ahojte baby neporadi nejaka aky je rozdiel si dat pod zlazu alebo pod sval ktore viac boli ci je to jedno?rozmyslam na op neviem sa rozhodnut ani ci pre anatomy alebo gulate
ahojte dievcata, ja som tiez mala ist k dr.cervenovi, ale kedze tam stale nie je preobjednala som sa k k dr. Pikulovi, ake mate skusenosti s nim?
Ahoj Inka, ja tiez chcem ist na operaciu, som objednana k Mudr. Pikulovi, lebo Červeň je chory: Ja ani tak nechcem vacsie ale pevnejsie prsia a tak by som ta chcela poprosit bol by problem, poslat mi fotky? Lebo mam tiez 75B a netuzim po vacsich… Chcel by som vidiet ako to vyzera. Diki. sisa@azet.sk
ahojte som 17 den po operacii,tiez som bola u Dr.Gubu,musim povedat ze je to fantasticky clovek,vyborny chirurg,jeho mily pristup a aj celeho personalu…som maximalne spokojna ze som sa rozhodla prave pre doktora Gubu…doporucujem…a okrem toho je to velky fesak:)s prsiami som maximalne spokojna,nebojte sa toho,ta bolest sa da vydrzat a vysledok stoji za to:)musim aj ja vyvratit dohady o tom aky je Guba arogantny a podobne…je to skvely clovek!
Kedze je dr.cerven momentalne mimo volala som doktorov.Pikulovy a idem s tym na kontrolu k nemu vcera vecer som lezala a zase bol moc pokrceny a vrch bol splasnuty a ako keby prazny,bez silikonu.Kedze uz mam pol roka od operacie tak to nieje normalne.Uvidime
Bud nech pocka kym bude v poriadku alebo nech sa objedna k Pikulovy.Ja som bola ale z cervenom spokojna a v lete by som sa nedala operovat kedze viem ako sa hojili rany lepsie je ked je chladnejsie.
Takze dohodnut si termin nap.na september oktober.Ja som si tiez dohadovala termin v oktobry a operaciu som mala v januar.Ahoj dufam ze som poradila,papa
Ahoj baby, poznate Dr. Očenáša z BB, aky to je plasticky chirurg na silikony, dakujem za skoru odpoved
Ahoj manon, len som sa chcela spytat… Tiez som bola u Dr. Gubu a v stredu mi po dvoch tyzdnoch vyberal stichy. Opat mi to ale prelepili leukoplastom, tak si teraz nie som ista, ci si ho vobec mozem dat po urcitom case dole… Na kontrolu idem az o mesiac a viem, ze ine baby si jazvy omyvali repikom… Nejako si neviem spomenut, co mi presne povedal. Ako si na tom ty? Porad, ak vies, please.
Mekiko, ja som po mastopexii u Cervena a zvazujem aj vyplnenie implantatom,zaujimalo by ma preco vlastne vznika to vlnenie? Aj si to chcem dat vyplnit, ale ked citam problemy, tak ma to odradzuje. Som zvedava co ti povie Pikula.Je to len na dotyk, alebo je to aj vidiet?
baby ste tu nejaka co idete k dr TRSKOVI po lete ?? chcela by som si z niakou pisat =9ozvite sa mi na mail diamond_19@azet.sk…dik =)
Sisa…
ahoj…ja som tiez mala ist k cervenovi a nakoniec som bola na operacii u Pikulu. On aje fajn, som 4 den po a sakramensky to boli, ale hadam casom to pominie…mozem len odporucit…
Ahojte, chcela by som sa opytat, ako dlho po operacii sa nesmie hrat tenis, ja totiz pravidelne hrávam.
Máte niektorá t.č. na objednanie sa na konzultáciu k dr. Červeňovi na jesenný termín?
Ahoj, dakujem ti velmi pekne za odpoved. Dievcence, neviete mi niektora poradit, alebo poslat fotky po korekcii prsnikov? Chcela som ist na augmentaciu,mam 75B a nechcem velmi vacsie prsia, skor pekne gulatucke alebo hlavne pevnejsie, lebo po 2 detoch to uz nie je ono. Len neviem ake budu jazvy a ci sa zas nejak velmi nezmensia. V pondelok idem na konzultaciu, tak potrebujem poradit…
Ahoj ja som mesiac po operacii,tiez som mala hrbol. Bola som u dr. jezovitovej. Vsetko super,po op nic nebolelo ale asi preto ze mi robila aj prsia naraz
stale som opuchnuta ale ak ti mozem poradit daj si ho potom urcite aj zuzit! Ja som stale stresovala ze “pani doktorka,ale chcem prec iba hrbol” bala som sa velkej zmeny a teraz je pre istotu zas strasne siroky a vypada este horsie a uz som jej pisala kedy mozem mat druhu op
tak len dufam ze uz v Septembri…
Ahoj…Ja som bola v Novamede a viem ze tam operuje Dr.Cerven a Dr.Pikula.O Ocenasovi som nepocula.Mozno ina klinika.
Petra, ja sa chystam do Novamedu, ale som z Ba. Ako casto a kedy sa chodi na preväzy a kontroly? Dáva dr. Červeň aj drény? Ako často sa budem musieť vracať do BB?
ahoj a mozes mi napisat ako ju pls najdem a v akom to je meste???
ahojte, pozna niekto kliniku v Leviciach, Mediklinik, a tam robi plasticky chirurg Ocenas, ak mate info o nom, dajte vediet, dakujem.
AHOJ. Preco si zrusila termin? Nemohla si ho zmenit? A kvoli comu si sa rozhodla neist?
Ahoj, tak tam bolo nakoniec viacero dovodov preco som na tu OP neisla. Jasne ze som to mohla prelozit aj na neskor. Len najprv si potrebujem dat nejake zdravotne veci do poriadku, byt si na 100% ista ze to chcem aj napriek moznym rizikam a potom neviem ako mi to vyjde v skole. Tak z toho dovodu som sa nechcela preobjednavat na neskor. Lebo si neviem este ani len predstavit kedy by bol mozny dalsi termin OP. Tak dufajme, ze si to stiham vsetko vybavit do zimy a potom by mi uz nic nemalo branit:)