http://www.85b.org/bra_calc.php ahoj pomeraj sa, hod to do policok a ono ti to vypocita velkost podprdy, aku by si mala nosit
Veronika ja mam gulate a vyzeraju uplne prirodzene ale to zalezi na tvare prs ake maš teraz a samozrejme čim vyzsi profil tym su neprirodzenejšie.
Ahojte,velmi Vam chcem podakovat,davate mi silu. Ja som objednana na konzultaciu Dr. Guba, ale este chcem ist Dr. Minarovjech. Neviete mi poradit objednava sa ku Dr.Minarovjech lebo treba prist a cakat.Pozerala som v archive Crepiny Lucku to tak velmi bolelo:o(.Neviete ako sa dlho caka na termin u Dr.Minarovjech.Dakujem.Drzte sa
ahoj jana.a aky datum v archive si pozerala lebo mne to nechce spustit.tiez by som si to rada pozrela.
ahoj rosy dakujem za link mam 75AA.to su nulky?
Ahoj 31.3,7.4, 14.4-v archive to najdes daj si www.joj.sk, archiv, crepiny s hviezdickou.
Pegy a ty mas aky profil?
no dalo by sa to aj tak povedat, ze nulky alebo slabe jednotky.
Ja mam nizky profil
Baby ten dr koštal nieje z Pezinka? nemá dceru veroniku?
Jenny, ty nepotrebuješ plastického chirurga, ale psychiatra. Uvedom si jedno, že plastickému chirurgovi líhaš na stôl na vlastné riziko bez garancie ideálneho výsledku. Každý pacient je individuálny, niektoré telo spolupracuje lepšie, iné nie. Ani chirurg nie je Pánboh, niekedy sa len ťažko podarí na jedenkrát napraviť to, čo príroda posrala. Tak Ti do budúcna prajem viac optimizmu a hlavne veľa šťastia pri skrášľovaní. P.S. Neosieraj tu primára Mládka, je to odborník s bohatou praxou, aj ja som mu vďačná za svoje krásne prsia.
Ahoj Erika,ako sa maš?Co Ti povedal dr.o noseni podprseniek?Ja sa mam v pohode,len do roboty sa dosť zle maskuje ta podprda.
ahoj oo7 ada, fakt sa to zle maskuje, je to vidiet moc alebo ako? jamam ist na op v juni tak asi pojdem az v zime ved juni bude uz uplne teplo
Takze ten nizky profil robi len take mierne krivky? Myslis ze ten stredny by uz bol moc umely? Nemohla by si mi prosim poslat nejaku tvoju fotku, bola by som ti velmi vdacna. Aspon nech mam aku taku predstavu.
Ahoj lea, ja tiez idem v juni. Neboj nejako to zvladneme aj ked bude uz teplo.
ahojte.
ja som po uz 2 mesiace. Citim sa super. Prsia su nadherne. Stalo to za to.
tu specialnu elasticku podprsenku aj s pasom by som chcela predat. ak mate niektora zaujem tak vam ju mozem predat za 400 Sk (stala 1300 Sk) velkost je 75 B. Objednana bola zo Siklienky.
pa
Ahoj aj ja idem v juni-komu ides?
Ajojte baby…
Mohly by ste mi poradit nejakého dobrého Dr. na plastiku nosa? ked mate aj fotky mi pomožu po operácii alebo pred a po… dakujem…A da sa to aj cez poistovnu ked som mala pred rokmi zlomený nos?
daniela119@centrum.sk
Ahoj Lea,maskuje sa to dosť ťažko,začina dosť vysoko a ramienka su dosť široke ale horšie je to teplo,prsia sa v nej paria,potom to zas štipe,tak ak môžeš počkať,tak si to odlož na jesen,prsia sa do jari zahoja a v lete ich môžeš ukazať v plnej krase,ja si ich musim pred slnkom schovavať cele leto,hlavne jazvy.
Len Ta nechcem v žiadnom pripade odhovoriť,určite to stoji za to,neskutočne sa Ti zmeni život,tak držim palce