Plastický chirurg

aha, no ja mam len 165 vysku, takze mne to asi tiez bude uplne stacit na B. no a ako to prijalo tvoje okolie? lebo ja som tiez uplne zle na to teraz a asi to bude sok, rodina bude na to pripravena, no najma kolegovia budu asi v soku… :slight_smile: jej a tesim sa na fotky :slight_smile: moj mailik: mingeliova@orangemail.sk, dakujem, dakujem :slight_smile:

Mna operoval Dr.Trska, chcela som co najskorsi termín-mozno som mala stastie,ale stihla som to do 2 týždnov. Mna operoval v BA, ale viem ze operuje aj v Prievidzi.Ak chces skus pozriet jeho link www.plastickychirurg.sk

poslala som fotecky :slight_smile:

ahojky, no zatial nic neprislo, idem cakat :slight_smile: a dakujem zatial :slight_smile:

poslala som este raz…

no… teraz je sezona? si davaju robit baby prsia na leto? ved to je najhoirsie podla mna :slight_smile:

ale jj…u dr. jezovitovej sa da…mne to spravila do 3 tyzdnov od konzultacie… trvalo to,leboo sme cakali na menzes a mala tyzden dovolenku…

fiha…zajtra ta to caka? drz sa… viem si predstavit ake mas chvenie…ja som bola den pred cela hotova…vlastne us tyzden pred som bola vo vytrzeni :)))pottom hned napis ked budes moct…velmi drzim palce :slight_smile:

dr. jezovitova

ahoj…vobec ho nepoznam,takze sa nemozem k tomu vyjadrit, ale k tomu opalovaniu : je potrebne aby sa jazvy prelepovali ked sa s nim ide na slniecko pokial niesu uplne zahojene… teraz chodim do solarka pred letom a vzdy si odstrihnem tenulinky pasik leukoplastu a nalepim cez jazvu.a teraz ked si ich odlepim, mam ich splynute s tym opalenym…a hned to vyzera krajsie… ale nesmies ich vystavovat slnku,ani uvcku, lebo ti stmavnu jazvy,a to bude zle…

skor sa porad s lekarom, neviem ci tu ma niekto jazvy pod pazuchou… vobec netusim ako…

miska vracaju s ami maily,ktore som ti poslala… nema siny mail?

hmmmm…asi vsetky chceme stihnut aspom augustove slnenie v novych plavkach,ze? :slight_smile:

no nie, uz mi to prislo, teda iba jeden, ostatne sa asi vratili. uz som videla fotecky, som ti aj odpisala :slight_smile:

No idem v utorok na kontrolu tak sa opytam.Dik

som ti poslala taky dlhy mail o tom ako to prijali ludia…skusim poslat zajtra…teraz us musim ficat :slight_smile:

Ahoj Sisa1.Operoval ma Dr.Červeň v Novamede.Okolo 10-tej ma vzali na sálu a na druhý deň o 11-tej som už išla domov.O 13 dní mi vybrali stehy a od vtedy si rezy prelepujem páskou.Na kontrolu idem o týždeň.Podľa mňa máš dosť veľké prsia,ktoré ti môže pekne vymodelovať a nemusíš si zbytočne vkladať implantáty.Myslím,že budeš spokojná.Fotečky zatiaľ nemám,tak snáď neskôr.Pekný deň.

Ahoj Ina, mohla by si prezradit, kolko ta ta modelacia vysla? Ake cislo si asi mala pred a ako sa to zmenilo po? Mam podob. problem, ako si mala ty.

Ahoj Jana,vyšlo ma to so všetkým do 30000,-Sk.Operácia trvá okolo dvoch hodín.Mala som a aj mám veľkosť 75 C.Sú možno o kúsoček menšie,ale fakt len o kúsoček.Super držia tvar a nevisia.Som spokojná.Čauko

Ahoj dievčatá!Aj ja dlho rozmýšľam nad väčšími prsiami.Chcela som ísť do BB k Dr. Červeňovi,ale doktor má dovolenku a sestrička mi odporúčila ďalších dvoch lekárov.Volala som už aj s Dr. Trškom, raz do mesiaca operuje v Prievidzi.Neviem, čo mám robiť.Babenky, ktoré ste boli operované v Prievidzi, boli ste spokojné?

ok, ten som nedostala. tak skus prosim ta este zajtra, ak ti to nepojde, mozem mi to vyskusat poslat na ingeliova@wuestenrot.sk, tam to prejde urcite, teda ak to bude bez obrazkov
papa zatial :slight_smile: