ahojte baby rada by som si dala upravit prsia pravdepodobne implantatmi odkojila som 2 deti a teraz som schudla 10 kil takze mi prsia nie moc ale ovisli a stratili pruznost, moze sa mi ozvat niekto kto si dal prsia vylepsit tiez po odkojeni a ake mate skusenosti ci vam to spravili pekne a ktoreho lekara by ste mi odporucili, ak by ste mi poslali aj foto bola by som rada. teraz len stale riesim ci ist na op alebo neist. dakujem sisa
Ahoj a s čím ideš? Ja sa strašne bojím a idem za necelé dva týždne. Keď chceš napíš na mail kacah@centrum.sk. Zle sa tu hľadajú príspevky.
to ste ma potesili baby :o)
Dr. Jezovitovu, je fakt supeeer
ahojte babenky,
som v koncoch…cakam pol roka na operaciu v Novamede u DR. Cervena, a dva tyzdne pred operaciou, ale cakala som zbytocne, pretoze dr, si berie dovolenku na neurcito. Tak neviem co robit.Prosim o radu kto bol v Novamede u ineho plast.chirurga. dakujem
Ahoj ja som 3 t. po Op a ak Ti mozem poradit, zavolaj Dr.Vladimirovi Pikulovi.Ma dvere hned naproti Cervena.Je velmi mily a dobry clovek.Skus ja som velmi spokojna.
baby poradte…som v koncoch. Uz o dva tyzdne ma to caka. Tak gulate ci prirodzene?
ahoj Jenny…
Naozaj je dobry? Nemohla by si mi prosim poslat nejake foto ak mas? ja som zufala a neviem co robit, chcem nove prsia.
dakujem
daluxe@orangemail.sk
Je vynikajuci.Trosku starsi a aj sestricka je mila.Do 3 dni som bola aj zoperovana a bez priplatku.Fotocky este nemam.Ale su nadherne.
ahoj operaciu som mala 29,4 takze skoro mesiac,strasne dlho.este lekar chcel aby som bola doma ale to sa uz neda.
operoval ma dr.trska.
a urobil to super.ahoj
Ahoj Jenny, ja tiez chcem ist na operaciu ale po op. mozem byt doma len max. 2 tyzdne, staci to. Ty si bola fakt v pohode?? a kto ta operoval, dakujem a este toto da sa to zamaskovat aby mi nevideli v robote tu uzasnu podprsenku??/
ahojte babenky, vsetky tu pisete o svojich krasnych novych prsiach a vam ticho zavidim samozrejme v dobrom moze mi vsak niektora z vas napisat ci ste si davali prsia upravovat uz po odkojeni dietatka?? zaujimalo by ma ci je vysledok tiez super a ci sa prsia daju vyformovat len implantatmi. diky pa
ahoj daluxe a to si sa ako dozvedela ze si berie dovolenku? dik
sisa1, ja mam 3 tyzdne po modelacii prs, odkojila som dve deti, operoval ma Dr.Cerven,vysledok je super. Povodne som si chcela dat este po pol roku implantaty, ale zmenila som nazor, som maximalne spokojna s tym co mam,po dlhociznom case som si mohla dovolit kupit trojuholnikove plavky, podla Dr. mam prsia ako 18-rocna(ha,ha…)
Veronika a budes to mat pod sval, alebo pod zlazu?ja som mala anatomicke pod zlazou predtym a teraz mam gulate pod sval,ale mne strasne vadilo, ze anatomy nerobili u mna skoro ziadny dekolt…iba s push upkou. Gulate pod svalom sa mi pacia ovela viac…ale to je moj osobny nazor.Zas na druhej strane gulate pod zlazou by sa mi asi moc nepacili, to by uz bol asi moc umele.
ahoj fifina…cakam pol roka na operaciu a tesim sa ze uz budem po…volala mi sestricka, ze si doktor berie dovolenku na neircito…takze sa moje plany zmenili, neviem kedy zase Cerven nastupi do prace…dalej cakat nechcem, mam sa rozhodnut medzi dvomi lekarmi ktori operuju v Novamede…
lea
Ahoj,jasne,ja som na 7 den uz behala z vysavacom po byte,aj ked ako slimak,xi…14 den som uz lietala po meste…to je tak akurat 2 tyzdne.od 10 dna sa to vyrazne lepsi ale je to individualne.drzim palce!!
lea
som 12 dni po op a tiez som mala na plane byt doma 2 tyzdne ale budem az 3…to zotavovanie je individualne…ja len tisko zavidim vsetkym co su schopne ist po tyzdni do prace…je to fakt individualne! Drzim palce!!
ahoj lea je to fakt ako pisu baby indivindi…ja som 2.den po OP uz varila obed…bola v obchode samozrejme s doprovodom…a na treti som uz upratovala…niekolko hodin po OP som sla sama na wc…sama som sa umyla,ucesala,vycikala…proste som bola ta stastna…prajem ti aby si aj ty tak znasala vsetko ako ja :))))