Mne sa to zdá vela na b, mne su teraz podprdy 75 B dobré
no,ale povedal, ze u anatomickych to je trosku insie. budu take nizsie ako sirsie. ale ked som ich drzala v ruke, sa mi zdalo dost teda
Kuki,
tak držím ti úalce, potom pošli foto:-)
kika posles mi prosim foto? aj ja ti potom poslem
kuki79@centrum.sk
Máš v maili
este mi neprislo, ale supis, dakujem :-), netrpezlivo cakam
KUKI
už prišlo nie?
ĹENKA,
Myslím na teba ked budeš fit tak sa ozvi:-))))))))
KIKA,KUKI
Ahojte dievcata, tiez sa rozhodujem medzi Gubom a Fabrym /zvacsenie prs/, zatial som im len napisala mail, este som nebola na konzultacii…Po akej dobe po kontaktovani primara ste isli na konzultaciu, a potom na operaciu? Citala som Kikine dojmy z Fabryho a z po-operacie, dobre si to zvladala:)Kuki, ty mas aky dojem z Gubu?
Daukujem
Drzim este palce Lenke a Livii,kocky dajte vediet ako ste dopadli…
ahoj mely, ja som bola asi pred 3 tyzdnami na konzultacii. bol to presne utorok,piatok pred tym mi po jeho dovolenke odpisal na mail, ze mozem pris hockedy pocas jeho konzultacnych hodin.s operacnymi terminami neviem ako to ma, ako sa dlho caka, ja som si ten moj vybrala, lebo iba v tedy mi to vychadza a nastastie mal volne. tiez som si na nete pozerala rozne kliniky a na gubu som citala dobre referencie. chcela som ist na konzultaciu k inemu, ale po tejto prvej som si povedala, ze uz nikam inam nepojdem.
Dakujem Kuki,
G. asi na teba zanechal dobry dojem ked si sa hned rozhodla pre neho. Mne sa zatial ozval len F.,tak budem cakat. Chcela by som ist co najskor, aby som to mala v lete zahojene…Pocula si nejake referencie aj na Interklinik, Dr. Drac? Som tam pozvana na konzultaciu,reagovali velmi rychlo,vraj mozu operovat uz o 2-3 tyzdne po konzultacii, no zatial som nepocula vela chvaly na nich…
Kika,
ako na teba reagovali v praci? Predpokladam ze si zmenu poprsia asi vsimli,povedala si im o silikonoch? Ja mam trosku obavy z reakcii …
M.
nely, no mne sa na maily ozvali iba z chirmedu a to okamzite a primar guba,ten s oneskorenim, lebo mal dovolenku. nikto iny mi neodpisal. tak som isla tam.chirmed je mi daleko, do kosic :-), aj ked ho velmi chvalia.no primar guba mi povedal svoju predstavu, a si myslim, ze presne povedal, co sa mi na moje prsia hodi,geometricky si to prepocital :-).no aj ja sa obavam, aby si na mne ludia nevsimli zmenu.chcem aby to bolo nenapadko
no chcela som napisat mely
KIKA
Ahoj Lenka je uz doma,vcera ju operovali,ma sa dobre,ma bolesti,pali ju to a stipe najma jedno prso,ale to je este velmi cerstve,zo dna na den to bude lepsie,tiez ma myslim 290-300ml ako ja.
Ja som uz 9 den po ,prve dni boli krusne ale uz je to ok,da sa povedat:-))
Livia
tak gratulujem ze ste to aj s Lenkou “prezili” a uz mate po tom:)…A co, si spokojna s vysledkom?
Kuki,
no mne bude musiet urobit poriadnu geometriu aby mi nejake navrhol, lebo teraz nemam ziadne:)Na mne bude urcite vidiet rozdiel z 0 na 2
MELY
Ja som spokojna s vysledkom,tak som si to predstavovala,ziadny extrem:-)) Este musim pockat kym zmeknu a usadia sa,este som prelepena…
A ty kedy ides?
no, mne to tiez muusel dobre geometricky vymerat.moje sa tiez priblizuju 0, a este tam nameral rozne atypicnosti, preto nemozem mat okruhle, povedal, ze by to bolo katastrofalne, jedina anatomicke