem ti…bola som na konzultacii u troch Dr.