Bol niekto na zmenšení pŕs u MUDr. Gubu?
ja som bol, ale som iba nakukal cez okno…
aj ja som bola z mudr gubu trosku vyplasena. mal taky svojsky sposob komunikacie, ale ku koncu konzultacie som si uz zvykla. ja som sa tiez rozhodovala kam pojdem. aj mudr jezovitovu som zvazovala. ale na prvu konzultaciu som isla k mudr. gubovi, kedze som nasla o nom kopec pozitivnych referencii. ako popisoval, ake implantaty by rozhodne pouzil a kreslil po mne fixkou, som videla, ze ma presnu predstavu,a dobre priestorove videnie. :-). uz som pevne rozhodnuta. ale aj tak uvidime v maji ako to dopadne
kuki, a co ti kreslil fixkou po tele ? nove prsia?
ma svojsky styl komunikacie, to mas pravdu! ale vcelku mily.nechcem mu robit reklamu,( vidim, ze najviac sa tu bavi o nosoch), ale aj prsa robi dobreee!skus si pozriet jeho book!
a kde sa da kuknut jeho book? iba u neho? ja idem na prsa
ma to v laptope.
no skoda, mne nic neukazoval
Ahoj.Som z vychodneho Slovenska a uvazujem o zvacseni prsnikov.Citala som,ze sa chystas na operaciu,takze ti vopred drzim palce,aby ti to dobre dopadlo.A chcela by som sa ta opytat,ako si to vsetko zacala.Tiez by som sla do Chirmedu v KE.Napis mi prosim ta viac info,co o tom vies.Dakujem.
ak ma niekto na pana primara Gubu niekto kontakt, posunte mi ho prosim( aj na moju mailovu adresu) v Ulk mi stale prepajaju na sestricky. dakujem.
najdi si na www.ulk.sk jeho mailovu adresu, napis mu, mozes sa s nim dohovorit aj tel ti posle. mne odpovedal az po tyzdni, lebo prave bol na dovolenke.
ahoj ivana
ja som dnes bola na konzultacke v chirmede u dr. kacmara a magda su velmi mili a zodpovedia fakt na vsetko co chces, nechaju ta v pokoji aby si si presla informacie hlavou a prip. poraida
ja k nim idem v aprili na augmentaciu a myslim ze som si dobre vybrala ahoj
IVANA
V Chirmed su fakt dobri.Ja mam v piatok operaciu,tak mi drz aj ty palce.:}
KIKA
Ako sa nam mas?A co prsicka?Ja uz idem v piatok,drz palce.
LENKA - TY IDES TIEZ K FABRYMU?
JA SOM MU VOLALA PRE 2 TYZDNAMI A MA OBJENAL NA 15. MAJA A TO LEN NA KONZULTACIU…TO JE TAKA FRONTA???
lenka
Ja sa mám fajn, nič ma nebolí prsia su pekné nemám žiadne komplikácie takže som rada.
Tebe sa to kráti tak ti držím palčeky a myslím na teba, neboj sa hlavne nieje to také zlé, potom mi pošleš foto? ked chceš niečo vediet tak sa spýtaj, hlavne si priprav niake pohodlné miesto doma kde možeš spať v polosede
Adriana,
ahoj ja som bola asi 2 mesiace dozadu u Fábryho a som spokojná:-)
KIKA - nemohla by si mi prosiiim poslat foto na mail? velmi by si ma ukludnila,lebo aj ked to mam este daleko, uz teraz sa bojim
mail je : adrian.ka@pobox.sk
dakujeeem
Oki, pošlem ti to ale neviem či dnes
Oki, pošlem ti to ale neviem či dnes