manon: dakujem za odpoved, dnes som bola u dr., povedala, ze to je ok, ze to citit implantat
tak som sa ukludnila 
ahoj. v trnave je euroclinic na tamaskovicovej ulici. ja som tam sama bola a s vysledkom som spokojna.
cafte baby.mam 164 vysku a 50 kg …ak ma niektora z vas impl.tak chcem vediet ake???idem na opku a neviem sa rozhodnut co si mam dat.teraz mam 2jocky.anat alebo gulate?poradte mi!!
Ďakujem, si ma posmelila… Lebo teraz začali vymýšlať, ľudia okolo mňa, že to je zlé a ja som dostala strach kvoli tomu tvaru. Ja som si vybrala pani doktorku aj na zaklade tohto fóra,lebo na ňu boli dobré odporučania. Tak dufam, že môj výber bol správny. Ešte raz ďakujem.
Ahojte, ma z vás niekto veľkosť 350 guľatého tvaru? Ako to vyzera? Je to pekne vytvarované keď je to pod svalom, či sú to len 2 gule? Za ako dlho ste sa s novými prsiami stotožnili? Potrebujem poradiť, lebo pani doktorka mi vybrala guľatý tvar a mám teraz strach a rozmýšľam či by anatomické neboli lepšie.
Ahoj, moja sestra ma 350tky gulateho tvaru pod svalom a nema dve gule na hrudniku, ale pekne prirodzene prsia. Ja mam 5oovky gulate pod sval a takisto to nevyzera ako dve gule, sval si to casom prisposobi a vytvaruje. Obidve nas operovala dr. Jezovitova a obidve sme maximalne spokojne.
Rosy dik moc 
To zalezi, aku velkost mas teraz a aku by si chcela mat po operacii. Ja mam anatom. 280. Pred som mala nulky, teraz mam skoro trojky, teda take velke dvojky. A inac mam 180 cm a 58 kg takze postavy mame podobne… no a uuplne mi tie 280 stacia… ale to zalezi od toho, co chces ty… Vela stastia.
360 
Ahoj, koncom mesiaca mam abolvovat presne tu istu opreaciu ako ty.Mastopexia a vlozenie implantatov cez dvorce. Zaujimalo by ma aku velkost implantatov si si vybrala a co jazvy.Ako vyzeraju teraz.Je to viditelne velmi, trocha alebo vobec.Vyzera to prirodzene.Si spokojna?Velmi budem rada ak sa vyjadris.
Ahoj Karli, dakujem si velmi zlata, ze si napisala, uz som zistila aj od lekara, na co ten pas sluzi. Je to preto, lebo mi vkladali implantat pod pazuchou a ten stabilizacny pas je na to, aby nechcel ist implantat von, lebo ze by sa mi to tam potom pohybovalo a vadilo by mi to.
Ahoj Rebeka, ja som bola pred 2 tyzdnami, som zatiaľ veľmi spokojná, pán doktor je zlatucký a velmi príjemný. Prsia som si videla zatial len u neho na kontrole ale vyzera to zatial velmi dobre.
ahoj rebecca prosim t aa kto ta bude operovat??
Ahoj, ďakujem za odpoveď. A mohla by som sa ťa ešte spýtať na jazvy? Boli velké? A za ako dlho sa asi zahojili?
Ahojte, koncom mesiaca mam absolvovat Mastopexiu a vlozenie implantatov cez dvorce. Zaujimalo by ma kto to uz ma za sebou,aku velkost implantatov ste si vybrali a co jazvy.Ako vyzeraju s odstupom casu.Ci je to viditelne velmi, trocha alebo vobec.Vyzera to prirodzene.Ste spokojne?Velmi budem rada ak sa vyjadrite.
175/55 75A anatomicke impl.
mam si dat 320 alebo 360ml podla vas?
dakujem
Ahoj, Tamtam,bola som na op. 18.4.,mala som mastopexiu,a im. cez dvorce,citim sa v poriadku,len už druhy mesiac mam zapal na jazve,vraj je to normalne,ale neni to nič prijemne,stale to umyvam v repiku,dezinfikujem ranky,neribi mi napr. nosenie podrseniek tak ked sa da nenosim nič,ale je škoda,že mi dvorce trochu vystupuju cez tričko,a mne sa to zda vulgarne,ale jazvy su pekne šite,neni su stiahnute,skoro ich neni vydieť.Operoval ma dr. Trška,a je velmi ohladuplny,on si robotu spravil vyborne.
Dakujem velmi pekne za vyjadrenie. Clovek pres zakrokom je vdacny za akukolvek skusenost. Ja idem posledny julovy tyzden. Mala som taku predstavu, ze to bude klasika, implantat vlozeny pod prsnu ryhu, ale doktor ma hned vyviedol z omylu :o)vraj je prsnik prilis uvolneny.Inak pred tehotenstvom krasne plne trojky ach jo, ta priroda je potvora. AKo kazda zena chcem aby to vyzeralo hlavne prirodzene a jazvy boli neviditelne :o). Dufam, ze aspon s casti to tak aj bude. Aku velkost mas implantatov?
No moje jazvy su dlhsie, lebo som bola operovana viackrat, tak mam cca asi 5-6 cm jazvy. Jazvy sa do stratena zahoja asi tak po pol roku az po roku, u kazdeho je to inac. Segra ma napr. asi tak 4 cm dlhe jazvy a uz jej ich po polroku uplne vybledli.
Ahoj, ked Ti to budu davat pod sval, tak radsej tie vacsie