maja.no jasne,len potrebujem mail adresu…xi.
Ahojte,ja nato nemyslim.Zijem teraz.Budem nato mysliet a nakoniec sa zblaznim.ved silikon sa pouziva v dnesnej dobe uz vsade.V ihlach,nitiach v chirurgii,cumliky su silikonove,sosovky,umele klby su zo silikonu,je toho vela.Raz jednemu panovi vestica nevestila nic dobre,tak nesiel von z domu,nakoniec nanho doma nieco padlo.Budem sa trapit nad silikonmi a nakoniec ma prejde auto.Teraz je vsetko skodlive.Predtym nepoznali alergie,teraz je kazdy 2 clovek na nieco alergicky.A co chemicke zavody a ich kominy s peknym hustym dymom?V dnesnej dobe uz nic nieje ciste a zdrave.je to biznis,ale myslim si ze kazda z nas ktora ma po opke,dostala do ruk poucenie a moznych komplikaciach,a riskli ste to.
je tam jeden clanok v ktorom jedna baba hovori, ze je dolezite to akeho lekara si vyberies ,a aky je tvoj zdarvotny stav… ja svojej lekarke plne doverujem… ved kolko zien s tym zije… a nesmieme mysliet na taketo veci…ved zajtra nam moze padnut kochlik na hlavu a je po nas… a presne tak zijeme len raz…prave preto nemozeme stale mylsiet na to co sa nam moze stat…lebo aj dnes nas moze zarzit auto na chodniku… nemylsim si ze je vhodne, pisat tu o takychto hororovych pripadoch…kto vie, kde sa tie zeny dali operovat akemu fuserovi,ktory pouzil implantaty ktore sa pouzivat nemaju… ani boh nevie odkial… myslim si ze lekari si nemozu take nieco dovolit,ked je to toxicke… jasne je to cudzia latka, tak isto,ako ked si zlomite nohu a dokonca zivota v nej mate sroby… to je ties umelina,ktora nema v tele co robit… fakt strasite zeny ktore su teraz cerstvo po operacii…neviem ake by to bolo vam… ked tak si zalozte forum,kde budete ohovarat silikonove prsia… ale nestarste tu dievcata… aj operacia slepeho creva vas moze zabit a aj porod dietata…a ani neviete co vam vsetko hrozi…praskunutie aorty, zlyhanie srdca,dychania…a teraz us nebudeme rodit deti? prave som sa prestala bat,lebo som si pospominala na toto vsetko…
Včera som bola u Tršku a bola som s ním nad mieru spokojná . Je to zlatý človek . Povedal my že mám na výber bud gulaté alebo anatomické . Mne sa viac páčia gulaté pod sval . Ktorá z vás má gulaté pod svalom ? Ze vraj je to bolestivejšie . Prekvapil ma ked mi dal termín 9.6 . Ale potom sme zistili že musím počkať až do septembra , lebo nekojím len 4 mesiace a je tom možnosť infekcie a tú nechcem riskovať . Mlieko sa my už vôbec netvorí ale že v žlazách ešte múže byť . Minimálna doba po kojení je 6-12 mesiacov. Je mu to lúto hlavne preto ked si predstavím že za týžden už by som ich mala . Ale asi to tak má byť . Nebudem to siliť .
karla
presne tak,zijeme teraz.presne tak je to aj z laskou,uzivas si ju lebo nevies co bude zajtra alebo o rok.zo vsetkym je to tak.Strasia tu baby,minule pisala na forko baba ze jej mamina ma implose uz 20 rokov a ze je to super.myslim pozitivne.uzivam si zivota.nebudem teraz mysliet na vsetko zle a stane sa somna sklesnuty hypochonder.
Karla úplne s tebou súhlasím!!Tiež mám krátky čas po op a plne si to užívam.Nepotrebujem sa stresovať kôli nejakým článkom.Založte si fórum Sme proti silikónom,toto fórum je pre tie,čo sa rozhodli ich mať a tešiť sa z nich!
Aj ja som za!
