Jasne poslem.Daj mail,ale myslim že stredny profil je v pohode!!
Dakujem za odpoved, mas pravdu pojdem na jesen. A za ako dlho si mohla ist po op do roboty?
ahojte.prosim vas od coho zavisi suma zakroku od znacky a ulozenia inpl.alebo aj od profilu a velkosti.vraj do 500ml je cena rovnaka.je to pravda?
Do roboty sa da tak po 2 tyždni,ale byvala som riadne unavena,na 3 tyžden sa da uplne bez problemov,všimla som si,že sa im treba stale venovať-namastiť,premasirovať,nechať riadne vpiť krem,minimalne tak 3krat denne,ked som v robote nemala čas,tak svrbia a robia sa trhlinky.Vyborna je Nivea,doktor mi odporučil Marinu,Indulonu.
ahoj… je to pravda… cena je vyssia az od 500ml. potial je cena rovnaka… zalezi to od klinky to v prvom rade a potom od toho ci je implantat anatomicky, alebo gulaty…
Skoro všetky kliniky majú rovnaké ceny pre rôzne veľkosti aj profily implantátov. Ceny sú iné len pri tvare, anatomické sú drahšie. A takisto je rôzna cena operatívneho zákroku, anestézie, lôžka na noc a podobne.
Baby, od včera nemusím nosiť vôbec tú zdravotnú podprdu, ale cítim sa bez nej tak divne, akoby mi mali prsia padnúť. Aj v noci som si ju pre istotu dala. Dnes mám normálnu podprdu, kostice som vybrala, ale dosť ma to tak tlačí, nemám prsia ešte úplne mäkké, proste nie je to ono. Som 8 týždňov po. Kedy myslíte, že sa budem cítiť normálne?
Ahoj Aďa,nosím ju ešte necelé tri týždne.Mám kúpenú aj športovú.Maskujem sa celkom dobre,nosím tričká s menším výstrihom.Do roboty nechodím,ale hľadám si.A kolegyne si ťa obzerajú?Na mňa sem tam niekto zíza.Už si aj sprchovala celá?Inak sa mám fajn,jazvy sú maličké,super!
Ja idem k dr.Gubovi a ty?
dakujem si zlata. pazitna.veronika@centrum.sk
Ahoj Erika,takže dokedy ju maš ešte nosiť?Pretože niekto povie že sa ma nosiť 4tyždne,a to by bolo super,ja som sa sprchovala hore 2tyždne po op. a bolo to neprijemne,teraz už uplne v pohode,skôr sa mi zda,ža sa jemne premasiruju,deturence si to nevšimli?Maly sa pozrel a povedal-mami to čo!
Budem ju nosiť do konca 30.mája,už nech ten dátum je!!Deti si to ešte nevšimli,dávam si pozor aj v kúpeľni.Ale syn si ma obzerá sem tam,už má 8 rokov,tak niečo tuší.Ja som sa začala sprchovať až po výber stehov,čudný pocit,ale konečne sa cítim ako človek!!
vraj aj od toho kde je ulozeny.pod sval je to drahsie nie?
Trapi ma ten starši-ma 12 a ja neviem,ako mu to poviem,a hlavne či ma pochopi.Určite niečo tuši,no neviem,už bališ?Ak planuješ isť na kontrolu toho 30.,mohli by sme sa tam stretnuť.
ajoj
mala som to iste… ono si tie prsia musia zvyknut,ze ich nedrzi ta podprda…budu aj lepsie sadat teraz aj rychlejsie
je to taky cudny pocit viem…ale to po par dnoch prejde…aj ja som si ju niekedy este dala,lebo som sa citila divne,ale to nemusis… :)2-3 dni a budes sa citit tak,ze nebudes chciet vobec nosit podprdu :))
tak to som nepocula… mam pocit,ze us sa malokedy dava pod zlazu…prsia po par rokoch padnu potom pod vahou implantatov… rozhodne,ak si chces dat,tak si daj pod sval…aj ekby to bolo drahsie… lebo opakovat kazde 3 roky operaciu…no neviem neviem…
ale nymslim si,zeby to ovplyvnovalo cenu…a ak,tak velmi malo…
Veronika maš odo mna foto,kuk na mail
ahoj Kosi,prečo si ju nosila tak dlho?8tyždnov je dosť pre mna-mam len 4 a už by som sa jej rada zbavila,ale je aj to pravda,že sa bez nej zle chodi,predklana.
Ahojte,
prosim vas, kto bol u Dr. Kostala? Neviete mi prosim povedat priblizne ceny, aby som vedela, kolko si mam odlozit? Chcem ist az na jesen na operaciu, ale na konzultacku by som sla uz teraz…
Dakujem moc za info 
ahoj karla.pod zlazu som ani nerozmyslala vsade citam ake je to zbytocne nechapem tie co co si pytaju pod zlazu.ja chcem jednoznacne pod sval aj ked to viac boli.