Plastický chirurg

ahoj, ja som mala ist tiez k Dr. Gubovi 30.6.len som to zrusila-dam si to urobit po lete,ale radsej pojdem do Ruzinova. Drzim palce

Ahoj,ako dlho si cakala na termin u dr.Kostala na operaciu? Nevies ako robi zmensenie prsnikov -videla si nejake fotky? Kedy ma kunzultacie,alebo sa k nemu objednava? Mna doktori odhovaraju,aby som si prsia dala urobit az ked uz budem mat odrodene.Mam iba jednu dceru, ale chceme druhe dieta az o 3-4 roky,tak mi to pripada dlha doba cakat:o(dakujem. Drzim palce.

ahoj, kratko, nahodou mu ktosi vypadol, takze len 10 dni, konzultuje kazdy den poobede do 3.15, len sa zaregistrujes u sestry
ty si rozhodnuta prenho? pocula si dobre referencie? ja mam odkojene dve deti a prsia potrebujem zvacsit

Mily pan Entner, tak ohladom toho vlnenia az taku pravdu nemate. Rippling sa vyskytuje najviac u zien, ktore maju implantaty s texturovanym (drsnym povrchom)a ovela castejsie sa vyskytuje u zien, kt. maju implantaty umiestnene pod zlazou. Zaujimave je, ze americki pl. chirurgovia riesia tento trackion rippling, ked je velmi viditelny vymenou za implantaty s hladkym (smooth)povrchom, nakolko hladky implantat nezrasta s tkanivom ako texturovany implantat. A takisto sa vlnenie vyskytuje vo vacsom percente u zien, kt. maju salines(implantaty s fyziologickym roztokom) a nie su dostatocne naplnene. vlnenie so silikonom sa tak casto nevyskytuje. A ten odkaz by som nenazvala odstrasujucim, videla som uz fotky aj ovela horsich komplikacii, co sa mozu so silikonmi stat;-)

Mila Rosy, kopirovanie autorizovanych textov je trestne. A ked uz tu chcete prezentovat cudzie vyskumy mali by ste toho precitat ovela viac a najlepsie na zaklade vlastnych poznatkov vyvodzovat zavery. Ale prosim, ak si myslite, ze ste mudrejsia…
Absolutne s Vami nesuhlasim, robim na plastickej chirurgii a na vlasne oci vidim vysledky.

Ad jedna…tie texty som neokopirovala, to mam z vlastnej hlavy, podla toho co som si nastudovala a nemozem za to, ze moj text na Vas urobil taky dojem:D Ad dva…mam za sebou 2 plastiky prsnikov a niekolko korekcii a niet nad vlastnu skusenost…ad 3 vlnenie som mala s texturovanym implantatom pod zlazou…po prelozeni pod sval vlnenie uplne zmizlo. Nemyslim si, ze som mudrejsia, nakolko Vy robite na pl. chirurgii, vdacne tento statut prenecham Vam. Ale s ripplingom je to to tak, ako som to napisala…a vlastne na Slovensku sa hladke implantaty vobec nepouzivaju, iba texturovane…tak odkial to preboha mate ze vlnenie sa vyskytuje vacsinou s hladkym povrchom a nizkym profilom???

Ahoj Karla,vcera som Ti poslala mail prislo Ti?:wink:

Nedá mi nezapojiť sa do tejto diskusie, lebo sa ma týka. Rosy má pravdu a nakoniec sám si odporujete, hovoríte, že je to zrastanie s tkanivom, texturované implantáty sa dávajú práve s týmto zámerom, aby prirástli a nepremiestňovali sa. A prirovnanie k zle zošitej látke nie je na mieste, lebo to nie je chyba operatéra, keď nastane vlnenie. Je to tým, že implantát z bokov nekryje tuk, ani sval a preto je vidieť, ako sa skrčí pri zmene polohy, čo je absolútne normálne.

