ja som vzdy mosila o cosi vacsie pushupky, aby som nevypadala plocho :-). tak dufam, ze ten rozdiel nebude az tak kricat.
Liva,
ja este nemam termin, zatial som ani nebola na konzultacii, dlho som sa odhodlavala,ked som si citala tieto prispevky, tak ste ma povzbudili a rozhodla som sa,ze idem do toho.Zatial som v stadiu vyberania chirurga, rozhodujem sa medzi Gubom a Fabrym.Uvidim aky dojem na mna spravia a este som aj zvedava na ohlasy od dievcat, kt. u nich boli,a tiez aj na pocity pred a po. Da sa ta bolest po zakroku k niecomu prirovnat?
baby a aku znacku implantatov by ste mi odporucili?
MELY
V Blave mas na vyber ku komu ist obaja co si spominala so dobry a aj Minarovjech,je ich dost. A kedy sa odhodlas,myslim obdobie,aj v lete by si isla??
Bolest ani taka nieje,mozno prve dni,skor je to bolestivy tlak na hrudi,najma ked sa posadis z lahu do sedu,alebo pri nejakom pohybe kde namahas prsny sval…skor ta boli chrbat,si stuhnuta z toho spanai len na chrbte ani sa ponhut,ale kazdym dnom sa to zlepsuje…prsia mas na dotyk citlive,bolave a su napuchnute a tvrde…na to treba cas…da sa to zvladnut,ja som to zvladla bez liekov:-)
KUKI
Ja som v tych znackach nerozumiem,dala som si poradit od doktora,len viem ze to boli od znacky meghan ale novy typ,kedze sa spolocnost rozdelila…ze su lepsie,poddajnejsie,prirodzenejsie a tak…ale velmi velky rozdiel v tom nevidim. Nechaj si poradit…
Liva,
chcela by som ist najskor ako sa bude dat, citala som, ze v lete sa to horsie hoji a parit sa v tej podprsenke asi tiez nie je prijemne… …no a uz sa chcem aj kupat v peknych bikinkach:)
A ty uz mas po tom, paraada,a bez liekov!..tak to dobre zvladas bolest.
Podla mna najhorsi je ten strach pred tym, strach z neznameho a ci to dobre dopadne.
Zelam rychle hojenie ran")
A Lenka, vy ste tusim kamosky, ako sa ma?
Liva,
este mi napadlo, ze ci to mas pod svalom alebo pod zlazou? …pod zlazou to vraj menej bolí
MELY
Ano dal mi to pod dval,je to bolestivejsie, ale na druhej strane prsia vyzeraju prirodzenejsie a menej vyrazny je horny okraj implantatu a je mensie riziko vzniku kapsul…
Lenka je cerstvo po,takze sa ma aj tak,ma bolesti,ale myslim ze to zvladne,uvidim co napise aku mala noc…
liva, a odkial ti to daval? a ake mas? okruhle,alebo anatomicke impl. a teraz mas asi ake velke prsia.zaujima ma to, lebo sa bojim, ze mi ich urobia velke :-). ja chcem B
KUKI
Ja mam okruhle 290ml a mam dvojky. Ja to tak neviem odhadnut.Asi B. Ja som mu hned na zaciatku povedala ze nechcem trojky,mne sa pacia skor mensie ale zato plne prsia,proste take akurat ku mne a ostatne uz bolo na doktorovi,myslim ze to odhadol perfektne ja som spokojna…a daval mi to rezom pod prsami…
caute
4.4. idem na augmentaciu do chirmedu
nahodou neide niekto v tomto pribliznom termine taktiez tam
ozvite sa
ahoj livi
tak som rada ze pises
uz si vpohode
zajtra ides do prace?
tak supis, ja som tiez takeho nazoru :-), a trochu ma to stresuje, ze mam dostat cez 300cc a vraj to budu este Bcka.
Cauko, mozem sa Vas baby opytat kolko Vas stali prsia? Ja idem na konzultacie do chirmedu 13.04. tak chcem byt pripravena:o). Vdaka
ahojte, chystam sa na liposukciu do medicomvip na Magurskej ulici, neviete mi poradit aka je to klinika a ci by som mohla byt spokojna so sluzbami?
Ahojte LIVA, LENKA
tak som rada zvládli sme to :-)))) držím palčeky nech sa to pekne hojí, ja som už v pohode 2 mesiace po ani neviem že som bola
Mely
ahoj, ani nik si nevšimol, ja som to v robote nikomu nepovedala, predtým som nosila push…,
odporučam Fabryho:-)))
Ahojte, nevie mi niekto povedat orientacnu cenu a za zvacsenie prsnikov v Chirmede? Idem tam buduci tyzden na konzultáciu, tak sa chcem pripravit:-). Vdaka
Ahoj, ja idem az 24.04. do KE. Prosim Ta, mozem sa ta opytat ku komu ides ty a kolko ta to priblizne vyjde? Dik