samozrejme ze ti telefon zdvihla zenska. je to recepcna. lekari operuju a nesedia predsa na recepcii a nevybavuju telefonaty…
operuje MUDr. Kačmár a MUDr. Magdo.
Ahoj Adka ako dopadla kontrola? Ešte ti kázal nosiť tú úžasnú podprdu?Bolelo ťa,keď ti vyberal stehy?Ja idem zajtra poobede,aj sa teším,aj sa trošku bojím,dúfam,že mám všetko o.k.Erika
ahoj aya, ja som po operacii presne 2 tyzdne dnes,tiez som bola v chirmede v Ke, doktori su strasne zlati a rovnako aj sestricky. a tiez som v zahranici, prave dnes som pricestovala spat do anglicka. citim sa fajn, a uz sa z n ich len tesim…ja som si vopred objednala opku hned 3 dni po konzultacii…vela stastia, stoji to za to 
ahoj Kika 2, a kto ta operoval a kde mas umirstneny implantat, dakujem za odpoved.
cau kamaratka a ty si uz po alebo sa chystas?tiez si z KE?
cherry323@azet.sk.mail pre manon.tak posli
ahoj adrika.to si setko tak stihla?ja idem na mesiac domov a zda sa mi to malo.uz to neboli??aku velkost mas?
ale ved to neni piatok!? mala by som sa? 
ahoj adrika
uz mas vybrate stehy? tiez by som sa chcela vratit spat do uk co najskor po op hlavne kvoli praci… a aky bol let po iba 2tyzdnoch po op? dik
DASH
ahoj,guba ti uz robil aj operaciu?lebo ja mam u nho termin 21.5:))
operoval ma dr fabry…a mam ho pod svalom 300ml a som velmi spokojna…robil mi to cez dvorce…
Ahoj.Ja som bola pred dvoma tyzdnami u Mudr.Cervena na mastopexiu-korekciu prsníkov.Pred operaciou som si pripadala presne ako Ty-africka zena.Po operacii som nemohla uverit,ze su to moje prsia.Uzasne!!!Krasne stoja,su pevne,maju pekny tvar.Velmi lutujem,ze som tak dlho vahala s operaciou.A este jedno.Po operaciu som mala minimalne bolesti.Musim za seba povedat,ze Mudr.Cerven je umelec.Tak nevahaj a naber odvahu.Stoji to zato.Len si najdi dobreho odbornika.Drzim Ti palce.
ahoj hani…jasne nemoze sa nic stat som si ista…
jasne… mozes mat jeden prsnik vacsi ako druhy, moze byt viac opuchnuty, ale ja mam aj teraz po 3 mesiacoch jeden malinko vacsi… prsia nebudu nikdy uplne rovnake…ale to si nikto nevsimne…vsimame si to len mi,lebo sa stale obzerame… aj normalne si amla jeden prsnik trochu iny ako druhy aj pred operaciou…nic si z toho nerob :)))
Ahoj ANDREA…
Dakujem za odpoved.No citim sa uz podstatne lepsie.Prsia ma bolia uz len ked vstavam z postele.Nemozem povedat ze su uplne nebolestive.Citim trosku tlak ale nic moc.Boli ma akurat lava jazva pod pazuchou.Je nejaka citlivejsia.Aj hybnost je v nej viac obmezdena.V pondelok budem 11.den po OP a idem vyberat stehy.Mozno sa to zlepsi.Uvidim co povie doktor.Mala vazi cca 10kg a rozhodla som sa ze ked sa nebudem na to citit tak sa este nastahujem k mamke.Pre istotu.Nechcem si to pokazit.Ale po tyzdni budem rozumnejsia.Pa
Ahoj Cami. Prosím Ťa mám záujem isť k Dr.Kačmárovi z Chirmedu po konzultácii kedy bola naplánovaná oprácia, nečakala si dlho? A ešte koľko si platila. Dík za odpoveď
Ada a ako si spokojna s pracou dr. Trsku?
ajoj karla no skusala som si dat dole podprdu ale ten strasny pocit ze mi padnu prsia dole…lebo su tazke tak som si ju hned dala naspat…no dnes to skusim znova…na chvilu…
kolko si mala tu sexi podprdu???boze mam ju tyzden a stale ma reze a taha…som z nej na nervy
no mala som ju 3 tyzdne… a potom len sportovu na den a na noc nic… prve 3 noci boli tazke,lebo ma vsetko tlacilo,kedze boli na volno bez nejakej podpory… ale potom us v pohode…
a inak… nevedela som si od tej sexi podprdy potom asi tyzden odvyknut :)))))
hej ten pocit musis prekonat…ale nemozes byt bez nej dlho… maximalne hodinku,ked peres tu podprdu…viac nie… jasne ,je to gravitacia…
musis vydrzat…