Ahoj Margaret, ja mam u neho termin24.9. tak teba to caka uz o dva tyzdne, daj vediet ako si bola spokojna s jeho pracou.Ides na silikony, alebo zmensenie.Ja idem na zmensenie.Pocula som na neho len same chvali, tak urcite budeme spokojne s jeho pracou, pekny den. A kedy ta objednaval?Neviem preco mna dal az na september
ajka
Aj ja som chodila zhrbená a dokonca mi hrozne vytŕčalo brucho ako keby som bola tehotná a to som pred opkou žiadne brucho nemala. Ale upravilo sa to asi tak po 10 dňoch akurát keď som išla na kontrolu. Možno u teba to bude aj skôr. Vydrž, držím palce.
aj ja mam odkojene dve deti, ale prsia si chem dat len upravit, po kojeni mam prsia ovisnute, tesim sa ale sa samozrejme aj bojim, hlavne tych jaziev, je ich tam dost, aby som mala to stastie a dobre sa mi to hojilo
Ahoj Lucka, otazka ci chcem mat este deti, bola u primara Kostala medzi prvymi,pretoze ak este chces mat dieta urcite pockaj, vsak to uz vydrzis:o)
pod sval…rozhodne… malokomu da pod zlazu.a neviem ci vobec to robi…
anoo…us som aj odpisala…mala som migrenu,.tak comp som voibec nemala zapnuty
Ahoj Margaret, Lucia, Zuzana,
Ja som bola u dr.Košťála na OP pred 16 mesiacmi a chcem Vám povedať, že budete určite spokojné.
V októbri si mu idem dať opraviť 1 jazvu ale inak prebehlo všetko bez komplikácii v príjemnom prostredí.
Margaret držím palce!
ahoj nikol
ano som to ja.uz sa mam dobre,zajtra idem este na kontrolu a potom uz od pondelka do prace.mam uz aj foto ked budes chciet tak ti poslem,napis mi na mail ked budes chciet. ahoj
Ahoj Silvia, a ako dlho si po operacii,??? ked v pondelok ides do prace, lebo toto je moj velky problem, lebo ja po op nemozem byt dlho doma. A kto ta operoval? Dakujem
Ahoj Rebeka a bola si u prim.Kostala na zmenseni alebo na silikony?
Ja k nemu idem o par dni, tak dam vediet:-)
ajka
Ahoj.no este par dni a uz to bude fajn.Mner sa to zlepsilo na 10 den,na 14 som uz behala ako fretka.Drzim palce a nech je vsetko o.k.
Ahojte, som po OP 3 t. a citim sa uplne super.Ziadne komplikacie a pracujem naplno.Prosim Vas len o pomoc pri cislovani. Mala som nulky a dali mi 300cc.Viete mi povedat ake mam teraz, B alebo C?Dakujem.A este nieco, sice to boli ale pocit po je super.Drzte sa.
Ja mám tiež 300 a kupujem si podprsenku 75C.
Ajka, ja som chodila zhrbená 2 týždne, potom to už bolo O.K.
Palo a co hovoris na polytech silimed? Je zle? ja ich totizto mam 
to je individualne… ja mam 325 ky a nosim aj becko niktore… vyskusaj si aj aku aj taku a uvidis… 
unavena som aj ja stale, uz o 22.00 lezim v posteli. Myslim, ze to je lepsie ked sa cez den unavim, aspon dlhsie spim. Aj ked som kazdu noc tak zo 5x hore a modlim sa nech uz je rano 
Micky myslite,ze mozem stravit jeden den bez podprsenky? ked som 4.tyzden po operacii?
Lebo idem na skusku a mam fest hlboky vystrih,do toho by som nedala ani obycajnu podprsenku,nie to este tie moje stahovacie krasy… 
ahojcek, citam si tu tie vase mailiky a baby dost by mi pomohlo keby ste mi napisali nieco k teme upravenie ( zvacsenie ) prsnikov. nemam ich nejake hrozne ale rada by som si ich dala zodvyhnut odkojila som 2 deti a vy ste tu vacsinou spokojne s mudr jezovitou ak by ste mali nejake fotky jej prace pozrela by som sa neviem ku komu mam ist na pokec.ak mi možete aj napisatr nieco viac o operacii a pooperacnych problemoch bola by som rada. vopred dakujem sisa