neboj, prve 4 dni som myslela ze to nevydrzim, hrozna bolest. Neustupovalo to ani s liekmi, myslela som ze jedinej mi nezaberaju lieky. Boli sme operovane 3 a len ja som stale pytala nieco proti bolesti. Mozno som si to odtrpela na zaciatku a uz mam pokoj. 4 den som bola vecer chvilu vonku a od vtedy som pochopila ze mi je lepsie ked nelezim. A preto som isla uz po tyzdni do prace. Najhorsie je vstavanie a to ked si chces lahnut. Neviem spat v polosede, tak ma vzdy niekto da spat az do lahu a potom tak musim vydrzat az do rana :frowning:

ahoj,pocula som,ze Dr,Kostal robi velmi dobre

Ahoj,co mas nove? Dnes som myslela na teba cely den.Dufam, ze si stastna, spokojna … Ak budes mat cas tak napis ako si dopadla.ahoj dada

Ahojte dievcata, prave som prisla z konzultacie od dr. Trsku a som sa bala, ze ma odmietne, ako niektore z vas pisali, ale myslim, ze ja som ta stastna, takze mam obrovsku radost :slight_smile: navrhol mi 280ky stredny profil anatomy a myslim, ze by to mohlo byt ok. Nemate niekto nieco podobne, ze by ste mi poslali nejake fotky? BOla by som velmi rada, aspon by som sa mohla vytesovat, co ma caka :slight_smile: dakujem moc :slight_smile: moj mail: mingeliova@orangemail.sk

chuda :slight_smile: mne teda spanie v sede nevadi… a mas pravdu, dnes som bola na prevazoch a cely den vlastne na nohach a som to akosi prechodila…len teraz sa citim trocha unavena…tak mozno to uz bude lepsie :slight_smile:

ahoj dada, tak mam po prvej kontrole…no…a ako to tu uz bolo predtym spomenute…oni nebudu nikdy rovnake…bohuzial…no a v mojom pripade boli nutne aj upravy takze trosku komplikovanejsie…ale vsetko je vraj ok… a ty si sa ako rozhodla?

dakujem za vyjadrenie…uz som bola v kontakte s mojim operaterom.malo by to byt v poriadku.vraj ide o vlnenie.ale vraj sa to uz nezhorsi tak hadam to tak ostane…ze to nebude vidiet iba citit…ale bola by som radsej ak by ste mali pravdu vy a bol by to iba hematom,ktory by sa vstrebal—mam tam aj modrinu okolo-teda pod prsnikom.ale na dotyk a na pohmat to je fakt ako zvlnneny implantat…tak neviem…uvidim casom…:((((

Ahoj Silvia,chcem ist tiez na zmensenie prsnikov,ale az niekedy v septembri.Najprv by som chcela ist na konzultaciu k Dr.Trskovi a Fabrymu.Chcem sa optyt,ze kolko si platila,alebo ci Ti to hradila poistovna?Dakujem,Nikol

Jej Silvi,to si z Dlhych Dielov???Uz sme si vymenili par mailov.Ja som myslela,ze tu pise nejaka nova osobka,co tiez bola na zmenseni.

Tak uz aj ja sa musim zapojit,hoci vacsinou iba citam prispevky.Ja mam implantat pod SVAL a hladky povrch.Mam pol roka po opke a urobilo sa mi dost silne vlnenie,s ktorym bohuzial nejde nic robit(okrem reopky) vymeny za texturovany, ale za to mi to nestoji.Lekar mi povedal,ze je to zalezistost organizmu, ako na cudzie teleso reaguje.A vidno mi to predklone,mam to zo spodu obidvoch prsnikov,vobec nie po bokoch ako tu pise Entner a Rosy,ale zo spodu.A este jedna vec,na konzultacne aj mne bolo povedane,ze sa uz vacsinou davaju texturovane povchy omnoho viac ako hladke.

Ahojte,
zajtra budem tyzden po op, ale stale sa nevladzem vyrovnat…chodim zhrbena ako stara zena :o(
neviete kedy budem moct sa konecne vyrovnat?

Ahojky,
Prosim ak mate fotky od odporucanych chirurgov mohli by ste mi ich preposlat?
Tiez rozmyslam nad operaciou ale len nadvyhnutie ale bojim pokial nevidim vysledok.
Velmi by to pomohlo.
Dakujem
J.