Plastický chirurg

mozem len potvrdit co hovori INA, operoval ma rovnaky Dr., mam zhruba rovnaku velkost, bolesti ziadne (u mna), vysledok super a velkost len o kustik mensia ako predtym a hlavne maximalna spokojnost.V Novamede maju od marca vyssie ceny, takze to vyjde asi o 7000-, viac.

poslem ti fotky, len nemam tvoju mailovu adresu

no…hm…hej len ked sa da niekto v july operovat,tak neviem ci august je vhodny na opalovanie… neviem…a hlaven nosit cele leto tu podprdu…puff…

nejde mi to ani an ten druhy… ja us tomu nerozumiem… :((

no poslalo sa mi to z mojho druheho milu…tak us snad :slight_smile:

Ahoj Majka,mňa operoval Mudr.Trška ale v BA,nechcel v PD a som maximálne spokojná!Je dobrý odborník a super človek!

ani tam mi to nejde poslat :frowning: asi mas problem zo schrankou…ostatne maily mi v pohodicke odchadzaju

Erika, a prečo Ťa nechcel operovať v PD? Mal na to nejaký vážny dôvod? Mne sa do BA nechce ísť.

Nooo myslela som sezonu na silikony,teraz sa najviac blbne, aby sa to do leta stihlo,ale my už to mame chvala bohu za sebou tak už chýbaju len trojuholnikové plavečky a možme sa ist slnit!!

no to je divne, ten druhy, to mam firemny mail a chodia mi tam stale maily :frowning: hm…skoda :((a to nemam ani plnu schranku…tak nenapises mi to sem aspno tak v skratke?

maja
Ahoj,ja som tiez bola operovana v BA,alew nie preto ze by nechcel,ale ja som chcela co najskor aby som bola do leta fit,a V BA bol volny termin,kedze v PD bolo obsadene.

Ahojte baby,
kolko tyzdnou po op ste zacali cvicit? chceeeem ist na korcule, fnuuk

Nika00, ja som objednaná na konzultáciu u Tršku o dva týždne do PD. Uvidím, čo mi povie. Možno ma aj odmietne!? Podľa toho, čo som si tu o ňom čítala, tak si dá dosť záležať na pacientkách, ktoré si vyberá. Dúfam, že budem patriť medzi tie nekomplikovanejšie /s mojim obvodom cez prsia 83cm:-)/.Ešte som sa s ním nestretla a idem k nemu iba na vaše odporúčania.

ahoj, mne povolila stacionarny bike po 3 tyzdnoch…ale korcule by som urcite do 6 tyzdnov neriskla. po 3 tyzdnoch mozes zacat cviky na dolnu polovicu tela, ale horna cast by sa min 6 az 8 tyzdnov nemala zatazovat vobec.

maja.
neviem ako to je s tym vyberanim.mne upravoval prsniky cez dvorce a mam aj vlozene implose.Mozno je to aj o dohode.ja som mala ovisnute psie usi a malu asymetriu.prsia su krasne,aj ked 1 je o cm mensi.Nevidno to,iba ked sa predklonim,ale je to menej vidno ako ked som mala predtym tie ovisnute usi.Vtedy to bolo vidno ovela viac.Dalo sa to zlepsit tym,ze by mi zobral s prsnej zlazy,no to som nechcela kedze mam 27 a ako sa vravi,nikdy nehovor nikdy.Mohol by byt potom problem pri kojeni.Ale moj nazor je ze nejde urobit uplne rovnake prsia.Ovplivnuje to vela veci.Ale myslim ze Dr si dal zalezat lebo su pekne.Aj ja som k nemu sla na odporucania z tohto forka.Mala som termin v novamede a tam som to zrusila.Daj na svoje pocity,pre koho sa rozhodnes.Pan doktor je velmi mily,maximalne sa mi venoval pred aj po operacii.Drzim palce,nech to dobre vsetko dopadne!

Baby tak som sa objednala Trskovi . Pondelok idem k nemu na konzultácia a povedal my že má volní termín 13, 6 .Tak dúfam že ma že to víjde . Mám sz neho veľmi dobrý pocit , cez telefon bol veľmi príjemný tak uvidím . chcem sa vás baby opítať kade je najlepšie dávať implantáty? Bolesť je asi rovnaká , na tom asi nezáleží , že ? Dúfam že tje menšia bolesť ako pri cisárskom . Už ich mám 2 za sebou tak sa nejak ukludnujem , lebo už teraz mám strach a hlavne neviem ako to bude prebieheť prvé dnia hlavne že do dovolenky už budem ako tak fit . a ešte chcela by som prsia gulaté tak dúfam že my ich dovolí .

Nika00,
o nejaký mesiac budem mať tiež 27 a mám 2 deti, ktoré som kojila iba 6 mesiacov. Môj problém nie je, že by som ich mala ovisnuté.Ja na hrudi mám iba 2 malé kopčeky, ktoré nevyzerajú nijako žensky.Rozmýšlala som nad anatomickými, ale čo som videla nejaké fotky pred a po OP, tak aj okrúhle, keď sú pod svalom niekedy pekne ukážu. Hlavne, aby to bolo prirodzené.Môj manžel zatiaľ preferuje anatom.Uvidím, aké mi odporúči Dr.

Dievčatá, ešte sa chcem spýtať, či ste povedali svojmu ženskému doktorovi,alebo praktickému, že idete na zväčšenie.A potrebujem na konzultáciu aj svoju zdrav. kartu? Možno si o mne pomyslíte, že som blbá, ale ja o tom nemám ani šajnu.

ahojte som 5ty den po op a citim sa celkom fajn,sem tam tlak ale zvladam to uz bez tabletok na bolest.bola som u Dr.Gubu a mozem povedat ze je to jeden fantasticky clovek a o jeho pristupe ani nehovorim.mam anatomicke mentory 375ml a som maximalne spokojna.urcite Dr.Gubu doúorucujem,aj pristup celeho personalu bol skvely!

Kazda z dievcat na tomto fore pise takmer len o dobrych skusenostiach o spokojnosti a pod. Mozno aj prave preto som sa rozhodla ist na plasticku operaciu ktora ma caka uz o tyzden. Mam vsak velke obavy po tom ako som si precitala na jednej z americkych stranok dost sokujuce informacie ci uz so znackou mentor (kt. je vraj tou najlepsou) al. inymi. Skusenost dievcat je infikovanie sa toxickou latkou z implantatu, pisu ako im lekari dlhe roky nevedeli prist na to co im je…tvrdili ze to nie je zo silikonu a postupne sa im toxicke latky dostavali do celeho tela – do pluc, do hlavy, no jednoducho vsade. Ak chcete kludne si to precitajte - http://www.realself.com/forum/silicone-mentor-breast-implants-safe.html Aby som bola uprimna, ani vo sne by ma nenapadlo ze existuje az tak vela pripadov kedy sa silikon dostane do tela. Verila som ze je to len zriedkave a ze sa to stava len pri nehodach a pod. Ale po precitani vsetkych tych clankov ma to velmi zarazilo. Tak preco potom vsetci tvrdia ze je to bezpecne a ze silikonovy gel neprenika do tela? Ked tu je dokaz kolke zeny teraz nakazene bojuju o svoj zivot? Uz fakt neviem co si mam o tom mysliet.