Plastický chirurg

Momentalne sa k Červenovy nedovolas lebo je v nemocnicy skus teda zavolat k Doktor.Pikulovy a opytaj sa sestricky ze by si sa rada objednala k Cervenovy tak ta spoji z jeho sestrickou.Ahoj

Je to aj na dotyk aj to vidno ked sa zdeformuje tak neviem.Uvidim co povie Pikula

na stranke interklinik mas popisany cely zakrok konzultacie su bezplatne, a vykon sa da zaplatit aj na splatky doktor ti na konzultacii vysvetli vsetko na co sa spytas ci je lepsie dat si implantat pod zlazu alebo pod sval, alebo ci je lepsi gulaty ci anatomicky tvar, vsetko potom zalezi uz len na tebe a na tvojom rozhodnuti…inak doktori su velmi mili, myslim ze Dr. Trška tu je aj parkrat spomenutý;o)

urcite krajsie su anatomicke implantaty ale zalezi na tom co sa komu paci niekomu sa pacia aj take gulate bambulky:o))

skus aj INTERKLINIK ked uz budes v BA KONZULTACIE MAJU BEZPLATNE doktori a personal su veeeeeeeeeelmi mili aj sestricky na operacke, staci sa len objednat, na www.interklinik.sk najdes telefon aj ako sa k nim dostanes

Dievčatá, prosím vás, ktoré máte implantáty okolo 280ml anatomické, môžete mi poslať vaše foto pred aj po na mail majavav@centrum.sk. Dr. mi povedal, že by mi to malo stačiť, len ja by som chcela vidieť ako to asi vyzerá. Díky moc…

To velmi zalezi aj od toho, ake velke mas prsia teraz… Ja som mala nulky po dvoch detoch a teraz mam take vacsie dvojky. Mam 280 anatomy pod sval a vyzera to veelmi pekne. Som len 3 tyzdne po, takze este mam dole prelepene jazvy, ale ked chces mozem ti poslat fotky aj tak…

Dash, to mi nevadí. Veľmi rada by som ich videla. Mne doktor povedal, že mám dosť malý hrudník, že väčšinou býva trochu väčší.
Ja mám nejaké prsia(nie som plochá), a keď k tomu pridám ešte silikóny tak sa bojím, aby to nebolo prehnané.Povedala som mu, že keď budem mať o číslo väčšie, tak budem spokojná. Asi je to aj tak všetko o zvyku.

Ahoj NINA…
No Dr.Je praceneschopny a vraj ma zacat az od septembra.Dreny nedava,na druhy den ides domov a po 10 dnoch ti vyberie stehy.Potom pojdes na kontrolu po mesiaci a potom po 3-ch tyzdnoch.Ale mne povedali ze ak bude vsetko O.K. tak nemusim.Dalsia konrola je po roku.Bola som tam zatial 4x.(konzultacia,operacia, stehy, kontrola.)Som 2mesiace po OP a pobolieva ma jeden prsnik tak sa tam chcem este zastavit.Pa

Prepac.Pomilila som sa.Ta druha kontrola je nie po 3-ch tyzdnoch a po 3-ch mesiacoch.:slight_smile:

Poslala som ti ich. Daj vediet, ci si ich dostala.

Dash, dostala som ich a máš ich naozaj veľmi pekné.Pekne pasujú k tvojej postave.
Myslím, že môžeš byť s nimi iba spokojná.
Môžem Ti napísať na mail, z ktorého si mi poslala foto? Mám ešte nejaké otázočky na Teba.

Petra, ďakujem za odpoveď. Maš vedené rezy v axilách? Vidno ich? Ja som dosť chudá 167cm/52kg a tak veľmi zvažujem aké veľké implantáty si dať. Teraz mám slabé 70B achcela by som 70C. Musím vedieť u dr. presne, čo chcem, alebo mi vie poradiť on? Lebo tu na fóre som čítala, že niektorí lekári dávajú na výber, čo teda neviem, či by som bola schopná dopredu predvídať aký bude výsledok.

caute baby, po akom case sa moze spat na bruchu a ako dlho treba prelepovat jazvy? dik

Jasne, pis:)

Nina, Dr. aj so sestrou to maju v oku, oni ti urcite odporucia co bude pre teba najlepsie.

ešte raz sa narodiť,budem plastickým chrirugom,nikdy by som neverila,že ženy
sa dajú takto týrať,kvoli tomu či majú veľké alebo malé,najviac príspevkov je len o prsiach.Teda čudujem sa,fakt

Daska Mohli by ste mi preposlat fotky na mail rada by som videla 280.
Napiste prosim aj vasu vahu a vysku dakujem

Prosim ako je to pri reklamacii prsnikou???Platim si dalsiu operaciu ja alebo ako???Je mozne si preobjednat aj velkost???

BABENKY PROSIM POMOC…mam 5den po operacii prsnikov a dnes som zacala od spodu necakane krvacat,menzes este nemam mat…uživam antik.tabl. Neviete mi niekto poradit.