Ahoj Karla, uz som doma;-)napises mi mailovu adresu sem?poslem Ti potom svoje fotky:)
Aspon si sa nenapila vody vela:) aj potapat si sa skusala? A kdeze si vlastne bola?
No jasne, dnes si vychutnam este noc s touto krasou a zajtra pekne do sportovej…aj ked doktorka mi povedala,ze v noci mam uz spavat bez,ale to si veru neviem ani predstavit este… radsej nech mam este zarezy z tej gumy:))
ahoj Karla,prosim Ta kto Ta operoval???Ja by som chcela ist Dr.Trskovi na zmensenie prsnikov,ale ako pises mozno ma aj odmietne.Tak by som sa chcela opytat este na nejakeho doktora,s ktorym mate dobre skusenosti!!!Samozrejme kazdemu vyhovuje niekto iny,je to individualne.Alebo sa mozno niekto ozve,kto bol na zmenseni.Dakujem,Nikol
LOL, no tak to teda nie. jasan, aj som sa potapala a robila kotrmelce a stojku pod vodou :D, dalo sa v pohode. bola som iba u kamosky v budapesti, tak sme sa aj s deckami blaznili v bazene ;-)juj spavat bez skafandra alebo sportovej?eeeee to som nejak prepocula na kontrole:D, ale dnes to asi vyskusam.
nikdy prsia niesu rovnake,aj ked zena nema asymetriu. a podla mna je lepsie dat o nieco mensi implantat,aj ked je to mozno trsinka rozdie…ak mas ty kosi jeden mesni ako druhy,tak ti to podla mna vobec nieje vidno… mas krasne prsia… ak je asymetria vyraznejsia,treba jhu trochu skresat podla mna…
ajoj nana …aj ja som bola u dr.jezovitovej,…ale tiez na zvacseni, na zmenseni nie.ak kukala som jej pracu strasne vela krat a podla mna je fakt odbornicka… ja nemoze nic take povedat na dr.trsku, lebo som nebola u neho ani na konzultacii, iba sa cudujem nad tym,co us par babam povedal… podla mna je pre kazdeho chirurga plasticka operacia vyzva…a ked sa jej boji, pre nespokojnost klientky, nieje odbornik… pretoze ma upozornit na vsetko co sa moze stat,ako to moze vyzerat a pustit sa do toho. pride mi to tak,ze si horsie meno urobi tym,ked ludi odmieta ako ked urobi trosku rozdielne prsniky… ak vie, ze nebudu nikdy rovnake a upozorni na to…us prilis vela bab pisalo, ze ich odmietol…
jazva sa zrasta, moze ta aj svrbiet, implantat na nu tiez svojou vahou tlaci, je to uplne normalne, myslim,ze kazda mala taky pocit…nemas sa coho bat …
ahojte 28,4 som bola na zmenseni prsnikov u dr. trsku.pravy prsnik mam v poriadku,citim aj bradavku ale lavy mam opuchnuty a este ho moc necitim.mam tam hematom.ma sa mi to upravit do troch mesiacov tak dufam,ze sa to upravy.neviete nahodou ako reaguje dvorec pri takejto operacii-mam ho citlivy a meni trochu farbu.
Hej máš pravdu. Ja som len chcela povedať, že doktor nie je na vine, lebo je to naozaj tak. Mne to moj vysvetloval, že nerovnaké prsia sú buď váhou alebo hormónmi. Čiže aj keď on ich spraví rovnaké, stačí nejaký malý výkyv váhy, alebo žena otehotnie, alebo nejaká hormon. zmena a prsia sa môžu strašne zmeniť. Hovoril, že jeden jeho kolega musel takto vymieňať implantát, lebo sa to žene až moc zmenilo.
to je jasne…ale s tym musi kazda zena ratat aj ked implose nema… ale odmietnut preto operovat je podla mna cudne…
ahojte, tie co ste boli u dr.jezovitovej kam najcastejsie umiestnuje implantat?pod sval ci pod zlazu?
Ahoj Radka, po kolkych dnoch mozem zacat nosit sportovu? Zalezi to aj od velkosti implantatov? A kedy si prvy krat mozem dat tu obludu dole? Doktor zatial nic nehovoril, tak zatial cakam. Uvidim co povie po vybere stichov.
pod sval
Denka ja som po opke 7 dni a uz som v praci. Je lepsie ked len sedim, to vstavanie je najhorsie. Ale ja fakt len sedim, nijako sa nenamaham.
Ahoj… no neviem presne,to asi zalezi od doktora…niektori to vraj radia nosit celych 6 az 8tyzdnov… ja som bola u doktorky Jezovitovej a ona vacsinou po troch tyzdnoch uz dovoli nosit sportovu podprsenku…ja som teraz 20dni po,uz mam aj stichy vonku a dnes som prvykrat v tej sportovej . Ale som v nej dokonca viac stiahnuta ako v tej,co som mala po operacii…ta mi uz je dost volna teraz,ked mi prsia odpuchli…
Takze sisi uzivala a uz ani nevies,ze si bola na nejakej operacii…iba trochu vacsie prsia:) super teda…
No ja to veru este skusat nebudem,asi by som ani nezaspala…staci mi,ked si sadnem bez podprsenky,na mna je to este skoro veru:)
ahojte, tak zda sa, ze uz nastal aj moj cas, mam termin na 2.juna k primarovi kostalovi,snad som si vybrala dobre a este dufam, ze mi do otho uz naozaj nic nepride, choroba moja alebo malej alebo ktovie co ine
olinka to ti fakt zavidim,ale neboj nie v zlom
sa mas ze mas sedavu pracu ale hlavne je, ze sa citis dobre… ale ved kazda to znasame inak…niekto je uboleny viac a niekto menej,vsak? 
Vlnenie vznika aj ked su implantaty pod svalom rovnako ako ked su pod zlazou. Uz som to raz pisal, je to zrastanie silikonu s podkoznym tkanivom, ako ked krivo zosijete latku. Je to vylucne esteticka zalezitost, ma to okolo 70% pacientiek, ale mnohym to nie je vobec vidno ani necitit na pohmat. Je to prirodzena vec.
Ten odkaz na vlnenie je zbytocne odstrasujuci taketo stadium ma okolo 5% zien. Aj z tych ma vacsina prave hladke implantaty nizskeho profilu. V dnesnej dobe sa uz davaju vylucne implantaty s drsnym povrchom, to zabranuje zrastaniu.
A este keby som sa mal vyjadrit k pani MAriamaria:
v 11.stom dni nie je pravdepodobne ze ide o vlnenie, je to takmer nemozne v takom kratkom case. Treba urcite navstivit operatera, najskor pojde o nejaky hematon. Vlnenie sa zacina prejavovat okolo toho 3. mesiaca vyssie. Pacientke to moze vzniknut aj po 3 rokoch.