Ahoj Ina
dakujem ti za odpoved, trochu si ma ukludnila, presne aj ja ich mam po kojeni ovisnute a splastene a z jedneho som kojila viac tak je viac vytahane, mozes mi este povedat ktory doktor ti to robil?
dakujem a pekny den
ahoj Nika, máš prosím ťa skúsenosti so cibamedom, zatial som sa pýtala len Cigaňaka, mám si tam dohodnúť stretnutie, nevieš náhodou ceny?
Ahoj Mirka
mojej kamoske robil dr.Trska gulate a su velmi peknucke, ona s nim bola spokojna
:)), mozes poslat nejake fotky aj mne? Najlepsie celej postavy aj s holu susku :), ked sa tak rada ukazujes :)))
Ahoje baby . Chcem si dať implantáti . operoval niektorú z Vás doktor Jurášek z Chironaxu ? Som objednaná na konzultáciu , oni operujú v Trenčíne a má 20 R . prax . Cenu my povedali tak do 60 000 Sk . Chcemto stihnúť tak za 2 Týždne ale neviem či to bude reálné . Môžem sa snimi aj opalovať. A ako ste sa cítili po operácii . Bola to moc bolestivé . Mám už 2 deťi a obidve cisárskym Tak dúfam že bolesť nebude horšia .
Baby poradte my nejakého dobrého doktora a kolko Vás to stálo . D8 sa to stihnúť tak do 2 týždnov ?
Dr.Jurašek operoval moje dve kamaratky. Prvá ma anatomicke pod žlľazu, nevyzeraju pekne a druha ma guľate pod sval, rezy cez axily, ale doktorovi sa to moc nepodarilo, jeden rez vidno aj pri pripažení a je veľmi dlhý. To by nebolo najhoršie,jeden prsnik ma viac hore a jeden nižšie dolu. Čaká ju v najbližších dňoch reoperácia. Záver: Nedoporučujem!
dievcata, tak uz to mam za par, dnes som zabsolvovala predoperacne vys. a v piatok ideme na to, zatial mi to celkom nedochadza, potom sa vam ozvem
Čauko,operoval ma Dr.Červeň z Novamedu v BB. Už sa teším na leto.Držím palce. Maj sa pekne.
ahoj sisa1, ano chcem silikony ale strasne sa bojim, vies nieco o nom?? Ja lento ze ho vsade propaguju ako najlepsieho ale najdrahsieho, len ked robi dobre tak na cene mi nezalezi, dakujem
ahoj karla, citam ze mas 325ml. Ja by som mala mat uz o par dni take iste. Nemas prosim ta nejake fotky? Aspon velkost aby som si vedela prestavit. Dakujem pekne.
veveerka@azet.sk
a to boli obe operovane v trencine?
Bby . Cena je u každého doktora rovnaká ? Neviem sa rozhodnúť ktorého doktora ,či Ježovičovej , Trskovi . Neviete či sa to dá stihnúť do 2 týžnov ? Potrbujem aj takého u ktorého sa moc dlho nečaká .
Dr. Jurášek je z Košíc, jeho vek sedí s dvadsaťročnou praxou, takže asi je malá pravdepodobnosť, ze sú na Slovensku dvaja.
Ak chcete k nemu ísť, radšej to treba preveriť.
ahoj martina, ak by si chcela k dr. jezovitovej,tak sa to v mojom pripade do tyzdna od konzultacie dalo.ak sa ti da chod hned zajtra na kliniku medzi 14.00-15.00 na konzultaciu alebo zavolaj co najskor a zajednaj si termin operacie.ale aj tak musis najskor na konzultaciu.u nej na 100% nebudes odmietnuta, u dr. trsku sa moze stat ze odmietne operovat.vela stastia
Obe boli operované v Košiciach.
wushi
v cibamede operuje Mudr.Trška.Skus tam zajst na konzultaciu,a uvidis.ja som u neho bola na opke a som spokojna.modelacia+zvacsenie ma stalo 67.000sk,je to velmi mily cloviecik.Operuje v Ba a v PD.
oprava ten posledny prispevok je pre leu sorry citam si jedno cez druhe a nejak som si vas pomylila omluvam sa
Martina pokial viem tak Ježovitová robi do 2 týždnov ale teraz je sezona tak to može byt trochu viac.
jasne posli mailik a foto ti poslem…hej… aj ja som chcela plne becka…a mam ich …ties by som nechcela vacsie…aj mne to an mne prislo smiesne…hlavne ked som si predstavila ze som nic nemala…a teraz velke prsa…no co by som s nimi robila? :))) ale tak aj som vysoka mam 178 cm…preto tych 325 na becka…