ked uz tak vetsie.ked uz budes na stole…nech si nemusis hovorit,ake by boli tie vetcsie…
Ahojte, v oktobri idem na op do BB, doktor mi poradil gulate pod sval, nizky profil, mam 164 cm 56kg, stacia 300ml? Mate niekto pod parametre?Vsade som videla len stredny profil, mate niektora nizky? dakujem
tina, vsetko zalezi od toho ake prsia si mala predtym a aky mas hrudnik…si nizsia tak ti mozno budu tie 300stacit, ale zas ked mas sirsi hrudnik nebala by som si dat aj 320…
nizky profil ti mozno urcil preto, aby prsia vyzerali prirodzene,mozno mas malo koze na vrchu a pri vysokom profile by ti mohlo vidiet vyrysovany implantat…myslim, ze doktor vie aky tvar ti ma dat…
ja mam napr 175/55 75A anatomy a vaham ci 320 alebo 360…
nieco som tam nasla, mam z toho pekny misung,na niektorych babach su super, na niektorych male…, velmi to asi zavisi od vysky avahy a to tam neuvadzaju. ty si po op?
ahoj kamosky si dali v banskej bystrici za 60.a vyborne
Ahoj,mam iba 270ml,viac sa mi dat nedalo,mam uzky hrudnik,ale na moju postavu je to super,mala som ich po dvoch detoch velmi vytahane,každe som kojila 3 roky.Dokonca doktor vykorigoval lahku asimetriu,teraz su nadherne,ako za mlada,tak sa len teš,zaslužiš si to.Jazva vo dvorci nieje vôbec vydieť,toho sa neboj.Všetko bude super,tak držim palce.
dakujem ti za prispevok…mozem vediet kolko si platila?
ked budes taka dobra mohla by si mi napisat ake to bolo?pred operaciou a po nej?star696@azet.sk vopred dakujem Rebeka
tina, nie ja som pred op este…mam ju v septembri…
ja mam tiez misung… ja by som pod 320ale isto nesla… ale zas ja som vyssia ako ty…na malej vyzeraju vacsie,skus si najst nejaku tebe podobnu mierami a uvidis… skus ist na zdravie forum tam si mozno viac vycitas…
najlepší v ba je podla mna fabry,minarovjech,trška…
ake implantaty su podla vas najlepsie? erosilicone alebo mentor?
caute ludiA JA SA CHCEM OPITAT CO TO STOJI
mcGhan su najlepsie…a naj podla mna
mentory patria medzi drahsie, ale nemyslim ze vsetko co je drahsie je lepsie…
eurosilicone su francuzske a patria medzi tie lacnejsie ale myslim ze su na rovnakej urovni…
mentor su naj:)
gratulujem!ja idem do BB v decembry…tak to je super ze si sem napisala .potesila si aj mna …chcem sa spytat kolko si platila za vsetko dokopy?
ja hlasujem za eurosilicone. predtym som mala mentor, ale dala som vymenit za eurosilicone;-)
dakujem za nazory.ja som bola spociatku za mentory, ale teraz sa priklanam k eurosiliconom, len tak intuitivne si hovorim, ze radsej budem mat v sebe nieco z francuzka ako z ameriky :o)))))) definitivne sa musim rozhodnut tento tyzden tak este hlasujte
Ahojte kočky, prosím Vás poraďte mi, akú športovú podprsenku a kde si mám kúpiť, keď už môžem dať tú, čo mám po opke občas dolu? Je najlepšia nejaká značková, alebo na tom nezáleží?
Mám dost široký hrudník 77cm pod prsiami, teraz mam prsia menšie B, obávam sa aby tých 300 nebolo málo, asi ešte pojdem na konzultáciu do Estetiku
pri tvojej výške by som určite išla na tych 360, ku komu ideš?