Plastický chirurg

ajka…
no ve du nej som bola aj ja…je dobra …velmi :slight_smile:

a podprsenka je v cene op… vsetko je v cene, ubytko, jedlo,… setko

ajoj karla…dakujem…chcem sa opytat nemozes mi poslat foto ake mas prsia???bola by som rada dakujem

:))
nie, nie …mne zvacsovat netreba- skor naopak -hi-hi-hi :slight_smile:
ja som tam totizto pracovala

Ahoj Erika,ako si dnes dopala u dr.,ako sa maš?

chcela by som vediet kolko asi stojí plast,oper.prs…dakujem vopred…

Doporucil mi tie kvapkovité implantáty pod sval, lebo sú vraj prirodzenejšie. Myslím, že výsledok je fajn, také prirodzené prsia,nič extrémne.

kamaratka,ach tak to bud rada.radsej obrovske ako len take nic:)a nemohla by si mi poradit doktora?!asi si ich dobre poznala.dakujem

denisa.ale nie :)to ma len tak napadlo.ja som sa 13teho narodila a je to moje naj cislo ale ja by som osobne nesla

uz neboli, iba rano trosku ked vstanem po celej noci…inac super. ja mam 300 pod sval okruhle.

ahoj Denisa
stehy mi vyberali na 13 den po operacii, ale to preto, lebo som sa tiez musela uz vratit kvoli praci…ale doktor vravel, ze s tym vobec nie je problem, niekomu vyberu aj po 10 dnoch. let bol v pohode, uz som letela spat vysmiata :-))
urcite to stoji za to. vela stastia.papa

babenky poradte mi sikovneho chirurga ktory robi modelaciu okolo bradavky ale ktory to spravi pekne. Kto mate skusenosti ?

Velmi dobry je dr. Trška

obidvaja su dobri

dakujem ada a Trska vravis ze zasiva pekne ? a Fabry je aky ? vobec nepoznam ich pracu ale chcem hlavne aby vedeli pekne pravit stehy na bradavkach aby to bolo co najmenej vidiet. poradte poradte

ahoj ja som 8dni po modelacii a robil mi to dr fabry a som veeeeeeeeeeeeeeeelmi spokojna

Ahoj Aďa,ešte mi stehy nevybral,lebo na bokoch ešte nie sú zacelené.Ale inak povedal,že to vyzerá dobre.Aj sa cítim dobre.Radšej tam stehy nechal,aby sa to pekne zrástlo.Idem na výber 9.5.do PD.Práve idem natierať repíkom.A ty?

ahojte,bol niekto na zmenseni prsnikov u dr.fabryho,alebo Trsku?
Dakujem,Nikol

Hanka
to si ma potesila a prosim ta nemozeme si napisat mimo fora ?

Hanka
a robil ti to len okolo dvorca alebo do kotvy ? ako to mas zasite, ake mas jazvy ? a co ti povedal ako dlho sa to bude hojit ? daj mi pls vediet