Plastický chirurg

Mate niektora 280 ml s nizkym profilom ?
ako take prsia vypadaju, nie su nizke ?

Ahoj Aďa,tak to máme za pár,super,že?Už len týždeň a hurá na normálne podprdy!!Chcem sa ťa ešte opýtať,aké máš jazvyčky,ja pekné,len na bokoch sú také väčšie začervenané,doktor mi povedal,že tam neboli dobre vyživované.Dúfam,že po tom kréme sa mi trochu zúžia a vyhladia.

Caute baby? Kto je podla vas najlepsi na nosy? :wink:

Ahoj, ja idem do ulk ku Gubovi. za necelé dva týždne.

Ahoj pusa;)Kedy si mala konzultaciu? Daj mi potom vediet,ze ako to dopadlo… Ja zijem vo Svajciarsku,chcela by som ist do BA na buduci tyzden… myslis,ze ma niekto vezme ne konzultaciu takto narychlo? Aky na Teba urobil pan doktor dojem? :wink: Väcsinou o nom citam,ze je arogantny…

Ahoj.Ja teke mam.Som mesiac po OP.Od Dr.Cervena z Novamedu.mne tych 280 staci.(ked si predstavim co som mala predtym).

Ahoj. Na konzultáciu by to nemal byť problém. Zavolaj tam ale čím skôr. Ja som bola na konzultácii v polovici februára a vlastne čakám až do teraz. Nenazvala by som to aroganciou…Je ale pravda, že som mala fakt rešpekt. Je to moja prvá plastická operácia tak to neviem veľmi posúdiť, spolieham sa že je odborník a všetko dobre dopadne.Ale fakt sa bojím!

fifina, dakujem ze si sa mi ozvala to ma celkom zaujalo no mozem sa spytat ta modelacia spociva v tom , ze ti narezu obvod dvorca a od toho ide rez smerom dolu alebo ti robili inak?? tych jaziev sa prave trochu bojim ci to nebude zle vyzerat. a neviem ci je to blbe ale nemas nejake foto?? a uz ked sa tolko vypytujem ten lekar kde posobi v akej klinike?? vopred dakujem lebo ja som povodne premyslala len nad implantatmi no teraz budem rozmyslat aj inak…

Ahoj Rosy, budem mat anatomicke (325ml) s nizkym profilom. Ale zacinam tiez uvazovat nad tymi gulatymi hlavne koli dekoltu. Vela kociek tu pise ze anatomicke su dost padnute, ale zas na druhej strane sa trosku bojim aby tie gulate neposobili az prilis umelo. Ty mas aky profil?

Ahojte babule, uz mam za sebou konzultaciu, bola som rozhodnuta pre anatomy, ale pocula som nieco take, ze casom sa mozu otacat a tym by sa to asi zdeformovalo…nie su v tom pripade lepsie gulate? Ak sa daju pod sval, myslim, ze by to nemusela vyzerat umelo. Prosim poradte…

ahoj miska…no neviem…ja som si dala aj tak anatomy… ked sa dobre spravaia.nemali yb sa otacat… a nie kazdy sval si vie gulate implantatny tak vytvarovat… vacsinou su z toho dve gule…a to mi pride umele… maloktore gulate podla mna vyzeraju prirodzene…

Baby po akej dobre od operacie sa mozem zacat opalovat???

neboj,vsetko bude ok.ja neviem co mam robit,lebo som si obehala uz 5 doktorov, ale stale mi povedia nieco ine.Mne chu vyrovnavat asymetriu az ked budem mat druhe dieta:o((Len my druhe dieta chceme az o 4 roky:((((Mala si velke bolesti?

Ahoj Veronika, ja som mala anatomicke nizky profil a gulate mam teraz stredny profil. Anatomicke na mojom hrudniku po case nevyzerali dobre(moj nazor;-). Ono problem je v tom, ze u anatomov sa vsetok objem implosa koncentruje viacmenej do spodnej casti prsnikov a do dekoltu minimum a fakt posobili padnuto po 2 rokoch, ale mala som ich pod zlazou. Sval si gulate vytvaruje a ja osobne mam fakt velmi prirodzeny vysledok, ziadne kokosy a to mam 500 ml. A dekolt mam uz teraz aj v sportovej podprde, z coho som uplne nadsena.

Ahoj baby, je tu nejaka baba ktoru operoval dr. Minaroviech, ak ano tak sa mi ozvite, lebo ja mam ist k nemu a chcem vediet akz je.dakujem

ahoj lea ja som na neho pocula len same chvaly, mojmu dobremu znamemu robil nos ale vraj je velmi ferovy a spravny chlapik. kedy k nemu ides?? da sa dohodnut stretko telefonicky na urcity den??

ahoj sisa1, volala som s nim a povedal, ze mozem prist kedy kolvek dal mi cislo na mobil, tak ked naberiem odvahu tak nech mu zavolam. To telef, bol velmi prijemny ale aky je a bude skutocnosti tak to si musim otestovat.

juj, tak to asi este rychlo zmenim. Tebe Guba pred operaciou este telefonoval? Ozaj, oni to objednavaju uz tyzden pred operaciou ci ako? Keby som to nahodou v poslednej chvili chcela zmenit. Inak ja som dost chudunka. Nebude ten gulaty implos na mne vyzerat z hora ako nikde nic a zrazu dve gule? Este v tych profiloch mam trosku chaos. Myslis ze je pri tychto gulatych velky rozdiel v nizkom a strednom profile?

Vicki jo nosim stahovaciu podprdu na beh - ale nie tu pooperacnu - ale taku co ma stiahne este viac…poriadnu sportovu, aby sa v tom takmer vobec nehybali pocas behu.

Mne vtedy volali iba z recepcie, ci potvrdzujem termin op. Neviem, ako si sa s nim dohodla, ja som vtedy vyber implosov nechala uplne na nom, nic som nemenila. A pokial si chudunka, tak by Ti to urcite mal dat pod sval a nebudes mat dve gule neboj. ten sval to zhora vytvaruje. hmm v tych profiloch taky velky rozdiel nie je, ja som ale potrebovala nadvihnut a vyplnit ovisnutu kozu, preto sme sa s Jezovitovou dohodli na strednom profile.Ale pokial chces uplne prirodzeny efekt, ostan pri nizkom profile podla mna.