ahoj ty si presne moja velkost aj ja meriam a vazim tolko isto na operaciu idem v decmbry prosim ta mozes mi poslat fotku ake to je?Ked to uz je?dakujem ti pekne star696@azet.sk
chcem sa spytat…najde sa nejaka kocka,ktora bola v Ruzinovskej nemocnici.na zvecsenii prsnikou?za odpoved dakujem!!!aky doktor je prave v ruz.nemoc.?
Ahoj Sharah. Ja som bola na zvecseni v Ruzinove u Minarovjecha a bol perfektný. Prsia sú ukázkove a som rada že som si nehala poradit ma to proste v oku. aj priebeh operacie bol v uplnej pohode dokonca som si to cele v pohode uzívala. Možno to bolo o psychike pretože som vedela že som v dobrých rukách. A bolo to tak. Je to proste odborník. pa KIKA vrele a hlavne úprimne odporúčam doktora primára Minarovjecha
dakujem pekne za odpoved.pozerala som aj crepiny s hviezdickou,kde si nechala zvecsit prsia mlada baba,operoval ju prave ten dr,co teba.Este by som sa chcela spytat na celkovu cenu,dakujem Sharah .Ja chcem ist v decembry.
Babky, mam na Vas jednu prosbu: vzdy som bola odhodlana, ze si dam zvacsit prsia az po detoch, ale clovek mieni… Tak prosim tie baby, ktore boli pred detmi na opke a uz odkojili, napiste mi prosim, ako vyzeraju teraz. Pokial nezmenim svoju hmotnost, nebudem musiet ist potom na reoperaciu? Diky
KikA mohla by si mi prosim ta napista koklo ta to cele vyslo?
ZDARVIM tuto diskusiu!!!aj ja si chcem dat zvecsit prsia.teraz mam take slabe 2ky.po jednom dietati ale neovisnute iba nie take pevne ,ako boli.Viem mi niekto povedat,aky je rozdiel cenovy-medzi nizkym,strednym a vysokym profilom?vsade sa pise iba o operaciach .ale o cene silikonov som nic nenasla.Dakujem MIA.
MIA, cenový rozdiel medzi implantátmi nie je. Máš úplne jedno aký máš profil.
Rozdiel je iba medzi okrúhlymi a anatomickými, približne je ten rozdiel okolo 10.000,- Sk.
AHOJ MAJKA dakujem za odpoved,len by som chcela vediet cenu este pred konzultaciou.lebo som tu citala,ze Dr hovoril o cene 70tis.a ked prislo na platenie pytal 90tis.Ja mam 165 cm a 50kg tak neviem co mi povedia!!ty mas tiez silikony? MIA
-mna by tiez zaujimalo kde by som si mohla dat urobit silikony Do 70 tisic.sona
ahojte rozdiel v cece silikonov je v znacke,ja mam mentory anatomicke a jedna kocka co lezala so mnou mala gulate mentory a platili sme rovnako… tak ta cena je rozdielna podla znacky aku si vyberies.mna to vyslo 79tisic ale ak sa rozhodnes pre inu znacku,lacnejsiu,vyjde ta to menej ako 70tisic.operovali ma v ustave lekarskej kozmetiky,Dr.Guba a som maximalne spokojan!
fu ha velmi pekne dakujem za odpoved si zlata.ja som precitala vsetko mozne co sa tyka plastickej chirurgie,stale sa neviem rozhodnut kam mam ist.neni to zrovna lacna zalezitost.ja som na materskej takze je premna kazda usetrena tisicka dobra,ale zase ked si uz dam silikony,tak raz a poriadne!!!aby som nemusela potom lutovat a tie ant.ako vyzeraju ?nemozes mi poslat nejake foto?diky
ahoj,
ok poslem ti foto,posli mail.zatial ahoj
star696@azet.sk dakujem
MIA, bola som zatiaľ iba na jednej konzultáií u Tršku a operáciu mám naplánovanú na september. Ja chcem anatomické a pod sval.Bolo mi povedané, že cena bude okolo 70.000,- Sk. Upravovať prsia mi nijako netreba.
Manon, prosím Ťa, môžeš poslať foto aj mne? majavav@centrum.sk
Ďakujem
kocky, prosim, poradte, ci by ste si to dali aj pred detmi. Mam 24 rokov a chcem to teraz. Nebudem musiet ist na reoperaciu po detoch? Prosim, ozvite sa mi tie, ktore uz odkojili so silikonmi. Prosiiim, napiste, mam dilemu
no tak to ti drzim palce a ked mozem vediet o kolko ti zvecsia prsia??ja nechcem nejako extra velke ,len po dietati uz nemaju taku pevnost ako mali.som zvedava co mi navrhnu.a tvar ti navrhol Dr alebo si ti chcela take?
Ahojte,foto som poslala:)