vlastne mne to je dialkovo jedno ci pojdem do prievidze alebo bystrice a tam je to ako cenovo? mia
ahoj Bibiana tak to ma potesilo !!super.lebo dialkovo mi je to skoro jedno ci pojdem do BA alebo BB /ale cenovo mi to jedno nieje, ved preco by som platila 100 tis.ked mozem iba 60?super dik!!1
Ahoj,
ja som tiez bola u doktora Gubu,a mozem povedat ze jazvy mi nie je uz pomaly ani vidno.clovek musi dat skoro nos az na moj prsnik aby nieco zbadal:))naozaj klobuk dole a mozem ti ho len doporucit…a k tym stehom,pri kazdej operacii implantatov sa robi vnutorne sitie aj vonkajsie sitie,nie je mozne nieco zasit bez vonkajsieho …zalezi len od organizmu aku ma hojivost a ako sa telo s tou jazvou vysporiada:)myslim si ze tie drby ze Guba nevie zasivat su ozaj len drby,zalezi aj od pristupu pacientky ci dodrzuje pokyny lekara a doporucenia…sama som bola svedkom toho ako prisla pacientka po prvom dni operacie na kontrolu ,sama si dala dole prevezy,a potom to tak dopadne…a take sa najviac stazuju ako im doktori pokazili opareciu ked si to same zapricinili…urcite doporucujem Dr.Gubu,fakt spicka v plastickej chirurgii!
MIA, to Ti neviem povedať, aký je cenový rozdiel medzi týmito dvoma klinikami. Možno tam bude nejaký,ale asi nie moc veľký.
Kocky, dik, pls, mozete mi poslat pics jaziev? lvlvlv@centrum.sk
ahoj a co dr PIKULA z BB- ma s nim niekto skusenosti?ja idem na zvecsenie prs v decembry.ak sa najde nejaka kocka co to uz ma za sebou.budem rada ak mi da nejake info!!!dakujem
Baby,kedy vam zacali blednut tie jazvy? Ja uz som 10tyzdnov po a stale su take fialove…
ahoj radka…no ja mam 5 mesiacov po operaciia stale ich vidno… su ruzove… to trva velmi dlho kym sa jazva da dokopy…
aj mna to stve…
To vazne? Tak dlho???
Hmmm ani si to neopalujes,vsak? Teda to som myslela, ze to bude o nieco kratsie…:((
ved to…neopalujem… mam plavky,popripade mam prelepene leukoplastom… ale zavolam lekarke ,ci s tzm us mozem na slnko…lebo by to podla mna bolo aj menej vidno potom…keby sa ta koza okolo jazvy opalila… trva to dlho…aj rok kym sa jazva uplne zahoji…na nohe som mala taku velku, co som si raz porezala… a trvalo vyse roka kym sa stratila…ale je pravda,ze sa stratila uplne…takze super :))) musime co to pretrpiet… jazvu nevidno…ale vidno plne pekne prsia… aspon toto leto to musime vydrzat 
ahoj.,.nie pas som nemala len podprsenku… je to podla mna individualne…ako povie lekar…prsia klesnu tak cio tak…je to gravitacia…a klesnu najviac ako sa bude dat…a ak mas implantaty pod svalo,nemusis sa bat,ze ti klesnu velmi :))) sval ich nizsie nepustiii:)
ahojte!!!bola niektora z Vas v Novamede?v Banskej Bystrici na zvecseni prs?Ak ano zaujima ma kazdy detail.dakujem vopred!!!mam rada tuto stranku,vdaka nej som sa rozhodla dat si zvecsit prsia-a sen sa stane skutocnostou!!!
Ahojte!ja sa tiez chystam na zvacsenie prs ,ale stale sa neviem rozhodńut ci k Dr.Trskovi,alebo Dr.Minaroviechovi.o tychto dvoch som pocula asi naj ohlasi.poradte kocky:)))
jezovitova je znama tym ze dava velke cici… vela doktorov ma na nu svoj nazor…vsade kde som bola a povedala som ze som bola na konzultacii u nej…len sa pousmiali…:-)esthetic je podla mojho nazoru najkomercnejsia, kvantita viac ako kvalita…
ahojte baby…dnes som bola na konzultacii u doktora trsku. predtym som bola u jezovitovej, razsa a u dr.fabryho. fabry a trska su naj podla mojho nazoru,no ja som si vybrala trsku.bol velmi mily a jeho konzultacia mi dala najviac.chcem sa vas opytat, keby ste boli take dobre a poradili mi. mam 175cm vaha 55kg.budu lepsie anatomicke 320 alebo 360? prosim poradte mi.kludne mi poslite aj fotky na mail.dakujem prajem vela stastia!
ahojte dievcata, mohli by ste mi poradit prosim, som skoro 5 tyzdnov po op a lavy prsnik sa od zaciatku sprava inak, viac pobolieval, nie nejako vyrazne, ale v porovnani s pravym viac, horsie mi klesa implantat a teraz som si objavila nad jazvou, take hrcky tvrde, neviete co to moze byt? nemali ste to niektora?
dakujem
ahojte, prosim moze mi niekto pomoct? bola som na konzultacii u doktorky Jezovitovej a dohodla som si hned aj termin. Povedala, ze je to jedno, ze aj v lete sa operuje a jazvy sa hoja rovnako, no inde vraj cez leto nechcu operovat. Dalej mi zvolila gulaty tvar implantatov, ale ja sa toho bojim, nechcem mat 2 gule!!! Ci ked to da pod sval nebudu to gule? Naozaj sa toho bojim, myslite, ze by som mala ist na inu kliniku? Ma niekto skusenosti, ze to mal rovnako? A este som sa chcela spytat na rez pod prsiami, zahoji sa to, ci zostavaju jazvy? Dufam, ze mi niekto odpovie, lebo som naozaj zmatena a neviem ci mam ist radsej inde. Co by ste mi pripadne odporucili? Dakujem=)
ahoj,stvrdnutie jaziev je uplne bezna zalezitost,ja som 6 tyzdnov po op a mala som to tiez,ono to casom povoli urcite,niekomu skor niekomu neskor,nemusis sa znepokojovat pokial je to len akolo jazvy.ak mas hrcky aj inde tak v tom ti neporadim:(ahoj
Ahoj ja som u nej bola tiež,tiež mi odporučila gulaté.Pokial maš svoje nejaké prsia tak budu po op.uplne prirodzené.Neboj sa toho ,ona vie čo robí.Je tu vela dievčat čo boli u Dr Ježovitovej a su spokojné.Aku velkosť ti doporučila?Popros dievčatá čo maju taku velkosť aku maš mať ty,určite ti pošlu foto.Vela štastia!!
baby prosim prosim prosim porade mi.mam 175cm 55kg.chcem anatomicke impl.mam si dat 320 alebo 360???