Neboj sa, povieš akú máš predstavu a doktor Ti poradí, aké by ti pristali. Ja mám 168 cm a mám 52 kg. Mne povedal, že mne by dal plus mínus okolo 280 ml. Väčšie by moje prsia aj tak nedovolili.
Ja som v GB. A je to to si myslim ze o viac ako polovicu drahsie ako na slovensku. Mozno maju vaczi vyber silikonov ale aj tak nie som si ista ked ich budem musiet menit po 15 to by ma vyslo hrozne draho radsej pojdem niekam na dovolenku:) Ja sa len obavam ze pre moju postavu to neni lebo som hrozne chuda iba kozu mam na povrchu hrudnika ale neda sa mi pribrat. Chcela som vidiet aj nejake fotky od realnych ludi ale nikde nemozem najist niekoho kto ma podobnu postavu ako ja. Kolko dni nemozes nic robit? Mozes cestovat po operacii?
bludar…je to na severe,ja som tam chodila taxikom,klinika sa vola CIBAMED.Ja som z RK,mne to odporucila babenka stohto fora.
Cena bola za vsetko a bola vtom aj špec.podprsenka.Chodi tam Dr.Trška operovat.
www.plasticky chirurg.sk
BLUDAR…oprava www.plastickychirurg.sk
ahoj ja tiez zvazujem chirmed,ak to nie je velmi osobne napis mi prosim ci nemas skusenosti aj s korekciou nosa,velmi by mi pomohli akekolvek tvoje dojmy,dakujem za odpoved
ahoj ja som v severnom irsku a tiez som chuda a neviem pribrat mam 162 a 49 kg.ale ja mam prsia celkom fajn len po dcere mi trochu ovisli nieje toi hrozne ale je rok 2008 ludia si kupuju letenky do vesmiru tak preco ja by som si nemala dat silikony?a co sa tyka teba urcite si neni jedina myslim ze doktor by ti presne povedal a odporucil aku velkost.ahoj rebeka
ahoj verca 007.dakujem ti za odpoved laen neviem ci taka ista cena plati aj pre ba.ja som poslala mail dr.Hederovi a on mi napisla cenu 78tisic .ale to je interlink,nepoznas niekoho kto bol v ruzinovskej nemocnici?zaujimala by ma cena.vdaka
ahoj obdivujem ta ze uz mas po opke.kde si bola u koho.a este by ma zaujimala celkova cena.diky rebeka
Rebeka…no v BA su tie cenny vyšie…myslim že pod tych 72 to ani nejde.Interklinik je asi najdrahsi.Mne sa op podarila na 3 termin,Dr.mi ponukal op v BA, malo to byt tych 72.Malo to byt v ŠNOP-klinike,aj tam robi plastiku prs.
ahoj dash, citam si tu prispevky, takze ty si po operacii a nemohla by si mi poslat foto pred a po, lebo ja idem az na jesen na op do ba a strasne sa bojim tak si zatial zbieram info od bab tu, ak ti to nerobi problem tak posli na lea4001@azet.sk, dakujem pekne.pa
ahoj tak tento prispevok ma velmi potesil…ja chcem ist presne k nemu ako to prebiehalo a co ta to stalo ,ak mozes daj mi vediet moj meil star696@azet.sk prosim ta porad mi lebo uz mi sibe zo vsetkeho co citam,ty si zivy priklad,som zvedava ake to bolo.dakujem rebeka
Dievcata, mat pekne prsia je super, ale myslite trochu aj na buducnost? V urcitom veku je potrebne absolvovat aj nejake preventivy na prsnikoch, predpokladam, ze mamografia a silikony sa nezlucuje. nebojite sa, ze vcas neodhalite vo svojej zlaze rakovinovy proces vo vyssom veku?
ahojte BABY! prosim o radu!ktora z vas bola tento rok v ruzinovskej nemocnici na zvetseni prs s inplantatmy?je nejaky rozdiel v cenach na inych klinikach?dakujem chcem ist v decembri a neviem kam…
Ahoj Rebeka,
ja som bola v BA v Estetiku a platila som 77.500 sk. Je v tom zahrnute uplne vsetko.
Rebeka ceny na klinikach su rozne,viem že Esthetik v Ba má tento rok cenu na zvačšovanie prsnikov 77-tis.a na iných klinikach je to až 100tis
super dakujem ,tak asi nie je velky rozdiel medzi inymi klinikami dakujem este raz
Ahoj, poslala som ti maila:)
ahojte bol niekto na zvecsenie prs v trnave,je tam nejaka klinika?
aj s implantatmi sa absolvuje mammograficke vysetrenie, len treba dopredu upozornit laboranta na pritomnost silikonov.
Ok, to som nevedela, v tom pripade je to ina vec