Jenny,prosím ťa koľko ťa vyšla operácia so všetkým spolu u dr.Pikulu? Dlho si čakala na operáciu? Ďakujem.
sisa1
ahoj sisa,tiez som sa bala jaziev,viem ake to je,mne to tiez bolo luto a dlho som vahala.Mam modelaciu okolo dvorca+vlozene implantaty.
Ahoj sisa1, ono to zavisi od toho ako to u teba teraz vyzera, aku mas velkost a pod., ja som tiez povodne chcela implose. Mam rez okolo bradavky, rovno dole a pod prsom. Nevyzera to vobec hrozne, zatial sa to este hoji,ver mi ze to stoji za to.Napis mi mail,poprosim dceru nech mi fotky hodi do pocitaca a poslem ti nieco. Cerven posobi v Novamede v BB, ale tu som sa docitala ze momentalne ma dovolenku. Dost dlho sa u neho caka.Ja mam uz 4t. po OP, tie prsia sa este stale tvaruju(co som na zaciatku vobec nechapala, ale je to tak), nosis klasicku podprsenku s kosticami.Dokonca som mala dost velku asymetriu a podarilo sa mu to “opravit”.
fifina
ahoj,ako sa mas??uzivas si teplucko??no tie fotky by som tiez rada videla.Mne uz aj to hnisanie preslo.musim aj ja malu poprosit nech ma cvakne z dialky,ale ked su stale chlapy doma tak nemozeme blbnut.Chcem to aj z postavou lebo z blizka vyzeraju velke.
Tak predpokladam ze mne zavolaju tiez len z recepcie. A potom ako si platila, kedy ti povedali presnu sumu? lebo ja ju este ani neviem,len taku pribliznu o ktorej sme sa rozpravali. Tak asi sa za nim este zastavim nech to mame vsetko pekne upresnene. S tym nizkym profilom si ma potesila. Takze ked to bude pri anatomickych tak to casom padne a pri tych gulatych by nemalo vsak? Inak mne by v podstate mozno ani nevadilo mat tie anatomicke len bohvie ako to vyzera potom v plavkach ked ti tie prsia nedrzi podprda.
Ahojte,
som 11 den po op, kedy budem moct spavat aspon na boku? fnuuk…
ahoj…jazvy by si si mala prelepovat kym nebudu kompletne zahojene…inak mozu stmavnut… a to by nevyzeralo pekne… ja si ich planujem zakryvat cele leto… a opku som mala zaciatkom februara… ale je to an tebe…
Janka a kde si kupila tu super sportovu?
mariamaria, ale ako to mozes vedet tak skoro po 11 dnoch? uz si si ich videla?
Janca, kedy si zacala spavat na brusku? Zacala si najskor na boku a postupne na brusku? Citila si na zaciatku nejaku bolest, alebo si si lahla prvy krat az ked nic nebolelo?
Radsej sa za nim zastav, alebo mu zavolaj ohladom tej ceny. So mnou sa na konzultacii bavil o cene 70.000 cca a po op mi zahlasil, ze mi dal mentory implose a cena bola 90.000(z toho 50 tis implose anatomicke mentora 40 tis praca)a toto bolo pred 2 rokmi, neviem ake ma teraz ceny.Normalne mu povedz nech Ti presne povie cenu zakroku, ze kolko peniazkov mas doniest.peniaze odovzdas po prichode v den op sestricke, a potom na druhy den Ti vystavia ucet, ked budes odchadzat.Jaj a gulate implose su lacnejsie ako anatomicke. No vies, pokial budes mat anatomicke pod sval urcite Ti nepadnu po case ako mne, lebo ja som ich mala pod zlazou iba. Ale ako som uz pisala predtym s anatomickymi ten dekolt nebude tak pekne vyplneny ako s gulatymi. V kazdom pripade sa porad s nim a presne mu povedz svoju predstavu a nenechaj sa odbit;-)
Ahojte,
operoval niektoru z Vas dr. Trska, resp. mate niektora od neho gulate?
Dakujem za radu, si strasne zlata:) Dufam len ze to dobre dopadne. Potom sa urcite ozvem. Tie ceny ma rovnake aj teraz po tych dvoch rokoch. Ozaj Rosy, este jedna taka malinka prosba ak by ti to neprekazalo, neposlala by si mi nejaku svoju fotku ak mas? veveerka@azet.sk
ahoj lea!! ja som mala u neho op. a som velmi velmi stastná, on je velmi zlaty
a s výsledkom som úplne spokojná!!takže ja ti ho odporučam!! vela štastia pa pa
Ahojte, potrebujem poradiť, chcem si dať zmenšiť prsia niekde v Prievidzi, ma tu niekto takéto skúsenosti?
karla,dakujem za odpoved
no neviem, mas pravdu, snad sa to tocit nebude, mam ist k trskovi, on je zevraj sikovny. skusim sa ho este popytat a rozhodnem sa, este mam 4 mesiace na rozhodovanie. a prosim ta, aku velkost si si dala?
ahoj, ja som zacala na boku spavat po tom, ako mi vybrali stehy…teda 21 dni od op. Ale tiez ma spanie na chrbte uplne zabijalo.
Nemas za co;-) a zelam vela stastia s op, nech sa podaria take, ake mas vysnivane Ty. Fotky Ti poslem vecer, ak nevadi, mam ich v inom pc ulozene.
Ahoj mňa operoval,ale mám anatomy a som max.spokojná!Ja nedám na tohto doktora dopustiť a môžem ho len a len odpooručiť!!
Ahoj Miška,mňa operoval Trška,je naozaj šikovný,ale aj milý a ochotný!Ja mám anatomy a som veľmi spokojná.Mala som asymetrické prsia a krásne mi ich vykorigoval!Zlatý doktor!!!