Ahoj rony.ja mam modelaciu okolo dvorcov.Operoval ma Mudr.Trška.Musim povedat ze si dal zalezat lebo to mam velmi pekne.Myslim ze ked sa tie jazvy uplne zahoja ani to moc nebude vidno.
ano posli mi mail cakam
Erika,mne to vybral,na kontrolu mam ist o mesiac,tiež si to natieram repikom,prsia kazal natierť a jemne masirovať.citim sa fajn,včera som umyvala okna.Na kontrole bol fantasicky,ved ked to on sam pochvali,a je spokojny,tak som bola štastna ako blcha.Už len mesiac,a to najhoršie mame za sebou,no super.
Nika,kedy si bola na op,a ako dlho si nosila podprdu?
Hanka moj mail je i00@centrum.sk
ADRIKA,nechcem byt otravna ale keby si bola taka zlata a poslala mi nejaku foto pred a po by ma to potesilo.este som od nikoho nepytala a chcem rovnake ako mas ty ale neviem si to presne predstavit.a pracujes tazko?mozes to tak skoro zatazovat?lebo ja som casnicka a bojim bojim ze nebudem potom vladat dvihat tie taniere…
007 ada.
Ahojky.Po opke som uz 5 tyzdnov.Podprdu este nosim,uvidim co povie na kontrole.
Nika,vdaka za odpoved,no tak to bude pre mna fuška,mam za sebou len 2 tyzdne,presne za dva tyzdne mam ist na školenie na dva dni,neviem či to zamaskujem,rada by som si dala športovu,dufam,že si tym nič nepokazim.
ADRIKA,nechcem byt otravna ale keby si bola taka zlata a poslala mi nejaku foto pred a po by ma to potesilo.este som od nikoho nepytala a chcem rovnake ako mas ty ale neviem si to presne predstavit.a pracujes tazko?mozes to tak skoro zatazovat?lebo ja som casnicka a bojim bojim ze nebudem potom vladat dvihat tie taniere…
Rosy
Ahoj,pred casom som ti pisala ohladom implantatov. Neviem, ci si pamatas. Mam 325 a chcela by som si dat vacsie. Prosila som ta o fotocky. Neviem, ci uz nejake mas. Ak ano, budem velmi rada, ak mi nejaku posles. Rada by som videla, ako vyzeraju vacsie implantaty. Moj mail:ninkaa@centrum.sk. Dakujem.
Ahoj Aďa,bolelo alebo len štipkalo to len,keď vyberal stehy?Už aby bol piatok a mám kontrolu za sebou!Aj ja som už umývala celú kúpeľňu,síce som bola trošku ubolená potom,ale dalo sa.Podprdu budeš nosiť ešte 4 týždne,že?
ahoj vie mi niekto vysvetlit pojem nizky a vysoky profil inplantatu?aky je v tom rozdiel a podla coho sa to vybera?dakujem
Ahojte babi,13.5. idem na OP a mam mat 300 ml okruhle pod sval, co asi vacsina z vas. Okruhle som uz videla u kamosky, ale anatomicke neviem ako vyzeraju.Aky je medzi nimi rozdiel? Ste spokojne s okruhlimi? nemate nejake fotky anatomickych alebo nejake linky na stranky? zajtra mam doktorovi potvrdit OP. Petra, ty si pisala, ze mas okruhle plnene iba na 85% - preco?
Ahoj Erika,vobec to nebolelo,akokeby stahoval obvazy,no tu podprdu mmam nosit 4 tyždne,a mne sa to zda večnosť,mavam z tepla pluzgiere,kolko maš do dovolenky?
hani jasne poslem ,ale napis mail…
Ahoj. Nízky profil zanamená, že implantát je širší ale nižší. Vysoký profil je zas menší kruh ale trčí do výšky. Porovnaj si rozmery na stránke www.eurosilicone.com, v katalógu.
posielam mail karla dakujem
Baby bolelo vas vyberanie stichov?
ahoj hani…no us mas mailik… a vyberanie stichov neboli…vobec
to ti len odstrihnu konce nite…
to necitis…
Odporúčam Chirmed…
Podstúpila som tam už tretiu OP, ale poviem vám, som veeeľmi spokojná… Tak ako s výsledkom operácii tak aj so starostlivosťou a prístupom…
Výborný je Dr.Kačmár ale i Dr.Magdo…