Ahoj Valika.
Ja mám dve deti, nedávno som dokojila dvojročnú dcérku. Staršiu 4 ročnú som kojila tiež.
Prsia mi operovali pred 10 rokmi.
No…jasné,že prsia už neostanú také pekné ako po operácii, zmení sa ich tvar, ale asi tak, ako pri normálnych prsiach, možno je to lepšie, lebo predsa len ten implantát prsia viac drží.
Úprimne…kebyže mám ďalšie zbytočné peniaze na operáciu a implantáty tak si ju dám urobiť, ale keďže nemám, tak tú menšiu zmenu neriešim, nič hrozné to nie je.
Povedala som Dr., že nechcem žiadne extra veľké, Keď budem mať o číslo väčšie, tak budem spokojná. Hlavne, aby to bolo prirodzené. Dr. mi odporučil anatomické, hoci ja som bola už predtým rozhodnutá, že chcem práve tie.
Drzim palce!!!ja chcem tiez anatomicke.a kam ides na aku kliniku?
Ahoj mozem sa len opytat aku velkost prs si mala pred operaciou? ak mozes neposles fotky? ja chcem ist na operaciu v zime Je to dobre obdobie na hojenie? A ako dlho vydrzia silikony? neviem nikde najist zivotnost. Musis ich menit kazdych 15 rokov? alebo sa to uz zmenilo? Moj email je sonapd@centrum.sk dakujem
ahojte!ma niektora z vas anatomicke silikony nad 300ml.vysoky profil?ak ano kde vam ich robili a hlavne ma zaujima Cena…velmi ma zaujali,rozmyslam,ze si dam nejake take…
baby pomozte mi prosim neviete kto je spravcom stranky?
Ja idem do Prievidze, na kliniku CIBAMED a operovať ma bude Dr. Trška.
a aku cenu ti povedal?lebo je fakt neviem kam mam ist ,citam ze v BB je to skoro o 20tis.menej ako v ba
Bolo mi povedané, že okolo 70.000,- Sk.
ahoj MANON, mohla bz si mi poslat tie tvoje fotky? Dakujem pekne. lea4001@azet.sk
Pekny den, porádte, rozmĂ˝slam nad modelaciou prsnĂkov. Zvazuiem dr gubu, pocula som, ze má dobru prácu, esteticke citenie, len ze niekde som citala, ze robi horsie sitie, neviem ci su to len drby. Máte niekto skĂşsenost s nim, akĂ© máte jazvy? Resp ako sije jezovitová? Dik moc
Pekny den, poradte, rozmyslam nad modelaciou prsnikov. Zvazuiem dr gubu, pocula som, ze má dobru pracu, esteticke citenie, len ze niekde som citala, ze robi horsie sitie, neviem ci su to len drby. Máte niekto skusenost s nim, ake mate jazvy? Resp ako sije jezovitova? Dik moc
no ved prave .ze okolo 70 a to moze byt aj 85…Kamoska mi vravela ze B.Bystrica je lacnejsia ako Bratislava asi pojdem tam uvidime…
MANON, ja tiež ešte raz prosím, pošli mi svoje fotky majavav@centrum.sk. Dík
Ahoj, bola som u primara Gubu pred mesiacom a jazvicky mam velmi pekne. Sama som bola prekvapena ake su kratke. Neviem, ako tam tie implantaty dokazal ‘natrepat’, lebo su dlhe len okolo 4-5 cm. Rozdiel medzi Gubom a Jezovitovou je pravdepodobne ten (ako som sa docitala na tomto fore), ze Guba robi vonkajsie stehy (rebricek, ci ako to ludia volaju) a pani doktorka robi vnutorne stehy. Ale neviem, aka je tato informacia spolahliva, kedze som sa o tom dozvedela len na tomto fore…
MIA, ja som tiež mala v pláne ísť do BB ku Dr. Červeňovi, ale keďže má zdrav. problémy rozhodla som sa ísť do Prievidze ku Dr. Trškovi. U Dr. Červeňa by som musela potom dlho čakať a ja by som chcela mať operáciu na jeseň/ak sa niečo neočakávané nestane/.
Dik moc. Chcem zmensit i dvorce, preto zistujem. Nevies ci vyzeraiú jazvy inak pri tychto stehoch, resp ci to je jedno na zaver?
Lialia, mam osobnu skusenost aj s Gubom aj s Jezovitovou a pani doktorka robi jednoznacne krajsie jazvy, uplne tenucke. Jazvy, kt. mi robil Guba boli dost hrube a uplne som mala viditelny rebrik. Jezovitova mi to pri druhej opke opravila a su ovela krajsie, ako boli predtym. Tolko moja osobna skusenost.
Ahojte dievčence, som týždéň po augmentácii, chcem sa vás opýtať, ako je to na iných klinikách s podprsenkami, ktoré sa dávajú po operácii, či ste tiež mali na nej aj ten stabilizačný pás hore,alebo len samostatnú podprsenku. Ten pás je vraj na to, aby správne klesli a neboli niekde hore. Bojím sa či tým neklesnú až príliš, to som predsa nechcela:-)
Ahoj Soni, ja som bola V BB a tam stojí zákrok kompetne 6O alebo 70 tis, podľa implantátu.Anatomický je drahší.