Plastický chirurg

Ahoj mariamaria, strasne som ti drzala palce, dufam ze si v pohode. A ake mas teraz bolesti, lebo aj ja mam ist je to hrozne, hmm? ked sa ti bude dat, tak napis, a prajem skore uzdravenie.papa

no ja mam jeden ties malinko vacsi,ale nevidno to az tak… ono vies aj predtym si ho urcite mala mensi a ked ti tam vlozi rovnako velek implantaty,tak ti to nevyrovna…ale to si nikto nevsimne…prsia nikdy nebudu uplne rovnake :slight_smile:
no hej…ten nerv je svina… ale to vydrzis…urcite to prestane…

caute,

kto z Vas vsetkych bol na operacii u Dr. Trsku???

Erika, zaujimalo by ma kolko veci si si vzala do nemocnice. A potom hlavne, neboli ti tazke ked si odchadzala na druhy den domov? Alebo prisiel niekto pre teba rovno do izby a vzal ti veci?

Mirka a ktory ta operoval?

Simona, ja som bola u nej tiez, ale sono som mala uz spravene inde. Lenze neviem kam som ho dala a napadlo ma zavolat jej, ci by mi ho nespravila… takze myslis, ze nie? Inak jej pristup sa mi vobec nepaci. Je mila, ale niekedy tak povrchne odvrkuje. A riesila aj inych pacientov popri mne (aj ked som bola objednana) Som lezala naha a behal tam kade kto. Doporucil ti ju Trska?

baby chcem sa opytat ked mate tu nasu sexi podprdu uvolnujete si ramienka lebo man reze ako slak a nemozem ani spat…len ci to nevadi ked si ramienka uvolnim…dakujeeeeeeeeem

Ahoj Mia,ja som bola operovaná u Tršku 18.4. v BA.Som veľmi spokojná!V piatok idem na výber stehov do Sibamedu v PD.

Baby, tuto pekne vidieť profily aj veľkosti implantátov. Tak snáď to niekomu pomôže pri výbere.
http://www.mentorcorp.com/global/breast-augmentation/silicon-gel-breast-implants.htm

ahoj
mia .tiez ma operoval Mudr:Trška v BA.Ma velmi peknu pracicku.Mily a ludsky clovek.

Radka
Ahoj,mne odpuchli zhruba po 3-4 tyzdnoch.Ale su krajsie ako predtym.nezmensili sa.Pekne zaoblila a nabrali krasnejsi tvar.

Mne odpuchli asi po 4 týždňoch a tvar sa mi nenil asi 3 mesiace, stále vyzerali prirodzenejšie

mylsim ze nie :slight_smile: ja som si ich uvolnila po tyzdni… kazda mame inak tu konstrukciu tela… a kazda rovnako nastavenu podprdu…mna to rezalo pod pazuchou,… nemam 160 sm… ale o 20 viac skorl… je ine ked je niekto maly a ked je vacsi…

Kosi, ty si bola u Trsku, ze?
Nevies, ake znacky silikony dava on? Mne vobec nepovedal znacku, mozno to bere len od jednej firmy, nevies mi teda poradit ake? Alebo neviete niektora z vas, ktore ste boli u Trsku?

Ahojte, ma niekto referencie na pracu dr.Valdmana v Presove? Dakujem

caute.prosim niektoru po op ktora ma aj fotku v tej mega podprde ci by si mi nemoha poslat.nikde na nete som to nenasla a chcem vediet ako to vyzera cherry323@azet.sk

baby ako zistim svoju velkost na kazdej podprsenke pise nieco ine.nulky su uplne ploche alebo ako to je…?!

Ahoj Aďa,včera som bola u Tršku v PD.Vybral mi už stehy,jazvy vyzerajú pekne,skoro ich nevidieť.Tiež mi povedal,že vyzerajú pekne a konečne sú rovnaké!!Prosím ťa už si ich aj umývaš,neopýtala som sa.Nejaká kočka tu písala,že po výbere stehov sa konečne osprchovala celá.Ja sa ešte bojím.

Ahoj Mia! Ja som bola na operácii u Dr. Tršku asi pred rokom! Môžem iba odporúčať. Milý, ľudský človek, a pritom odborník. Rozhodne si dohodni konzultáciu s ním a uvidíš sama. Ak sa rozhodnem pre niečo podobné ešte v budúcnosti (po tom ako budem mať deti a bude teda možné dať aj väčšie implantáty), k nikomu inému nepôjdem. Dúfam, že pán doktor to tam ešte niekoľko rokov vydrží :slight_smile:

AHOJTE,
vidim ze vela z vas ma uz skusenosti s plastickou operaciou prs a tak sa na vas obraciam a prosim o radu.
Stale sa neviem rozhodnut ci anatomicke alebo gulate prsia zvolit. Mate niektora gulaty implantat,ktory vyzera celkom prirodzene? Docitala som sa, ze vela zalezi prave na profile. Najprv som bola za anatomicke ale teraz uz uvazujem skor nad gulatymi…paci sa mi len taky mierny okruh vo vystrihu. Preto by som bola velmi vdacna ak by mi napisal niekto kto uz ma so spominanym gulatym impl. skusenost. Dakujem pekne:)