Ahoj silvia.Vieš mi dať kontakt na dr.trsku?pošli mi ho na mail ak ta smiem poprosiť kontarova@orangemail.sk.Telefonne číslo alebo meil na neho.Dakujem
Ja mozem tiez len potvrdit absolutne profesionalny pristup dr.Gubu k svojim pacientkam. Bola som s nim velmi spokojna, ochotne mi vsetko poukazoval a porozpraval bez ohladu na to ci je v cakarni 1clovek alebo 10ludi:)Dnes som mala mat u neho operaciu a nakoniec som to zrusila. Som z toho smutna, ale nic sa nedalo robit.
ahoj nika ja nemam na neho kontakt.
Ahoj Nika, ja idem k Trskovi na zvacsovanie po lete, kontakt na neho je na www.plastickychirurg.sk je tam priamy mobil na neho, myslim, ze aj mail, papa
mozte mi niektora popisat svoju modelaciu s implantatom,aky bol po operacii tvar,opuchy a jazvy a kedy su,tedapo akom case su prsia"hotove".dakujem a tesimsa na zaujimave prispevky
No mne robil prsia. O nose este premyslam… Bojim sa… Ak by sa prsia nevydarili, este vzdy ich mozem schovat, ale nos… Daj vediet, ako sa tvoj vydaril, ked ho uz uvidis. Ja som s mojimi prsiami zatial veeeelmi spokojna, ale este mi nevyberali ani stichy, tak na uplny vysledok si este chvilku pockam.
babenky bola som v januari na operacii u Cervena no jeden prsnik mam na dotyk ako keby dnu pokrčeny.je to normalne po takom case???
Obcas mavam pocit pálenia v prsnikoch.Dakujem
ahoj daluxe, myslela som na teba, dufam ze ti to dobre dopadlo, daj vediet ked budes ok.papa a prajem dobre hojenie
Doktor červen je mimo cca tak 2 mesiace lebo je v nemocnicy zo zdravotnych dovodov.Ahojte
ahoj ja som tiez bola na opke v januari a tiez mam pravy prsnik na dotyk ako keby vo vnutri pokrceny, ale len z boku a zo spodu. doktor mi povedal, ze je to ok, pokial to nevidno. to palenie by nemalo mat suvis s vlnenim.
fifina…
ahojte baby, takze po polrocnom cakani u DR. Cervena, som sa dostala k DR. Pikulovi. Vcera ma operoval a dnes mam den po. Je to naozaj skvely clovek. Mam trochu bolesti ale postupne to ustupuje. SU to skor velke tlaky v prsiach. Konecne mam prsia a tesim sa, len keby tie bolesti ustupili. Kazdy babenka ktora chce mat pekne prsia nech to podstupi urcite to stoji za to…odporucam…
Mekiko,nevieš aké presne problémy má dr.,pretože je asi risk ísť potom k nemu.
ahoj ja zijem mimo slovenska myslis ze za 3 tyzdne sa da operacia aj kontroly stihnut a mozem odletiet spet do anglicka?prosim ta napis mi aj cenu celkovu od konzultacie po operaciu kolko ta to vyslo?mam 1 dieta a mam nie najkrajsie prsia chcem sa objednat na december,ako sa vola klinika na ktorej si bola?dakujem reby.
ak mozes tak mi prosim napis nejake podrobnosti.nemam ziadne info o silikonoch ani nikoho nepoznam kto ich ma,prosim o radu moja adresa-star696@azet.sk
Ja som mala tiež asymetriu a mám rozdielne imlantáty nielen vo veľkosti ale aj v profiloch.
Ahoj, ja som tiež odkojila 2 deti a jeden prsník mi ostal v úbohom stave,pritom pri kojení som mala plné súmerné prsia. Vyriešilo sa to imlantátmi s rozdielom 50 ml a taktiež profilom. Najprv mi navrhoval korekciu toho jedného prsníka a až potom imlantáty, ale s tým som nesúhlasila a som rada. Ale musíš sa dať do rúk naozaj skúseného chirurga, ja som bola u troch a každý mi povedal inak. Preto daj aj na vlastný pocit z toho lekára.
podrobnosti neviem len viem ze je v nemocnicy cca 2 mesiace zajtra budem s kamaratom tak budem vediet viac papa
vdaka-kamarátka chce ísť k nemu,a nevie čo má robiť,ale má pocit,že bude riskovať,ked dr. nebude ešte v poriadku
ahojte dievcata- tak mi prosim poradte- ja by som chcela ist v septembri na operaciu nosa- mam tam taky hrb a ked sa to da spravit preco nie- pomozete mi teda a ak viete o nejakom dobrom chirurgovi tak mi napiste- ja som z Liptova a neviem ako dlho sa na taku operaciu caka. dakujem vam a vela stastia tym co maju pred a ja po operacii
ahoj vobec nemam skusenosti s operaciou nosa…ale ked som bola na prsiach,jedno doevca tam islo aj na prsia a na nos k dr. jezovitovej z kliniky estetic…
je vyborna…skus ju