Plastický chirurg

Dakujem za fotky - link, Rosy. Pozeram a tu asymetriu, podstatne horsiu ako mam ja im pekne upravili. Mali ste s tym niekto problem, ako vyzeraju vase prsniky po implantacii, su rovnake? Kamoska ma implose a mala asymetriu a ma to pekne vyrovnane, do kazdeho jej dali iny implantat. Neviete, ci to bezne takto riesia?

Ahoj Karla ja by som ta chcela poprosit ci by si mi poslala fotky.rada by som si dala tiez silikony,ale neviem sa rozhodnut ci anatomicke,alebo okruhle.bola by som velmi rada keby si mi par poslala.zatial diky.

ahoj tu je zase chiara zabudla som adresu ak by si mi ich poslala budem velmi rada diky.
chiarah@post.sk

Ahoj Rosi poslala by si mi prosim ta tvoje fotky.tiez si chcem dat 500.dakujem vopred.

chcem sa ta opytat kolko ta to v novamede vyslo aspom priblizne a ci to po operacii velmi boli.dakujem

Caute kocky… Teraz som 6tyzdnov po opke a neviem si nejak radys normalnymi podprsenkami:) Ake mozem zacat nosit?Citala som,ze sa vraj nemaju nosit pushupky… to si mam kupovat len take bez vystuye,ci ako?

Ahooooj Radka, ja mam taky isty problem…este stale nosim sportove a som skoro 2 mesiace po. A tiez neviem, ci uz mozem aj nejaku vystuzenu, alebo nejaku s kosticou aspon…mne dr. hovorila, ze push upku urcite nie prvych 6 tyzdnov,niekde som zas citala, ze s implosmi pod sval push upku aspon 3 mesiace po op neodporucaju…tak mam z toho hokej:(

Kocky neviete nahodou co je s Dr.Cervenom? Ma este dovolenku (na neurcito)?

Lia, nemas za co. Mam 2 kamaratky, kt. mali asymetriu a takisto maju obidve rozdielne velkosti implantatov a maju to velmi pekne urobene. Tak predpokladam, ze to je bezny postup.

No mne este doktorka povedala, ze nemam nosit ziadne zdvyhacie, ze este potrebujem, aby klesli prsia a to by tomu branilo… ale ze mozem s kosticami, tak teda fakt neviem… asi tiez budem este musiet zostat pri tych sportovych,ale ked uz mam az po krk:D Dnes som vyskusala asi 20 roznych podprseniek a strihov a nakoniec odisla bez nicoho:(

bola som k Dr. Cervenovi objednana na zaciatok juna, ale zakrok zrusili s odvovodnenim, ze do septembra urcite nebude operovat, ze ma vaznejsi zdravotny problem. Takze smola;(

Ahoj Karli, pisala som ti mailik, ani ked si dala odpovedat, ci to nepreslo? Hm…divne…no skus este na sweetlemon@azet.sk, no neviem,co sa to deje. Snad sem to pride :slight_smile: dakujem :slight_smile:

Ja sa pridavam:-) Tiez som bola u Gubu na prsiach pred 10timi dnami a tiez mam super skusenost. Ziadna arogancia sa nekonala, skor asertivita a ta urcite k medicine patri. Manon, kedy ti vyberali stichy? Teda ak uz.

V USA silikonove implantaty zakazali v r. 1992. v sucastnosti od r. 2006 opat su povolene vyuzivat na augmentaciu prsnikov silikonove implose.

Ahoj nika00 prosim mohla by si mi tiez poslat fotky? planujem ist tiez na plastiku prs, asi anatomicke implantaty. Viem to lepsie predstavit ked vidim fotky uz po, moc by mi to pomohlo. Diky diky moc. sjuzan@post.sk

ahoj
mne zmensoval prsia dr.trska 28,4.robi sa to v ruzinovskej nemocnici ked ides cez poistovnu.mavala som bolesti chrbta uz asi 10 rokov a teraz dufam ze mi to pomoze.
prsia mam teraz mensie a vyzeraju dobre jazvy sa mi pekne hoja ahoj

Ahojte. Takže mám to za sebou. Dnes som 3 deň po opke. Bola som u Dr. Gubu a musím povedať, že som nad mieru spokojná. Prístup lekára a sestričiek úplne super!!! Týmto chcem vyvrátiť všetky príspevky kde bol označený za arogantného a pod. Čo sa týka lokálky… No prežiť injekcie a potom je všetko úplne bezbolestné a v pohode. Zajtra idem na vytiahnutie tamponády, tak sa teším. Už iba dúfam, že aj nos bude podľa mojich predstáv.

Ahoj, ja som dnes 10 dni po opke a tiez som bola u Gubu. Podla mna bol tiez super. Teda este aj je:-) No a treti den uz na pocitaci, to sa musis super hojit, ja som sa odvazila skoro az po tyzdni. Prajem skore uzdravenie:-)

fifina lulu…
ahojte kocky,
ano je to pravda Cerven bude 3 mesiace na dovolenke az do septembra…ja som pol roka cakala a teraz mi to oznamili…takze som sa rozhodla ist k Pikulovi, kamosky si ho chvalia, dlhsie sa mi uz cakat nechcelo. Operacia ma caka v utorok tak mi drzte palce, dufam, ze to dobre dopadne…

Ahoj. A ako si spokojná? už si si noštek videla? Dnes idem na tamponáde a neviem či bude robiť aj prevez. Tak som zvedavá.