ajoj…no neviem… skus zavolat gynekologicke…asi je to normalne.je to sok pre telo…moze sa zmenit vela veci… ale pre istotu zavolaj…
KARLA, dakujem za odpoved…ale nechcem aby o tom vedel moj gynekolog,že som bola na plastike…vies jeho sestricka ma pozna a to by boli reci…neviem ci mam zavolat Dr. co ma operoval a opytat sa ho na to? Co myslis?
Ahoj Verca, aj ja som mala po opke krvacanie mimo cyklu. Moj gynekolog mi povedal, ze to je reakcia tela po narkoze a ze to je normalne. Mne narkoza zakazdym rozhadzala menstruacny cyklus a to ani neberiem HAK, ale potom sa to upravilo same od seba.
ROSY…dakujem pekne…už som kludnejsia. Normalne mi odlahlo.Dakujem este raz (:
ahoj dash,ten leukoplast si mozes dat dole na druhy den po vybrati stehov,po 7 dnoch sa mozes uz sprchovat ale len vodou aby sa na to nedostalo mydlo.ja si to uz natieram,kupila som si na to cicaplast,je to dobre na pooperacne rany.posli mail,mozme popisat:)ahoj
Ahoj Tina. Napis nam prosim Ta ako si spokojna s vysledkom…je to podla Tvojich predstav? A je vobec dr.Guba ochotny reoperovat? Pytala si sa ho? Ja som na to pri konzultacke akosi zabudla…
ahoj uz si bola u Pikulu?
ahoj prosim ta kde si bola na operacii je som sa rozhodla ze si na vianoce kupim darcek silikony,napis aj cenu prosim ta.strasne som zvedava ,aj som pisala dr,do BA ale ty to mas uz za sebou boze to je super!
ahoj mohla by si mi napisat kde si bola u koho a kolko to stalo ja idem v decembri star696@azet.sk diky
Teraz idem na 14 k nemu tak uvidim co mi povie potom dam vediet ahojte.
babenky alebo hocikto kto ma nejake skusenosti s plastikou nosa,poradte mi posim,velmi by som scela ist na tu operaciu este toto leto,od sept.nastupujem na vs,taze uz by som rada vyzerat ako clovek…dajte mi prosim vediet niekto ,kto mate skusenosti s pl.chirurgiou v kosiciach,teda nej.dobry chirurg. Ma niekto skusnosti s mudr.valdmanom z presova?nap.mi prosim na moj mail,vopred dakujem
AHOJ REBEKA…mna operoval Dr.Trška v Prievidzi, on operuje v BA ale chodieva aj do PD.
Je dobry odbornik,som spokojna…ma taky profesionalny pristup.Mna to stalo 68.600sk.
Ja som to mala ako darček k 30-ke (:
A pre akeho Dr. si sa rozhodla ty?
Ahoj! Ja som na tom tak isto rada by som o tej plastike zistila viac. Kolko to stoji a ktory doktory su odskusany a dobry. Ja som v zahranici a ceny na silikony su tu hrosne to by som setrila cely rok len na to… tak som sa rozhodla ze pojdem radsej na slovensko len neviem kolko to tak vsetko do kopy vyjde. Pocula si o nejakych dobrych plastickych klinikach?
Cele ta to stalo len tych 68 000,-? alebo len ta operacia? a kde je v PD? lebo ja som originalne z PD? No na internete nemozem nikde najist kto to tam robi?
Ahoj ja mam problem sa rozhodnut ktora velkost by bola dobre lebo som velmy chuda a plocha ako surf!
Bojim sa ze ked si nieco zvolim tak to bude vyzerat velmy neprirodzene. Ako si vysoko a kolko vazis? Ja mam 178 a mam 55 kilov. Rozhodovala si sa ja nad inymi velkostami? nevyzera to smiesne? ak sa ti bude dat neposles fotky vazne by som rada videla ako to videra. Coho sa najviac obavam ze to nebude vyzerat prirodzene a aj ked budem mat prisia tak sa budem bat vyzliect. Dakujem ak chces moj mail je sonapd@centrum.sk
ahoj ja som zatial zistovala vsetko iba cez internet a pisem si maily s dr hederom z ruz.nemocnici.zijem mimo slovenska a na vianoce pridem domou tak to chcem za kazdu cenu,ale poviem ti nebyt tejto stranky tak si nikdy nepomyslimze sa na to dam toto ma fakt nastartovalo;uz sa mi o tom aj sniva ato je len JUN!!dakujem vsetkym kto sem pisu ohladne novych prsnikov!!!rebeka
a kde v zahranici si ?co sa tyka klinik vsetko je na webe!!ja uz 2 tyzdne nerobim nic ine len studujem silikony,nikdy by som nemyslela ze aj ja raz budem mat silikony zdalo sa mi to nemozne.ale ja mam 1 dieta a tvar prs sa mi zmenil preto to chcem som vydata stastne robim to hlavne pre seba,nie pre oko divaka !tesim sa
Ahoj mne sa stalo presne to iste po operacii.zacala som strasne silno krvacat.Isla som k zenskemu a pichol mi inekciu aby to prestalo.Zabrala tak som mala pokoj ale keby nie dal by mi dake tabletky.Choj s tym k zenskemu nenechavaj to tak.Ahoj
Ahoj Verca,neda sa mi nereagovať na tvoje prispevky,pretože mame vela podobneho-aj ja som 007.
,bola som u Tršku.
,dostala som operaciu ako darček k 33
,chodim do cibamedu,je to mile,tak sa lieč,a skore uzdravenie.
nina,tenis som začala hrať tri mesiace po opke.Zo začiatku v tej sťahovacej podprde.