Ahojte,ja mam eurosilicone 350ml.mam vysku 164 a 53kil.Mensie by som si nedala.mam anatomicky tvarovane,jazva pod prsnikom.nad 300ml vam ani nevlozia pod pazuchu,len pod prsnik.ale jazvu mam este dost tmavu aj ked je to uz rok a pol.vraj niekomu vybledne pomalinky az po dvoch rokoch.ale nevadi,lebo ju vobec nevidno.pa pa
Ahoj Daniela ja mam tiez 164-52kg kde ti robili prsia???ja idem v decembry a stale som neni rozhodnuta kam mam ist.dakujem
tak dnes som bola na konzultacii a mas pravdu biasa.mcGhan su vraj na dotyk najprirodzenejsie aj naj…
Vivien: ja si myslim, ze v podstate kupujeme macku vo vreci
pred istym casom bola v usa dost velka nespokojenost s mcghanmi, sa vyjadrovali baby, co ich maju, ze mali po case velke problemy, ale uz si akosi nepamatam detaily, inak aj ja so vahala medzi eurosiliconmi a mcghanami a skoncila som s eurosilikonmi, nie kvoli tomu, co som vyssie napisala, jednoducho to tak vyslo 
Ahoj Aďa,ako sa máš?Ako dopadla kontrola?Ja sa mám fajn,jazvy už blednú,natieram ich Kontractubexom.Na kontrolu idem začiatkom augusta.
no to je hruuza…:)clovek uz ma v tom fakt chaos…mne Dr.povedal ,ze mentor a mchan su najkvalitnejsie,ale ze mcghan su lepsie aj v tom ,ze su na omak najprirodzenejsie,su maksie a aj celkovo material vraj lepsi…skoda ze nevies ake mali s nimi problemy,ale on hovoril ,ze na ne sa este nestazovala ziadna ani nic…mozno to bola len nejaka zla vyrobna seria,aj to sa stava…ktovie…
Ja mam tiez 164-52kg, prsa mam 80 a pod prsami 72 a mne Trska odporucil 280ml anatomy, ze z toho budu take vacsie 2, mensie 3. Ja idem na op prvy septembrovy tyzden. A uz sa neviem dockat 
ajoj
ja som si kupila v skiny. nosim ju doteraz niekedy, ked idem behat alebo tak a to us som 6 mesiacov po op. velmi ju odporucam,ma spredu zapinanie… je super… stoji 1400, ale oplati sa…
ked us si tolko investovala do prsicok, podla mna us je lepsie stavit na kvalitu, aj ked je o tisicku drahsia…
ahoj karli,
ako sa dari? prsicka posluchaju? nemas nejake aktualne fotky?
MISKA…tak to ti verim ze sa nevies dockat.ja som na tom tak isto a na opku idem az v decembry…uz nech to mam za sebou…aku ti povedal cenu?
Ahoj Karla…tak ako,hovorila si uz s doktorkou? Ja si stale tak zufam, ked vidim tie fialove ciary… ale ako som tu teraz citala,tak to vela babam zacalo blednut neskor…tak hadam… Ale aj tak su veru tie jazvy nic v porovnani s tym pocitom v trickach s vystrihom teraz:)) A ked si dam tielko bez podprdy,tak to uz je total ine kafco:)
Ahoj kočky,viete mi povedať aké implantáty dáva Mudr.Trška,chystám sa k nemu na konzultáciu,dík moc!!
ked citam taketo prispevky stale viac sa priblizujem k realite ,ze aj ja si dam urobit,prsia, dakujem vsetkym babam ,ktore sem pisu taketo skvele spravicky…
caute kocky, prosim poradte, ci by ste sli do zvacsenia aj pred detmi? Nebude nutna potom reoperacia? Dik
ahoj!poznate kliniku Sagax?z Dunajskej Stredy??je to blizko .tak by ma zaujimalo.ci si tam uz nejaka z vas davala zvecsit prsia?dakujem
Ahoj Stela,ja som bola u Trsku.dam si Mcghan.dava aj mentor aj menej kvalitne ale to som sa ani nepytala.chcem tie najlepsie…ked uz tak kvalitne!
fu,no ja uz teraz ratam dni
povedal, ze cena bude tak do 80tis, asi tak 78, priblizne, presnu sumu nepovedat, neviem preco.a uz si bola u niekoho na konzultacii?
caute.bola som na konzultacii pred dvoma dnami a dohodli sme sa s doktorom na silikonoch POLYTECH.mate niektora skusenost s touto znackou.je draha??lebo v kvalite asi rozdiely niesu.
ahoj… ja mam 20 a isla som do toho… deti zatial neplanujem… podla mna budu tak okolo 30- tky. … no a preco by som si ich nedala teraz ked som mlada? dam si ich ayňz po detoch? teda… samozrejme, ze je super, ak si do daju aj zeny po detoch. chcela soim tym len povedat, dj si ich, ked sa budes citit lepsie… a podla mna neni nutna reoperacia…mozno budu prave vyzerat aj prirodzenejsie… 
ajoj
fiha…vies ze nemam ?
ale us sa musim odfotit…nech vidim aj po pol roku ako je to