Nika00,
majavav@centrum.sk
Ďakujem
Aj ja s Vami suhlasim, ved sama mam silikony uz 2 roky. Podla mna je to aj o tom, kt. akym zivotnym stylom zije…ked niekto fajci 20 cigariet denne atd atd tiez ju to moze zabit, ani nemusi mat silikony. Ja som zila s deravym implosom 7 mesiacov a nic sa mi vazne nestalo, prso bolo sice bolave jak slak, ale nedostala som ziadnu pliagu…a bol to mentor.Keby som nad tym stale stresovala, co vsetko sa mi moze stat, uz som asi na psychiatrii. ale zijem len raz, tak preco by som mala zit zakomplexovana z toho, ze som plocha ako letisko.a inac, odkedy som implantovana, este som nebola ani prechladnuta, absolutne nic a to su uz 2 roky.
Ahojte baby,
mam po op 3 tyzdne, ale pravy prsnik sa mi zda vacsi a trosku ho citim. myslite ze je to tym ze som uz zacala pomalicky trochu robit a som pravacka?
Ahojte, ja planujem upravu prs, ale neviem sa rozhodnut, ci modelaciu alebo implose, chcem sa objednat do Esteticu na konzultaciu. Mam 1 dieta, prsia nemam ovisnute vobec, ale mam asymetriu, nakolko sa mi mlieko nalievalo do 1 prsnika, viete mi niekto poradit? Tiez kde by som si mohla pozriet viac fotiek uprav prsnikov, pred a po, na strankach klinik je vzdy 1-2 ukazka. Boli ste niekto v takejto situacii? Dakujem moc.
Ahoj Ajka.Ja som mesiac po OP.Tiez som mala tento problem, ale casom sa to upravilo.Ja som tiez pravacka a pobolieval ma lavy.Makam od 2 tyzdnov po, a vsetko je v poriadku.Ale pre tvoje upokojenie, radsej zavolaj lekarovi.Vela stastia.
holky som po modelacii s implantatom,mam asymetriu ato som uz dva mesiace po op.musim platit za korekciu?dala som si to robit v prahe
kontaktuj lekara, kt. Ta operoval a poziadaj ho o napravu. Za to by si platit nemala uz nic. No pokial pojdes za niekym inym, tam uz platit urcite budes.
Ahoj Lia, skus kuknut v tejto galerke http://plasticsergeant.com/home/breast-surgery/asymmetry-correction/asymmetric-breasts
denka
dva mesiac po op je pomerne skoro na posúdenie výsledku. absolútnu symetriu ti žiadny doktor nezaručí, vyýslewdok závisí od pôvodného tvaru a ak si asymetriu mala, dá sa vykorigovať, ale väčšinou len čiastočne. pokiaľ si predtým mala prsia súmerné, môže ísť o prechodný stav, prsia sa tvarujú cca 4 mesiace, alebo o chybu operatéra a tiež o komplikáciu, napr sa ti robí kontraktúra ktorá deformuje jeden prsník. prvý krok by mal byť cesta za operatérom a pokiaľ máš fotky pred, asi by si to mala konzultovať aj s niekým nezávislým, bez toho aby vedel kto ťa operova. držím palce, papa
Ahoj.
mate niektora skusenosti so zmenšovaním prsníka,a viete mi niekoho poradiť z BA?
Ja si musím dať zmenšiť prsia ale neviem u koho,a chcem si to dat spraviť cez poistovnu so zdravotných dôvodov
chcela by som otehotnet velmi chcem mat deti ut dva roki zijem s manzelom a nic nemozem otehotnet
ahoj Nika.Ja tiez planujem ist na zmensenie prsnikov.Chcela by som ist k doktorovi Trskovi.Este som nebola na konzultaci,ale planujem ist zaciatkom septembra a chcela by som ist tiez cez zdravotnu poistovnu,kedz trpim uz 7 rokov bolestami krcnej chrbtice.Keby ale bola dlha cakacia doba tak si to asi zaplatim.Nikol
ajoj…zas sa mi to neposlalo… mas este nejaky mail?