Plastický chirurg

Ahoj silvia.Vieš mi dať kontakt na dr.trsku?pošli mi ho na mail ak ta smiem poprosiť kontarova@orangemail.sk.Telefonne číslo alebo meil na neho.Dakujem

Ja mozem tiez len potvrdit absolutne profesionalny pristup dr.Gubu k svojim pacientkam. Bola som s nim velmi spokojna, ochotne mi vsetko poukazoval a porozpraval bez ohladu na to ci je v cakarni 1clovek alebo 10ludi:)Dnes som mala mat u neho operaciu a nakoniec som to zrusila. Som z toho smutna, ale nic sa nedalo robit.

ahoj nika ja nemam na neho kontakt.

Ahoj Nika, ja idem k Trskovi na zvacsovanie po lete, kontakt na neho je na www.plastickychirurg.sk je tam priamy mobil na neho, myslim, ze aj mail, papa

mozte mi niektora popisat svoju modelaciu s implantatom,aky bol po operacii tvar,opuchy a jazvy a kedy su,tedapo akom case su prsia"hotove".dakujem a tesimsa na zaujimave prispevky

No mne robil prsia. O nose este premyslam… Bojim sa… Ak by sa prsia nevydarili, este vzdy ich mozem schovat, ale nos… Daj vediet, ako sa tvoj vydaril, ked ho uz uvidis. Ja som s mojimi prsiami zatial veeeelmi spokojna, ale este mi nevyberali ani stichy, tak na uplny vysledok si este chvilku pockam.

babenky bola som v januari na operacii u Cervena no jeden prsnik mam na dotyk ako keby dnu pokrčeny.je to normalne po takom case???
Obcas mavam pocit pálenia v prsnikoch.Dakujem

ahoj daluxe, myslela som na teba, dufam ze ti to dobre dopadlo, daj vediet ked budes ok.papa a prajem dobre hojenie

Doktor červen je mimo cca tak 2 mesiace lebo je v nemocnicy zo zdravotnych dovodov.Ahojte

ahoj ja som tiez bola na opke v januari a tiez mam pravy prsnik na dotyk ako keby vo vnutri pokrceny, ale len z boku a zo spodu. doktor mi povedal, ze je to ok, pokial to nevidno. to palenie by nemalo mat suvis s vlnenim.

fifina…
ahojte baby, takze po polrocnom cakani u DR. Cervena, som sa dostala k DR. Pikulovi. Vcera ma operoval a dnes mam den po. Je to naozaj skvely clovek. Mam trochu bolesti ale postupne to ustupuje. SU to skor velke tlaky v prsiach. Konecne mam prsia a tesim sa, len keby tie bolesti ustupili. Kazdy babenka ktora chce mat pekne prsia nech to podstupi urcite to stoji za to…odporucam…:slight_smile:

Mekiko,nevieš aké presne problémy má dr.,pretože je asi risk ísť potom k nemu.

ahoj ja zijem mimo slovenska myslis ze za 3 tyzdne sa da operacia aj kontroly stihnut a mozem odletiet spet do anglicka?prosim ta napis mi aj cenu celkovu od konzultacie po operaciu kolko ta to vyslo?mam 1 dieta a mam nie najkrajsie prsia chcem sa objednat na december,ako sa vola klinika na ktorej si bola?dakujem reby.

ak mozes tak mi prosim napis nejake podrobnosti.nemam ziadne info o silikonoch ani nikoho nepoznam kto ich ma,prosim o radu moja adresa-star696@azet.sk

Ja som mala tiež asymetriu a mám rozdielne imlantáty nielen vo veľkosti ale aj v profiloch.

Ahoj, ja som tiež odkojila 2 deti a jeden prsník mi ostal v úbohom stave,pritom pri kojení som mala plné súmerné prsia. Vyriešilo sa to imlantátmi s rozdielom 50 ml a taktiež profilom. Najprv mi navrhoval korekciu toho jedného prsníka a až potom imlantáty, ale s tým som nesúhlasila a som rada. Ale musíš sa dať do rúk naozaj skúseného chirurga, ja som bola u troch a každý mi povedal inak. Preto daj aj na vlastný pocit z toho lekára.

podrobnosti neviem len viem ze je v nemocnicy cca 2 mesiace zajtra budem s kamaratom tak budem vediet viac papa

vdaka-kamarátka chce ísť k nemu,a nevie čo má robiť,ale má pocit,že bude riskovať,ked dr. nebude ešte v poriadku

ahojte dievcata- tak mi prosim poradte- ja by som chcela ist v septembri na operaciu nosa- mam tam taky hrb a ked sa to da spravit preco nie- pomozete mi teda a ak viete o nejakom dobrom chirurgovi tak mi napiste- ja som z Liptova a neviem ako dlho sa na taku operaciu caka. dakujem vam a vela stastia tym co maju pred a ja po operacii

ahoj vobec nemam skusenosti s operaciou nosa…ale ked som bola na prsiach,jedno doevca tam islo aj na prsia a na nos k dr. jezovitovej z kliniky estetic…
je vyborna…skus ju :slight_smile: