Oki, pošlem ti to ale neviem či dnes
Adriana, máš to tam…napíš čo na to hovoríš…ty budeš mať aké?
a ja idem uz skoro za mesiac
kuki, ahoj, chcem sa opytat, kto ta bude operovat?
primar guba v ulk
KIKA - fakt super… ja este neviem ake budem mat, len 15.5 idem na konzultaciu,skor sa nedalo…nemal volny termin…ale uz teraz sa neviem dockat…dakujem
Dík…ty ani nemáš prestavu aké chceš?
kika, a ty si ake dostala? kolko ta to vyslo? a
kolko si po operacii? kedy si sa prvykrat osprchovala? a ako dlho si lezala v posteli.a aku dlhu dovolenku si mala? mas deti? kolko rokov? ake su jazvy? a este nosis kompresnu podprdu?keby si to podrobnejsie popisala, nebola by som proti.
Kuki,
Tak ahoj, ja som bola na operácii 9.2.2007, mám 220ccpod sval rez podpaz., na sále som bola cca 60min, po narkoze mi nebolo zle, bolest ani moc nebola skorej som predvídala a kvapkala som si prvé dni tramal asi 2 x za den, tak som to prespala, najhoršie je nevieš sa sama zodvihnúť, takže ked chceš ležat jedine v polosede lebo potom len cakáš kto ti pomože. pocit som mala len nepríjemný že mi prsia odpadnu…cítili sa mi tažke. Po 3 dnoch mi vytahovali dreny krásny zážitok /fuj/ale trvalo to len chvilinku, potom namna navliekli tu podprdu ktorú som nosila 5 týždnou a aj teraz niekedy v nej hajám čo som si zvykla. Teraz mi nepripadaju už cudzie zvykla som si, naštastie nemám žiadne komplikácie zatial a ni moc necítim okraje imlantátu ako sa stáva. Jediné čo si musíš zabezpečiť prvé 3-4 dni niekoho kto ti pomože, ja som si vlasy umývala po 1týž. takže som bola krásna, dovo som mala 2 týždne ale myslím že týžden stačí až až. Ja deti nemám mám 25r, nemala som predtým žiadne prsia, jazvy mám podpazu. a sprchovala som prvý krát až po 10dnoch, dovtedy som sa len mačala vo vode po pás lebo som sa bála kedže som mala vstrebatelné stehy, ked niečo ešte by si chcela napíš
a kedy si isla domov? mna si nechaju na noc tam.tie dreny musia byt tak dlho? cize to s nimi pojdem domov? ja dostanem nieco cez 300cc, anatomicke.ja sa chystam po tyzdni do roboty, dufam, ze to bude dobre. a vraj prvych 10dni mam nosit oblecka na gombiky. a teraz je to uplne vpoho? uz mozes spat aj na bruchu?juj ja som na to zvedava, ako to cele bude
Kuki,
mna zobrali o cca 10h na sál a o 16h som bola už doma, doma som hned zaspala, mna operovali v piatok tak preto tie dreny mi vyberali v pondelok, na bruchu spím tak že si podkladám vankuš ale nebolí ma už nič som uplne v pohode:-) nemusíš mať stres len sa teš…
Kuki…ešte som zabudla tie dreny su vlastne hadicky na konci stakými flaštičkami takže som vyfasovala koselu v predu s vreckami a chodila som doma ako zombii…/dosť zle/vlastne vidíš kolko tej krvi ti natečie, ale za to som nemala ani jednu modrinu. Stálo ma to 70tis.
supis dakujem, no ja sa neviem dockat :),
a inac sa tie dreny kedy vyberaju?
Kuki asi tak po 2 dnoch.
kika, tak teraz mas Bckovu velkost? a ti odkial
vychadzali, ked ti to davali cez pazuchu?
tie dreny som myslela,ze odkial vychadzaju, ked sa to robi cez pazuchu
Kuki,
ano mám b, vyzerá to pekne:-)kedze som nemala predtým tam nič.
dreny išli z boku prsa, mala som tam týžden chrastičku ale teraz tam už nič nemám
to je super, sa musis tesit a stale kukat do zrkadla. aj ja mam skoro nic, len to nic je este trochu zdeformovane, tak musim dostat anatomicke :-).tiez chcem Bcka
A to kolko ml ti budú dávať? ja som si myslela že 220 bude vela ale ete by som som išla aj do 250-280:-))))
utekám papapa
nieco cez 300cc, vsak aj ja sa bojim, ci to neni vela. som povedala, ze chcem b, a on, ze to bude b.