a to mi budu ale vytahovat tie nite__-?alebo len konce odstrihnu?dakujem za mail idem kuk
Ahoj Aďa,do dovolenky mám mesiac a týždeň.Ideme 12.júna.Podprdu budem nosiť zrejme do konca mája.Tesnotka pred dovolenkou,už som si objednala aj športovú podprdu,sa teším keď túto zhodím.Tiež mám vyrážky z tepla.Aj ja masírujem,jeden je ešte trochu opuchnutý,druhý už pekne sadol.Čo v práci,ide to?Kde vlastne robíš?
us som poslala druhy krat… 
budu ti trcat take uzliky z koncov rany… a tie ti odstrhnu a pojdes dom 
Ahoj Erika,robim učtovnictvo,dnes som bola na nakupe podprseniek,ale športovu vobec nemali,tak som si kupila stahujuce zn. Belinda,
007ada.
Fuha,no neviem,ja si obliekam triko a mikinu alebo bluzky,kosele su priedusne tak sa to moc pod nimi nerysuje.uz to bude 6 tyzdnov a mam ist na kontrolu tak dufam mi to uz da len na noc.
Ahojky Karla,
rada by som Ta poprosila o nejake foto? Ak ti napisem e-mail, prosim Ta posles mi nejake? A este by som rada vedela ze ake mas teraz, a ake si mala predtym? A dala si si robit okruhle alebo anatomy? A ak by ta to neobtazovalo aku mas vysku a vahu?
Fakt by som TI bola velmi povdacna.
Oh a este ten mail: ivi.samko@yahoo.co.uk
ahojte
chcem sa spytat ci ma niekto za sebou operaciu nosa alebo na nu caka? ze ako je to s hojenim…chcem to spojit s op prsnikov…tak neviem…diky moc
Ahojte…nes som bola vuberat stehy a konecne som sa poriadne umyla.Citim sa ako znovuzrodena.Neboli ma uz asi nic len chrbat z lezania.Nie som zvyknuta…Nie lezat ale lezat na chrbte:-)
Lave prso mam trosku vacsie ale aj ma trosku boli tak si myslim ze este potrebuje cas.
Boli ma ruka od jazvy skoro po laket.Doktor povedal ze niekedy sa stane ze vnutorny steh tlaci na nerv a moze to boliet.Nestava sa to casto ale niekdy ano.Mam smolu.No povedal ze este sa nestalo ze by to niekomu aj ostalo.Malo by sa to stratit.Ale casom.Tak DUFAM.Mate niektora nieco take???
dakujem
INA a PETRA,
aj ja idem k Dr.Cervenovi…zajtra ma to caka o 16hodine…dakujem za rady ,co si vziat.tak zupan ani neberiem…uz sa bojim …a teraz mi je z toho zle…hadam to zvladnem lepsie ako toto ,co tu teraz stvaram …som po…az za usami tak sa veeeelmi bojim… :(((((
dakujem za odpoved kosi.neviem si to ale predstavit ktore vyzera lepsie to mi doktor vyberie??
ahoj peta… ja som to tu us niekolko krat na fore vysvetlovala s tym nervom … tusim aj tebe :)… stalo sa to tu us asi 2,3 babam…aj ja som to mala…
a jasne…za par dni sa ti to strati… ja som to mala tak 2 tyzdne a zo dna na den to preslo…
este som zabudla: ten steh sa musi obalit kolagenom,nejaky cas to trva. ale bud rada ze nemas ine komplikacie, myslim si ,ze vela dievcat by menilo, lebo maju ovela vacsie problemy…
a niekedy pomoze iba reoperacia, alebo uplne odstranenie silikonov,a to znamena len 2 zbytocne jazvy ktore velmi vidno, lebo ich nezakryje vacsi prsnik…
fuha … tak to ti drzim palce. neboj sa, vobec, lebo si to iba zhorsujes…tes sa ze ked sa zobudis budes mat pekne didiky :))))
sme s tebou 
To ti vyberie doktor, ale ja keby som si mala vybrať sama, dám si vysoký profil, prsia viac trčia dopredu a sú výrazné aj v oblečení. Ale to je vec vkusu:)
dakujem pekne…o 20minut odchadzam…ach jaj…ale nebat sa mi neda…trasu sa mi ruky ako keby tu bolo minus 20stupnov…drzte palce baby…paaa
Baby odpuchnu prsia este po 11dnoch? alebo uz su viac menej odpuchnute a zostanu take,len sa upravia tym,ze pojdu dole trochu??
no… to sa neda tak posudit, kazda to ma opuchnute inak… ale mozu byt opuchnute aj mesiac… ja si mylsim,ze sa skor formuju ako odpuchaju…nezdaju sa mi mensie ako boli pred 2 mesiacmi,len krajsie ,plnsie,…maju lepsi a prirodzenejsi tvar…to je vsetko
ale samozrejme je to mozne, ale podla mna su opuchy po operacii aj tak minimalne a prsia sa hlavne tvaruju a neodpuchaju… cisto moj nazor…
Ahoj KARLA
Dakujem pekne za vysvetlenie.Pytala som sa raz na tu bodavu bolest v prsiach.Napisala si mi ze je to koli nervu.Ale toto bolo nieco ine.Myslela som si ze mi doktor prisil nerv.Mam rezy pod pazuchou.A teraz ma boli pol ruky.Je to v podstate na rovnakom principe.To tlacenie na nerv.Len na inom mieste.Trochu ma lekar nastrasil lebo mi povedal ze niekedy to moze aj ostat.Tak dufam ze ja nebudem ten pripad.
A to stymi gulatymi inplantatmi mas pravdu ze sa nie kazdej babe vyrisuju do prirodzena.Ja som sa tiez bala ze budem mat dve pologule ale chvalabohu to vyzera tak ze ak sa uz nic nezmeni tak budu vyzerat dobre.A to ze je jeden vecsi ako druhy 12 dni OP-myslis ze sa to este zrovna? Dakujem.Pa