aha, no ja mam len 165 vysku, takze mne to asi tiez bude uplne stacit na B. no a ako to prijalo tvoje okolie? lebo ja som tiez uplne zle na to teraz a asi to bude sok, rodina bude na to pripravena, no najma kolegovia budu asi v soku…
jej a tesim sa na fotky
moj mailik: mingeliova@orangemail.sk, dakujem, dakujem 
Mna operoval Dr.Trska, chcela som co najskorsi termín-mozno som mala stastie,ale stihla som to do 2 týždnov. Mna operoval v BA, ale viem ze operuje aj v Prievidzi.Ak chces skus pozriet jeho link www.plastickychirurg.sk
poslala som fotecky
ahojky, no zatial nic neprislo, idem cakat
a dakujem zatial 
poslala som este raz…
no… teraz je sezona? si davaju robit baby prsia na leto? ved to je najhoirsie podla mna
ale jj…u dr. jezovitovej sa da…mne to spravila do 3 tyzdnov od konzultacie… trvalo to,leboo sme cakali na menzes a mala tyzden dovolenku…
fiha…zajtra ta to caka? drz sa… viem si predstavit ake mas chvenie…ja som bola den pred cela hotova…vlastne us tyzden pred som bola vo vytrzeni :)))pottom hned napis ked budes moct…velmi drzim palce 
dr. jezovitova
ahoj…vobec ho nepoznam,takze sa nemozem k tomu vyjadrit, ale k tomu opalovaniu : je potrebne aby sa jazvy prelepovali ked sa s nim ide na slniecko pokial niesu uplne zahojene… teraz chodim do solarka pred letom a vzdy si odstrihnem tenulinky pasik leukoplastu a nalepim cez jazvu.a teraz ked si ich odlepim, mam ich splynute s tym opalenym…a hned to vyzera krajsie… ale nesmies ich vystavovat slnku,ani uvcku, lebo ti stmavnu jazvy,a to bude zle…
skor sa porad s lekarom, neviem ci tu ma niekto jazvy pod pazuchou… vobec netusim ako…
miska vracaju s ami maily,ktore som ti poslala… nema siny mail?
hmmmm…asi vsetky chceme stihnut aspom augustove slnenie v novych plavkach,ze? 
no nie, uz mi to prislo, teda iba jeden, ostatne sa asi vratili. uz som videla fotecky, som ti aj odpisala 
No idem v utorok na kontrolu tak sa opytam.Dik
som ti poslala taky dlhy mail o tom ako to prijali ludia…skusim poslat zajtra…teraz us musim ficat 
Ahoj Sisa1.Operoval ma Dr.Červeň v Novamede.Okolo 10-tej ma vzali na sálu a na druhý deň o 11-tej som už išla domov.O 13 dní mi vybrali stehy a od vtedy si rezy prelepujem páskou.Na kontrolu idem o týždeň.Podľa mňa máš dosť veľké prsia,ktoré ti môže pekne vymodelovať a nemusíš si zbytočne vkladať implantáty.Myslím,že budeš spokojná.Fotečky zatiaľ nemám,tak snáď neskôr.Pekný deň.
Ahoj Ina, mohla by si prezradit, kolko ta ta modelacia vysla? Ake cislo si asi mala pred a ako sa to zmenilo po? Mam podob. problem, ako si mala ty.
Ahoj Jana,vyšlo ma to so všetkým do 30000,-Sk.Operácia trvá okolo dvoch hodín.Mala som a aj mám veľkosť 75 C.Sú možno o kúsoček menšie,ale fakt len o kúsoček.Super držia tvar a nevisia.Som spokojná.Čauko
Ahoj dievčatá!Aj ja dlho rozmýšľam nad väčšími prsiami.Chcela som ísť do BB k Dr. Červeňovi,ale doktor má dovolenku a sestrička mi odporúčila ďalších dvoch lekárov.Volala som už aj s Dr. Trškom, raz do mesiaca operuje v Prievidzi.Neviem, čo mám robiť.Babenky, ktoré ste boli operované v Prievidzi, boli ste spokojné?
ok, ten som nedostala. tak skus prosim ta este zajtra, ak ti to nepojde, mozem mi to vyskusat poslat na ingeliova@wuestenrot.sk, tam to prejde urcite, teda ak to bude bez obrazkov
papa zatial