Plastický chirurg

Diky Erika, ale ja by som chcela vedet ako robi gulate. Nevies o niekom?

missylor, ahoj a dakujem, a za kolko dni si mohla ist do prace? a robil ti anatomy a kolko ta to stalo?, dakujem moc.

Rada by som pomohla,ale fakt neviem!

ahojte baby
mate niektora skusenost s podvihnutim ovisnutych prsnikov? (bez implantatov) videla som nejake fotky a mne sa zda ze tie prsia potom stratia tvar, su take cudne,da sa to urobit aj pekne? a mate niektora skusenost s dr.Fabrym?

Ahoj Erika, ja mam tiez trosku asymetriu, tak som zvedava, co so mnou urobi :slight_smile: mas pravdu, na konzultacii na mna urobil velmi dobry dojem. Uz sa neviem dockat. A aku velkost daval tebe?

wushi
ahojky.v prievidzi operuji na severe v cibamede.

Petra
a mas nizky profil pri tych 280 ml ?
alebo stredny?

ahoj nika, ospravedlnujem sa ze som sa este neozvala, absolutne nestiham. Mam sa dobre,fotky samozrejme poslem ked ti odpisem na mail(konecne). Cele dni sme niekde a potom som vecer mrtva. Mne teraz vyhnisal jeden uzlik pri bradavke, co si s tym robila?

fifina
ahoj.ja som sa prelakla takze som hned volala dr.nic nato len 2x na den umyvat repikom,ak sa mi dalo tak som ho vytiahla,ak sa drzal tak som to iba odstrihla a vytlacila hnis a zahojilo sa mi to.no a nekremovala som si to tam.ja som si ich uz vytiahla asi 10.uz to mam zahojene.uvar ila som si repik,namacala do toho tamponiky a nechala som to 10 minut nech lieci ten zapal.mne toho kopu vyslo aj z hnisom.drz sa!

fifina
co sa tyka mailu,nevadi,ved ked budes mat cas.Hlavne ze je vsetko O.k :0)

Ahoj Andrea,ja som bola 23.4.na modelácii prsníkov bez implantátov.Mala som ich príšerne ovisnuté,spľaščené a trochu asymetrické.Dlho som váhala až som sa rozhodla,že si ich dám upraviť (veď horšie to byť hádam nemôže).Veľmi ľutujem,že som to neurobila už skôr!Také prsia,aké mi urobil Dr.,som nikdy predtým (odkojila som 2 deti)nemala.Majú krásny okrúhly tvar a pekne stoja.Jazvy sa mi zatiaľ hoja veľmi dobre a sú minimálne viditelné aj keď ich je dosť.A ešte jedna vec.Po operácii sú bolesti úplne mierne.Prajem Ti pený deň.

dala som si 325ml su to plne becka mensie cecka…take som presne cela :slight_smile: to mas este dost casu :slight_smile: hoci …ono to ubehne ako voda… :)) urcite sa rozhodnes spravne…ale ja som zastanca anatomov…

no ved aj ja by som bola skor za tie anatomy, uvidime, co este vymyslim do septembra. mne trska odporucil 280ml, ze z toho budu vacsie dvojky, no tak aj u mna je to presne to, po com tuzim :slight_smile: s vacsimi by som vyzerala smiesne, ja som totiz taka tenucka hore a navyse zevraj nemam moc elasticku kozu na vacsie. hm… no snad to rychlo ubehne, uz sa moc tesim a zavidim ti, uz mas po :slight_smile: prosim ta, ak by ti nevadilo, mohla by som ta poprosit poslat fotku tych anatomov? velmi by si ma potesila :slight_smile: dakujem pekne :slight_smile:

ahoj fifi budem cakat na fotky dakujem za info no ja mam tie prsia teraz samozrejme splastene a ovisnute ten ovis nie je podla mna az taky hrozny ale je asimetriu chvala bohu nemm myslim ze ich mam rovnake len uz su take nepruzne. ja som vzdy mala take sexi 3 takze celkom slusne moj muz bol velmi spokojny ha ha. ja uz to aj tak necham az na jesen no mozno skusim nejake konzultacie. odporucaju mi jezovitovu a minaroviecha tak skusim co mi poradia oni:-))

ahoj ina, citam ze aj ty sisi dala robit modelaciu neviem sa tiez rozhodnut co ci modelaciu alebo implantaty, podobne ako ty mam dve deticky a kazde som kojila 2roky takze prsia dostali zabrat ale nelutujem baby su zdrave ako buk. ak by si mala nejake foto posles?? aj fifi mi slubila ja som jej prave pisala ze sa bojim tych jaziev ale obe ste ma ukludnili ze to az take hrozne nie je. moje cislo je teraz niekde medzi 3-4 takze by mi z toho snad nieco vymodelovali :-))))))

ina a este by som sa ta rada spytala kto ti robil modelaciu??? a ako dlho po tom si v nemocnici a ako dlho sa ti budu hojit???

ahoj lea a ty chces ist k minaroviechovi s cim neviem sa dopatrat?? s prsami??

ahooj!! napiš mi tvoju emailovu adresu!!

Ahoj.Mam nizky profil.A urobilo mi to na obvode cez prsia +11cm (po 5tyzdnoch po OP).Pa

Dievcence poradte mi prosim ako sa preliepaju jazvy pod pazuchou.Ked pojdem na kupko alebo na dovcu neviem ako na to.Dakujem.